Ya bunlar nasıl evlenir yaGöz var nizam var. Şimdi seviodur falan demeyin😁 insan önce bir bakar beğenir tanımak ister sıralama budur yani😬 sen nasıl bu kızı yakıştırırsın kendine. Pesss.
çok boş ve anlamsız bir soru. bir ilişkide güzellik veya yakışıklılık sadece ilk adımda işe yarıyor o da tanışma anlamında. uzun vadede bunlar hem geçici hem de ilişki sadece bakarak yaşanmıyor. karşında fikirlerini paylaşabileceğin, senle zaman geöirmeyi düşünmeyi beceremeyen bir insanla ne kadar süre vakit geçirebilirsin ki?
Bunu bn de biliyorum.. şunu demk istiyorum. Mesela sen çirkin bulduğun bir kızın yanına tanışmaya gider misin ya da hoşlanıp konuşmaya kalkışır mısın? Bunu kastettm yoksa diğer özelliklern baskın olması gerektğini bn de biliyom
yazık sonra da dersiniz siz tipe önem veriyorsunuz erkekler diye alın ders olsun siz veriyorsunuz tipe önem :D ama bu kadında kepçük ağızlı susmaz ki ben olsam çekemezdim konuşması itici o ayrı ama zevkler ve renkler tartışılmaz gönül bu neyse :D
Nerden biliyorsun bakmadığını, beğenmediğini zaten uzun süredir birlikteler. Görende Barış Arduçu dünyanın en yakışıklı insanı sanacak. İnsanlar sevgili oldu konuştunuz, evlenecekler hâla bu konuyu konuşuyosunuz. İlerde çocukları olduğunda da konuşmaya devam edersiniz siz.
Gupse eskiden güzelmiş barışta eskiden çirkinmiş dengelemişlerdir. Ya da reklam evliliğidir 3 ay sonra boşanacaklardır konuşmaya bile değmez de neyse :D
Daha şimdi bakirelik önemli değil önemli olan ruh güzelliğidir diyen bir kızla tartıştım alın siz ruh güzelliği görsellik bu kadar önem vermeyin o halde...
Yaşın daha genç. İleride büyünce anlarsın. Ruhun dış görünüşten daha önemli olduğunu.. Ferhat a sormuşlar. Şirin güzel bir kız değil. Nasıl aşık oldun sen ona? - Siz benim baktığım gibi göremediğiniz için bilemezsiniz. Demiş.
Senin gibi fesatlar da fesatlığına çatlayıp patlasınlar. Ne kadar dedikoducusun utan utan. Bir de müslümanım diye geçiniyorsundur varsan baksan. Rezil.
Kadin mutlaka guzel olmak zorundami? Yakisikli erkekle yalniz guzel kadinlar mi ola bilir yani? Insanin ic guzelligi daha onemlidir. Zaten yuzunden duzgun bir kadina benziyo.
@mrsmars evrimsel psikoloji erkek çekinikse bir sorunu vardır bu eril enerjisi yüksek kadın dişil enerjisi yüksek erkek ilişkisi olur. Bence bunların ki biraz daha pragmatist barış yakışıklı kadınında eli uzun bu yüzden iş ayarlıyor sanırım bu yüzden yürüyor.
Ergen ergen cevaplar vermede isine bak hadi.. magazin olaylariyla kafa yor anca o bunla nasil evlenmis bu bunla nasil bitlikte, anca bunlara kafa yor sen dunyayi su basmis ordegin seyindemi...
Ya sana ne battı anlamadm. Ona bakarsan burda takılmakta boş iş.. uzatmak istersen çok uzar bu konular. Amacım kavga etmek diil ama verdiğin cevaba göre cvp vermek zorundaym. Nyse ya hadi devam et
Bana bisey battigi yok sana ne batiyor verilen cevaplarda onu anlamadim goruyoruz actigin konuya verilen cevaplari... milleti yargilayana kadar dönde bir aynaya bak...
Sanki onlar çok şey😎 hem ayrıca gupse çok başarılı ve çok güçlü bir kadın. ayrıca doğal da. dişerleri gibi 80 kişo boya badanaj yapmıyo diye havalara giriyo bazısıları. gauet de güzel kadın. zeki kadın. erkek olsam ben de basardım imzayı valla. ama iykide kadınım demi ajan 😎
Kendmi anlatmycam sana.. başka özelliklern dha önmli olduğunu bn de biliyorm tbki. Ama insan önce beğenir sonra tanımak anlaşmak ister. Beğenip anlaşamazsa da devam etmez tbki. Nyse ya
En İyi Cevaplar