Bu kız mesela; çok güzel ama gözlük işi bozuyor mu? Dizilerde hiç gözlüklü birini görmüyoruz sonuçta?

benim askımın fotosu ne geziyo burda kurban olurum ben bu kıza gözlukllu oyss
Ilahi sen😂😂😂
ben bu kıza bayılıyorm ya :/
Kim bu ya ben ilk kez gordum unlu falan mi? 🙆
yok. D nette gördum asık oldum askıma :(
bu kızdan herşey olur olmaz diyen ölsün güzelliğe bak isterse lens takabilir
Yok haklisiniz ben sadece dizilerde gozluklu birini gormedigim icin lens takmak istemeyen biri gozlukle oyunculuk yapabilir mi onu merak ettim tesekkur ederim gorusunuz icin
niye olmasın yurt dışında dolusuyla gözlük takan var gözü çizdirmek diye birşeyde var bu kız kim ki
yabancı rollerinde ya da sekreter falan çok iyi oynar çok güzel göz ve ten rengi var dikkat çeker
Kızı oylesine koydum bende bilmiyorum sagolun ya renkli gozu engellemiyor demek ki gozluk ben renkli gozluler gozluklu olunca dikkat cekmek diye dusunuyordum
çeker öyle göz varsa, bir kız tanıyorum gözlüklü ten rengi böyle gözü daha da açık renk bitiyorum ama sevgilisi var 😢
yo neden bozsun
Ya bencede bozmuyor hatta burnu kotu olan insanlari guzel gosteriyor ama sanat acisindan dedim tv sinema
Cevap
9Cevap
Bir şey olamıyorsa bana gönderin bunu en azından ülkenin nüfusuna katkıda bulunayım
Ahahah ya guldurdunuz😂😂😂😂😂
Olabilir. Gozluk bazen uzerine biseler katabilir.
Bazi kisilere cok yakışıyor evet ama iste bizim ulkede yok dizide
Dizide olmayabilir. Bende iki aydir. Yeni kullaniyorum
Tüm oyuncular filimde olmasada Türk hollywood oyuncuları şarkıcıları gözlük kullanıyor Tarkan Hadise Robert downey jr johny deep stallone Van damme jenifer Lopez felqn felqn
Brad Pitt beckham Ronaldo Scarlett Johnson
Bknz: Mehmet günsür baya yakışıyor
Ya dogru evet hic aklima gelmedi hatta daha karizmatik bir hava katiyor. Fi dizisini izlemedim ama orda oyle mi bilmiyorum
fotograftaki kızı diyosan her filmde oynatirlar sıkıntı yok o konuda
Neden olmasin
Ne biliyim hiç görmüyoruz yani ben görmedim hiç öyle oyuncu😞
Gözlükle daha Seksi olmuş...
lens varken neden gözlük
Gozluk bazi insanlarin yuzunu toparliyor burnu falan bence o yuzden
Bence burun bozmuş işi
Yani burnu duzgun varsayarsak
ya beyinsiz misiniz ya :D
Olur neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar