Adriana Lima 12 Haziran 1981 Brezilya doğumlu Adriana Lima, Victoria's Secret'ın en ünlü meleklerinden biri. İki çocuk annesi Lima 4 dil biliyor: Portekizce, İngilizce, İtalyanca ve İspanyolcaBarbara Palvin Doğum Tarihi: 8 Ekim 1993 Macaristan doğumlu olan Barbara Palvin ilk profesyonel mankenlik deneyimini Spur Magazine adlı derginin kapağına çıkarak yaşadı. Ana Beatriz Barros Doğum Tarihi: 29 Mayıs 1982 34 yaşındaki güzel manken Intimissimi, Guess, bebe, Victoria's Secret gibi dünyaca ünlü markaların favorisi... Bu üçü Dünyanın en seksi mankenleri arasından seçilmiş.. Liste uzun ama dikkat çekenler bunlar.. Ben sadece bu mankeni çok beğeniyorum.. Diğerleri de güzel ama bu daha alımlı. Sizin beğendiğiniz bir manken var mı? #Meczup
"Dünyanın en seksi 3 mankeni!" Sizin beğendiğiniz, seksi bulduğunuz bir manken var mı?
Üçü de çok seksi ya da çok güzel değil. Sadece gözleri çok güzel.
Fizikleri, seksi olabilmelerinde çok önemli bir kriter. Üçünün arasından fizik konusunda kesinlikle Barbara. O da çok seksi değil ama diğerlerine göre o daha iyi. Mesela diğerlerinin özellikle bacakları çirkin. Üstüyle altı bir gibi, bacakları birleştirsen de o arada boşluk, ayrıca çubuk gibi duruyor. Berbat bir görünce bence. Barbara'nın vücudu onlara göre güzel. Diğer ikisi daha zayıf zaten Barbara'dan.
Yüz konusunda ise Barbara çok beğenilir genelde ama kızın yüzünde iticilik var ya. Bana öyle geliyor. Adriana'yı beğenmem zaten ne fiziğini ne yüzünü. Onun da yüzünde iticilik var.
Çok daha iyi mankenler vardır mutlaka ama benim aklımda öyle bir isim yok, detaylı bilmem zaten.
Hiçbiri bir Candice Swanepoal olamaz ama aralarında seçecek olsam her türlü iri diri vücut ve yüz hatlarıyla adriana limadan başkasını seçmem.. Barbara çok beyaz ve güzel değil çocuk gibi.. ana beatriz bnce güzel değil çirkin geliyor bana bilmiyorum gözü o kdr büyük olan hiç bir kız hüzel gelmiyor bana türkan şoray gözlü kızlar bnden uzak durun :D
1) Nazorella Schulz Doğum Tarihi: 0404 Almanya doğumlu Nazorella Schulz Dünya'nin en ünlü mankenlerinden biri. 0 Çocuk annesi Schulz 4 tane dil biliyor: Türkçe, Almanca, İngilizce ve Macarca.
Barbara vücut olarak kesinlikle seksi değil sadece yüzü çok güzel. Adrianaya diyecek bişey yok zaten 1. sırayı hakederek almış. Diğeride candice swanepoel olabilirdi. benim idolüm ♡
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu üçünden Barbara Ancak genel anlamda öldüğüm kadın Gia page o şey starı biliyorum ama Cidde'n güzel ya 😂😂😂
manken olmak için güzel olmak gerekmiyor yapacağı iş giysiyi / objeyi şık göstermek saat mankeninin eli ve yüzü önemli iken giysi için orantılı bir fizik şart
@Zena999 diyorum ki mankenleri ünlüleri çok abartıyorlar. o kadar makyajı maymuna yapsan oda güzel olur. sadece ks ye bile baksanız bunlardan çok daha güzel bayanlar var. ve sözümü yanlış algılamayın asılmak gibi algılamayın samimi bir içtenlik ile örneğin siz bir cok mankenden güzelsiniz. böyle bir çok kişi var. ünlü diye insanları alıp göklere çıkarmaya ğerek yok diyorum.
En İyi Cevaplar