Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden tanıdığımız Afra Saraçoğlu annesinin Ozcan Denize DM atmasiyla ünlü olmus. Sizce ünlüler mesajlari okuyor mu? Bu şans herkese güler mi?
O iş mesajla falan olmamıştır... Ajans falan geçmişi vardır bunun
1
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ya Antalya da oturuyomus zaten ajans gecmisi olsa nolucak ki Antalya da. Annesi filmin cekilecegini duyunca mesaj atmis ozcan deniz cagirmis deneme cekimine secilmis. Annesi arkadasi olabilir. Afra röportaj da soylemis bunu
Öyle dönen hikaye çok bundan daha güzelleride mesaj atıyordur kesin. Ajanslardan neler neler tanırdım çok beklerlerdi. Yani şimdi her yaştan her cinsten insan ihtiyacı duyuyorlar araya biraz torpil alsana oyuncu manken... Normal tv standartlarına göre bunlardan bir cacık olmaz ama işte...
Ya haklısın bence de kimler kimler mesaj atiyordur ama annesi arkadasiysa kız da güzel hemen okey demistir yoksa her mesaji okuyacağını bende sanmiyorum tesadufen okur okursa
Aynen öyle bencede ne kızlar tanıyorum tv'na bir kez çıksalar şuanki dizilerin reytingleri 0'a iner... Tv'lar arzu ettikleri gibi çıkarabilecek erkek kadın bulamıyorlar halkın güzel sandığı çoğu kişi çok sıradan... Hep torpil işi bunlar. Bir gece geçirip tv'na çıkanda var başka torpillerle çıkanda var
Ya ben de 2 sene Mayadroom a gittim basrollere bin basicak guzellikte arkadaslar edindim kendime ama gel gör ki figuranliktan oteye gidebilmis yok cunku torpil yok
Tahmin edebiliyorum baksan bakmaya kıyamazsın ama torpil olmayınca işte günümüzdeki berbat ötesi senaryolu berbat oyuncularla dizi çekiliyor... Açık fikrim şudur hep bazen diyorum ne kadar sermayelide olsalar küçücük menfaatler sağlayabilenler başrol oynuyor. Mesala Hande Erçel bence sıradan biri çok gereksiz şişirilmiş bir oyuncu... Halka dayatıyorlar beğeneceksiniz halkta görmemiş gibi beğeniyor Yani bugün 60-70-80'lerde değiliz herşeyi görebiliyoruz... Siz hangi programlara katıldınız?
Ya Hande Ercel guzelligi olan ama oyunculugu olmayan bir oyuncu bencede cok sisirilmis instaya attigi videolarda bile bir yapmaciklik hakim. Bu kiz kendi istemis oyuncu olmayi babasi falan yok ki. Babasiz buyudum demis. Kiz guzel iste bu sektorde guzellik ise yariyor sadece. Nurgul yeşilçaya da benzedigi icin hemen almislardir kizi rolunde. Ve fazilet dizisinde yonetmen murat saraoglu bu kiz afra saracoglu. Bu cok bilindik bir soy ad degil demek ki akrabalik var ki bu kadar kolay oldu. Hadi yilmaz, cetin, kaya soy ad olsa dersin ki zaten cok var benzemesi normal ama degil iste. Ben bir cok diziye gittim ya tabi figuran olarak 5 saniyeden fazla gorundugum yok hicbirinde. En son paramparcaya gitmistim kafeye vaya once sonra biraktim. Ve ordaki basrollerden ne eksigim var diye biraz uzuldum kendimi kotu hissettim bir daha gitmedim.
Şöyle söylim güzel olarak hande erçeli tanımlarsak güzellere hakaret olur benim gözümde o kızda hiç bişey yok. Bu kıza gelince sıkıntılı bir hayat sonucunda annesi en kolay en rahat böyle yükselebileceğini görerek ne gerekiyorsa el atmış akrabalık var mı bilemem ama çok sağlam bir torpil var. Sana gelince umutsuz olma çünkü şans nereden gelir oda belli olmaz çünkü Türkiye'deki sanat anlayışı absürtlük dalga geçme ve para-aşk-entrika konulu... Bana bir madmen'in verdiği zevki veremiyor veya bir narcos'un dizi olarak paramparçayıda Erkan Petekkaya tek başına hep çekti yoksa o dizi tutmazdı... Nurgül Yeşilçay güzelliğine güvendi ama o adamın karizması iş adamı rolü hareketleri hangi diziye bu kılıkta girse bayan oyuncuları geride bırakıyor... Her bayan oyuncunun sektörde şuanda en fazla 10-15 yıl ayakta kalabildiğini görüyoruz çoğu bu kadar bile süremiyor... İnşaAllah sanada başrol verirler diye umuyorum ama bilemiyorum belkide başka bir işte daha başarılı ve mutluda olabilirsin.
Ben genel olarak Türkiye'deki çoğu bayan ve erkek oyuncuyu beğenmiyorum halka yakın gibi gösterilmek için sıradanları seçtiklerini hissettirseler bile reklam-gerçeklik ilişkisinde para-aşk-entrika üçgeni hakim oluyor insanlar tv'u açtıklarında güzel kadınlar güzel erkekler ve lüks muhteşem yaşamı izlemek istiyorlar... Gerisi aslında kimsenin umrunda değil ama yapımcılar torpil düzeneğinden hareket ettikleri için herşey a'dan z'ye bu çerçevede dönüyor...
