Yani hani marjinal bizdik? Herkes farklılığın dibine dibine vuruyor bu günlerde. Gelinliğe ne oldu mesela? Soran yok... Onur Mete ile Aycan Dalkılıç bu şekil evlenmiş. Siz böyle bir nikah tercih eder miydiniz peki?
Nikah masasına kot pantolonla oturmak ister miydiniz?
Artık her şeyin suyunu çıkarıyorlar. Bırakın bazı şeyler tadında, yerinde, zamanında kalsın. Mesela üniversite kazanıp kep atma hayalini kurardım hep fakat kep meselesi ana okula giden çocuklara kadar indirgendi. Bebeklere 6 ay kınası yapmak... Bebeğe bindallı giydirenler var. Her şeyin bir tadı, yeri ve zamanı var. Değerlerimizi kaybetmeyelim. Özel zamanlara ait olan güzellikleri basite indirgemeyelim.
Nikahı özel yapan çul çaput tül değil, Verilen sözün kutsiyetidir. Makyajın saçın, gelinliğin en iyisi olmuş, sinir stres harç borç ile olacağına... ( jean t-shirt altınada çek bir converse ) "hiçbiri bizim kültürümüz değil! tıpkı beyaz gelinlik ve smokin gibi" harçsız borcsuz kıy nikahını, mutluluğuna bak...
olabilir kıyafetlere pek anlam yüklemem ben nice beyaz gelinlik ve damatlıkla başlayan evliliklerin sonra ne olduğunu görüyorum duyuyorumda.. mutlu mesut olacaksam bu şekilde olur
tercih ederim cok güzel .. insan nasıl rahat ve mutlu hissediyorsa öyle davranmalı nikah masasındada olsa sonuçta orda önemli olan gelinlik değil imza..
Özel bir günün özel olması gerekli sıradan bişey miş gibi oturmak istemezdim eşim olacak kişi o şekilde oturmak isteseydi kendimi kötü hissederdim çok kötü hemde
nikah sonuçta gelinlik olmasa da olur ama en azından biraz daha özenli olsalarmış ben bu şekilde istemem gerçi ben düğün de istemiyorum evliliğe tamamen karşıyım 😂
gelinlik bir gelenek nikah resmi bir iş geleneklerimize ters geldiği için garip karşılanıyor ama sonuçta bir tercih çiftler arasında düğün olmayacaksa gelinliginde pek önemi yok fikrimce güzel bir abiye bayan için erkekte de şik bir takım kafi
En İyi Cevaplar