Evlilik terapisti Serhat Yabancı Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ilişkisini yorumlamış. Sürekli "kız ne yaptı da adamın hayatına girdi?" dibi düşünüyoruz ama bu kariyer ve paraya verdiğimiz önemi ve gereksiz değeri gösteriyor. Acun 48, Şeyma 27 yaşında. Belki de tersten düşünmenin zamanı gelmiştir, Acun Şeyma'yı hak ediyor mu? Bebek gibi kadın olduğu gerçeğini de göz önünde bulundurun.
Bu sefer tersten düşünün, Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'nı hak ediyor mu?
Kaan Tangöze de eşini başka bir kadınla aldatıp onu terk etti. Klasik hikaye, hatta sadece ünlülerin hayatlarına özgü ilişkiler değil, mahalle bakkalındaki Cemal Dayı bile kendi çapında eşini falan aldatıyor bunu hepimiz biliyoruz.
Lafı Bay Tangöze'ye getirmemin sebebi şudur; ikisi de ünlü, bana göre ikisi de seçtikleri kadınlara göre daha az çekici, ikisi de evli hatta çocuklu.
Acun ya da Şeyma neden itin g*tüne sokuluyor? Acun Kaan'a göre daha çok para kazanıp lüks yaşam tarzıyla göz önünde olduğu için. Kısaca kimse 'o kadar da' suçlu değil sadece zenginin parası da karısı da züğürtün çenesini yoruyor.
Bu adamın normalde iyi bir insan olduğunu zannetmiyorum. Televizyon karşısında kendisi gibi davranmıyor yapmacık davranıyor sinsi ve çakal birisi. Sanki birisinin sürekli açığını yakalamaya çalışıyor. Yaptığı salak programlarla oraya katılan birine bir şey katmıyor. Zaten akp tayyip yalakası olan birinden ne beklersiniz? Kıza gelince para avcısı kadın tiplemeleri ikiside boş.
Burda bence acunu ve parasını değilde kadındaki zihniyeti ve bakış açıcını sorgulamak lazım..
Kadın istemezse acun dünyayı serse boş ama buda gösteriyorki paranın cazibesi ve gücü tartışılmaz.. Bu kadın paraya önem vermiyor olsa daha mütevazi geliri olan ama dünya yakışıklısı yaşıtı ne erkeklerle birlikte olurdu.
Kadın bu adam evli mevli bakmadan hayatına girmiş , bir de yetmemiş çocuk yapmış acun tv8 binasında güvenlik görevlisi olsa yine böyle olurmuydu acaba Asla ama asla kimse şeymayı halkı bulamaz BU KADININ KADINA YAPTIGI AYIPTIR tabii ki acunda şeyma kadar suçlu ama dunyada buna bir ceza yok Allahlarından bulsunlar
Çok zengin bir yaşlı vardı evlenmek istiyorum demişti 18 19 yaşında bir sürü velet adamın karşısına dizilmişti. Seç beğen yapmıştı burusuk şeyine gitmemisti kimse illa ki bu da böyle bir durum. hangi kadın babasi yaşındaki adamla evlenmek ister, lükse bedenini tercih eden tabi ki bundan dolayı ikisi de birbirini esit derece hakediyor umarım ne haltlari varsa onu görür ve yaşarlar
Acun geçenlerde Hülya Avşar'a konuşmuş Şeymanın peşinden ben koştum herkes tersi sanıyor demiş. Bence ikisi birbirine göre. Şeyma çok enerjik bir kadın Acun da 48 gibi değil hareketli. O yönden tamamlandıklarını düşünüyorum. Tip olarak Şeyma Acuna fazla evet. O da çok önemli değil. Enerji olarak uyduklarını düşünüyorum.
Acun şeymanin peşinden kosmusmus şeymanin suçu yokmuş acun kafayı takmışmış. Zeka yok insanlarda boşa taşıyorlar o kafayı. Lan size bir evli erkek yürüse kabul mü edersiniz? İyi o zaman ya Acun ilk yürüdüyse sıkıntı yok 😤
Acun da para olmasa o kız o güzelliğini onda heba eder miydi? Kız güzel değil diyelim. Acun ona bakar mıydı? Kız Acuna neden baksın diye bir soru sorsan bile bu durumda ya Acun'un bu güzelliği haketmesi için çok yakışıklı olma durumu olucaktı ya da para? E tip yok ama para gerçeği var ortada.
Eğer bu kadar zenginlesmeseydi hala eski eşiyle evliydi. Şu saatten sonra Acun hiç kimseyi hak etmiyor. Parasının verdiği sahte aşkları yaşar ancak. Eski eşine yazık.
Erkeğin çirkini olmaz Ki acun eli yüzü düzgün bir adam Yaptığı işi belli kazancı belli Coğu erkek bu durumda onlarca kızı etrafında toplar Para ayrı bir haz veriyor bazı kadınlara Hak ediyormu demek yanlış olur derim Güç kimdeyse o liderdir.
