Kadına resmen bayılıyorum ama ilk kez bu kadar çirkin bir ayak ve onu tamamlayan bacak gördüm. Her şeyi geçtim çok beğendim bir kadının böyle olması beni üzdü 😪 Şeyma kuzum bu ne hal?
Şeyma Subaşı hikayesinde paylaştığı ayaklarıyla sevenlerini üzdü. Siz nasıl buldunuz bacaklarını?
Böyle bir kadının nesine bayılıyorsunuz ben onu anlamadım. Aynı durum (evli çocuklu adamın yuvasını yıkmak) 20 yıl önce yaşansa utancından evinden çıkamazdı bırakın halk tarafından sevilmek. Toplumumuzun ahlakını el birliğiyle çökerttiler, yozlaştık. Yazık gençliğimize.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
O konu da değil tip olarak begeniyorum. Yüzü fiziği çok güzel bence
O kadının bayılacak ne tarafı var anlamadım da neyse, bacakları da ayakları da kötüymüş cidden. Acunun yerinde olsaydım, özellikle o ayakları görünce soğuyup hemen uzaklaşırdım sanırım. Çok kötü ya, el ve ayaklar da çok önemlidir. İlk kez böyle bir ayak görüyorum, onun yerinde olsam çorapsız durmazdım valla.
Herkesin bir kusuru olur tamam da benim anlamadığım, hangi akla hizmet bunu paylaşmış yani enteresan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gerçekten ördek ayaklarına benziyor ama herkes dört dörtlük olacak diye bir şey yok.
''Beğendiğim böyle olması beni üzdü'' Yorum yapma hakkına bile sahip olmadığınız şeylere görüş bildirip bide üzülmeniz ayrı bir ironi :D Bırakın kadın rahatsızsa kendi üzülsün. Böyle ne sizin nede kusur sahibi insanların elinde olmayan böylede önemsiz birşey hakkında yorum yapan insanlar oldum olası komik geliyor bana.