Hollywood ünlülerinin sigortalatmak için milyonlar harcadığı bacakları her daim gündem oluşturuyor. İşte bacaklarıyla ünlü Hollywood güzelleri…Vampire Diaries ( Vampir Günlükleri) dizisinden Nina Dobrev güzel biçimli bacakları her zaman dikkat çekiyor.. Gossip Girl yıldızı Blake Lively biçimli ve seksi bacaklarıyla adından sıkça söz ettiriyor.
İkisinin de bacakları çok seksi ve güzel olduğu söyleniyor.. Bence de karşıdan bakınca biçimli güzel görünüyor.. Siz beğeniyor musunuz bu iki güzel oyuncunun fiziklerini? #Meczup
Hollywood’un en güzel ve seksi bacakları! Bu iki güzel oyuncunun bacakları sizce de seksi mi?
Hic unutmam, ailemle Eymire gittik küçüğüm daha. 6 7 yaşlarında filanım, birden bir kız geldi yanımıza, lütfen kızınızı baleye yollayın, çok zor bulunan ve düzenli bir bacak yapısına sahip, pek çok balerin bu şekle yatkın olsun diye fizik tedavi egzersizleri bile yapıyor dedi. Detaylarını hatırlamıyorum, pileli kot etek vardı üstümde onu hatırlıyorum. Sonra gerçekten gittim de dansa uzun yıllarca. Aklıma geldi.
En İyi Cevaplar