Magazin Asena Atalay: "Direk dansı striptiz değil spor!" Eşiniz direk dansı yapmasını nasıl karşılarsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Caner Erkin eski eşi Asena Atalay'ı yaptığı direk dansından ötürü eleştirdi! Asena ise yaptığının striptiz değil, bir spor olduğunu savundu.Peki ya sizce direk dansı hangi kategoriye girmekte? Spor mu striptiz mi?Eşinizin bu spor dalıyla uğraşmasına karşı çıkar mısınız? Asena Atalay: "Direk dansı striptiz değil spor!" Eşiniz direk dansı yapmasını nasıl karşılarsınız? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
doctor77 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 63% +1 yıl Kamuoyuna karşı bunun spor olarak kabul göreceğini sanmıyorum.. :) Eşler arasında birçok şey hayata eğlence ve renk katabilir.. Bunun olumlu yönleride var.. Fakat bunun topluma lanse edilmesi çok itici gelir şahsen.. 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl ne yaparsa yapsın dunyanın çivisi çıktı onu mu düşüncem benle evlendi diye hayatını satmadı ya bana 0 0 Yorumla
anastaciacasta Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Nerde yaptığına göre değişir evde kimse yok veya sadece eşine yapıyorsa spor lakin gece kulübü içinde yapıyorsa spor değil 2 0 Yorumla
Merveelsn Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl asenayı sevmem ama canerde abartmış niye boşanmadan önce rezilliğini ortaya koymamışda şimdi konuşuyor? 0 0 Yorumla
Coltt Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Dogru demis. Acik kiyafetler giyinilip onca erkegin arasinda yapilani kast etmiyorum elbette. 0 0 Yorumla
Sermisal Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 32% +1 yıl Kimse buna yanlis diyemez spordur muzikle yaparsan dans olur o ayri 0 0 Yorumla
kahveli_sigara Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kadında itici bir tip var. Olaya yabancıyım ama çok çirkin sözler yaa 0 0 Yorumla
Katsuo Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Tabi zaten birliktelikte bir spor o zaman, öyle bir kafa yapım olsaydı uzaylı olurdum :D 1 0 Yorumla
poncikbirkiz Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Evliyken niye bir şey demiyordu madem?Asena atalaya çok yükleniyorlar. 0 5 Yorumla YusufTURUNC +1 yıl seni tanıyorum poncik... Yorumla poncikbirkiz +1 yıl Ne? Yorumla YusufTURUNC +1 yıl seni tanıyorum eskilerden Yorumla poncikbirkiz +1 yıl Ben tanımıyorum Yorumla YusufTURUNC +1 yıl tamam Yorumla
FanTaSy_MaN Takip Et Yoda Yaş: 50 +1 yıl Direğin dibinde kündeye getirir, ata sporuna çeviririm olayı hemencecik :D :S :D 0 0 Yorumla
JessPinkman Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 988 cevap paylaştı. Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Magazin konusunda 651 cevap paylaştı. Su kahpeyi neden hala gundemde tutuyolar anlamis degilim. 2 0 Yorumla
61_çilingiroğlu Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Bu Asena Canerde buranın gündemini belirliyor. İyi tuttu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl direk dansi spor degil ama direk dansina benzeyen bir spor akımı var dunyada.. o acidan dogru soylemiş.. 0 0 Yorumla
AngelOfDeath17 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Direk dansı bir danstır Dans ta bir spor şeklidir Stiprizciler yapar 0 0 Yorumla
asikonyali Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Hiç uğraşamam Caner erkinin yaptığını yapar boşarım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl direk dansının diğer adı striptiz. spor sayılır. iki kategoriye de giriyor yani. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar