Kızımız bir fotoğrafında tombikto çıkınca herkes yerlere çarptı biliyorsunuz. Bunun üzerine gelen bitmek bilmez eleştiriler için instagramda bir paylaşım yapmış çok hoşuma gitti.
iyi olmuş! O insanların herşeyiyle dalga geçerken komikti ama? tepkikolikte gözde düzgünce sevmediğini belirttiği halde danla'o kız acilen cilt bakımına gitsin' senin ne haddine kız düzgünce sevmediğini belirtirken böyle ego? çok iyi oldu biraz da o sürünsün, belki anlar insanlar ne hissediyor.
sağlıkla ilgili bir sorun yoksa zayıflamaya çalışmak bana mantıksız geliyor. yani sağlıklı olmak için değil de sırf güzellik için falan. ince belli bardak gibi olmanın vya kürdan gibi bacaklara sahip olmanın güzellik demek olduğunu kim öğretti bize, neden kanıyoruz buna?
Ilk kez duydum ismini. Neciymiş diye baktığımda tam bir fiyasko... Canım yurdum insanının gereksiz insanlara gereksizce yüklediği anlamlar işte... Soruda ki alakayı da anlamadım zaten.
Bence kilo cok yakışıyor bu kiza simdi her kiz gibi citkirildim uflesen ucucak fizikte olunca laf edilmiycek mi edilicek o yuzden istersen 100 kilo istersen 50 insanlar yine de diyecek bisey bulur
En İyi Cevaplar