Seninle konuşmak çok iyi geldi. Kiminle konuşsam bu işin içinde olmadığı veya ilgilenmediği için sarmıyor teşekkür ederim. Söylediklerine katılıyorum zaten hep aynı konular hep aynı tiplemeler ve torpil. Hiç bir dizi görmedim ki yalı, köşk, villa olmasın. Hepsinde aynı. Bir taraf fakir bir taraf zengin. Ama iki tarafta güzel yakışıklı. Bu halkın seçimi. Bizler tv de hep güzel kusursuz tiplemeler görmek istiyoruz reyting için bu olmak zorunda sanırım. Bana gelince ben son olarak bir atolyeden eğitim alarak bir ay deniycem yaz tatilinde olmazsa bırakıcam zaten inan başrol falan istemiyorum başrolün arkadaşı olarak giriyim mesela yan karakter olarak ama işte maalesef bu şans bize verilmiyor bu tarz roller başvuru kabul etmeyen ajanslardan çıkıyor. Başvuru kabul edenlerde figuranlık ajansı oluyor. Kabul etmeyen ajanslara kayıt olmak için de illaki bir tanıdığın olması gerekiyor. Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim. Sende mi ajansa kayıtlısın?
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim. Ben bu işlerin içerisinde değilim ama tabii tanıdığım insanlar var. O sebeple birde eskiden çok manken arkadaşım vardı yabancı onlarla normal çok sohbet ederdik öyle böyle öğrendim. Herhangi bir ajansa kayıtlı değilim. Fakat tanıdığım reklamcı oyuncu olanlar var. Okuduğum bölümde Gizem Güven var onunlada bayağı derste sohbet etmiştik oda bu seçim türünden bayağı muzdarip biliyorsun sihirli annemdeki başarıyı büyüyünce çok yakalayamadı. Ne yazik ki Türkiye işe yaramak için torpil şart güzellikte yetmiyor her zaman... İstersen arada canın sıkıldığında sohbet edebiliriz belirli saygı çerçevesinde. Bu konularda canını sıkma. Tv'da olmaz YouTube'da olur artık tv değerini nesil farkı ve teknoloji gereği kaybediyor sinemada öyle... Mesala gizemle en son konuştuğumuzda yeni yer alacağı projeyi anlatmıştı tabii bayağı zaman oldu sonra bir dizide kız kardeş rolü oynadı ardından dizi Reyting kurbanı oldu. Kimin ne zaman ünleneceği belli olmaz...
Türkiye'de bazı diziler bugünlere oyuncular çıkarttı mesala 7 numara TRT yapımı ama kendi bünyesinden her alana oradaki karakterler bugünlere geldi kimi figüran kimi başrol oyuncusu... Belkide seni birgün yetenekliysen kafası çalışan birileri keşfedebilir
Ya evet o kızın aslında bir sürü çevresi olmuş olması lazım ama demek ki şans işte haklısın baktım da sende mi Beykentte okudun. O kız kendi isteğiyle ilgilenmiyor diye düşünmüştüm ama değilmiş demek ki. İşte ben de bir sıkıntı var her şeye atlayamıyorum Bizim bir aile dostumuz eskiden erken petekkayayla aynı şehirde oturduğunu numarası bile olduğunu söylemişti tabi o zamanlar küçüktüm bu olayı üstünde seneler geçti şimdi arasam söylesem görüşmeyeli baya oldu çekiniyorum ki o benim için konuşsa ne diycek ki. Kendimi dilenci psikolojine girmiş gibi hissediyorum.
Evet bende beykentte okudum aynı bölümde o bizden bir sonraki sene geldi. O şuanda youtubetan yürümeyi tercih ediyor ki bence çok akıllıca... Çünkü çoğu dizi TV'den özel sitelere artık geçiyor bu önümüzdeki 10 yılda artacak bir durum. Erkan petekkayayla görüşme talebinde bulunabilirsin yardım almak şöyle olur tavsiye ve bağlantı oluşturur. Buda dinlemek demek sayılmaz sonuçta şansını deniyeceksin illa bana rol verin diye yalvarmıyacaksın...
Aynen de goruldu atılmıyor zaten sende nasil bilmiyorum ama bende mesajlar isteklere dusuyor bakinca goruldu olmuyor yani izin ver demedigim surece. Of ya su sans herkeste olsa gerci ben mesaj atamam kendimi dusurmek istemem dilenci gibi hissederim😯
Onu kimse takmaz ben o tarz bir mesajdan bahsetmedim. Okumuş olabilir ama geri donmez ona günde binlerce mesaj geliyodur ben takipcisi az olan cok fani olmayan unlulerden bahsediyorum😊
Ya o yürüme isi futbolculara isliyo😂😂 kizlar mesaj atmis ceval vermis diye bir suru haber cikiyo ya futbolcular kiz gorunce direk cevap veriyo😂😂adamlarin milyonlari var dm den kiz düşürmeye calisiyo komik gercekten😂
En İyi Cevaplar