@Üzümlübademli mesajlaşıyoruz zaten ama bu konuyu konuşmak için yerimiz burası. Mesajlarda başka bir şey konuşuyoruz. Size sormamıştım ayrıca ama olsundu 😊
Sen Ali Ağaoğlu nun sevgilisini görmedin sanırım. Adamlarda para var para... Acunun, Ağaoğlunun kaşına gözüne kırışmış tenine hayran oldukları için beraber olmuyorlar. Para böyle satın alıyor işte. Her şey para aşkı için.
Yaştan dolayı bu ilişkiyi bu şekilde yorumlamaniz basitliktir. Bu yaş aralığındaki ilişkiler medeni toplumlarda normal karsilanir. Kendim de 48 olduğum için bu yaşın erkek psikolojisini az çok bilirim.
millete bak acunun hayatını yazmış. ne kadar boş boğaz bir milletiz yahu :D yok haketti, haketmedi. başkasının hayatını konuşmak haddimize değil herkes kendi işine baksa ne güzel bir toplum olacağız
Normalde dediğiniz doğru normal şartlarda acuna bakmaz bu kadın ama parası olduğu için otomatikmen acun bu kadına bakar mı oluyor. Çünkü para dünyanın ilahıdır
Burda iğrenç olan şeymanın babası yaşında adamla evli olması hiç bir gerekçeyle o kadını koruyamazsınız belli ki para çekmiş yoksa genç erkek mi yok o yaştaki bir kız yataktada performans ister yaşlı adamı parası dışında napsın
O Şeyma denen salak kesinlikle ve kesinlikle para için evlendi Acunla. Ya ben 27 olsam niye babamin yaşında ki Adamla evliyim? Kizin derdi para para para
Her iki taraf da halinden memnun üstelik dünya tatlısı bir çocuk dahi var. Sırf parası var diye ne bir adamla birlikte olurum ne de çocuk yaparım. Ama Nejat işler olsa nerede ise 20 yaş var aramızda. Evlenir ve çocuk da yaparım.
Biz kadınlar her konuda kadını suçlamakla büyük hata ediyoruz maalesef. Evet Şeyma suçlu zerre kadar da sevmem ama Acun'un hiç mi günahı yok? Eşini aldatan o değil mi? Yalnız kadına yüklenilmesi haksızlık.
Şeyma 'nın başından ziyadedir. Çok sempatik tatlı biri kendisinden küçük ve güzel birini taşıyanilicek biri ben kessinlikle parasal demiyorum. Hareketlerinden ötürü
Adamın parası dışında sempatisi var, sohbeti iyi Ama maddi durumu normal olsaydı kendinden yirmi yaş küçük biri onunla birlikte olmayı kabul eder miydi bilinmez tartışılır🤔
Kadın salak anam sen daha 27 yaşndasın 48 yaşında ki adamı ne edicen. Kendini para için harcamak buna denir. Hak edip etmediğiyle birşey demicem adamların içinde yaşamıyoruz nasıl olsa
mesele hak etme meselesi ise, kişilik önemli. ama para varsa, kişilik de önemli değilse, basarsın parayı, alırsın illa ki yanına fıstık gibi birini olur biter.
Herkes istedigini secmekte ozgur demekki kendini ona layik gormus ki olmus iki taraf icinde ayni sey gecerli. duygular cok farkli genclik para vs dnlemiyor bazen. ikisi de gayet iyi gayet yakisiyorlar
Gecenlerde bir röportajinda o bende birsey istemedi bem onu ikna etmek icin ugrastim adam diyorki tavlamak icin epey ugrastim o beni tavlamadi diyor...
Parasi olmasa suratina birak bakmayi tükürmezdi bile. Para diyorum hersey kendini para icin satan guzel bir kadin. Belkide haklidir bilemem her kadin yaninda guclu bir adam gormek ister. Hakli
Bebek gibi mi? O kadar da değil! Adam yaş olarak yaşlı olabilir ama görünüş olarak da gayet genç ve paradan ziyade mütavazi bir adam. Bence Şeyma Subaşı hak etsin önce.
Bu şöhretle Türkiye de binlerce Şeyma bulacağı kesin, paraya tapan kızları sıraya koyacak olursak ülkemizin bir ucundan öbür ucunu kolaylıkla temsil edebilirler.
para var diye bu ilişki olmuştur, ve evlenmişlerdir normal hayatta böyle bir çift olamaz aklı olana, eski eşini zenginleşmeseydi terk etmezdi yazık o kadıncağıza, ilkler bişeye benzemez bence
Zeynep hanimin aldatilmasi nedense hic birimiz kaldiramiyoruz arti ikisi de cok samimiyetsiz insanlar yoksa kimin umrun da tabii bazi kadinlar isi baya yurutmus anti sayfalar acmis kin kusuyor bukadar niye abartiyorlarsa o igrenc yorumlari okuyunca midem bulaniyor klasik cahil toplumumuz😂
kimi göze bakar kimi g*te kimi paraya bakar kimi tipe kimi kasa bakar kimi karaktere zekaya ama şunu unutmayın kimin kime baktığından sizene size kimin baktığından sizin kime baktığınıza bakın yeterli
Bana da desen sorun yok ki katılıyorum ikisi de halinden memnun üstelik dünya tatlısı bir kızları dahi var. Bende üçüncü kişi olarak görüş belirtmek taraftarı olamama tercih ederim genel olarak.
En İyi Cevaplar