Nikahını iki hafta önce kıyan Avatar Atakan'ın yüz görümlüğü olarak taktığı hediyeyle herkesi şaşkına çevirdi. Dövüş sporuna gönül veren Atakan eşine yüz görümlüğü olarak muştaya benzer bir yüzük taktı. Eşiniz size böyle bir hediye takmasını ister misiniz? #minnnak
Eşiniz size düğün sonrası yüz görümlüğü olarak ne takmasını istersiniz?
Hayır istemem. İtici ve anlamsız birşey. Hiç zevkimi bilmeyen beni tanımayan biriyle görücü usulü evlendiysem bile, küçük çaplı uzuz maliyetli, altın 18 ayar yüzük, küpe, kolyeden oluşan setler var. 1.000 tl civarı. Bir kere alınacak birşey olduğu düşünülünce çok fazla değil. O da olmadı 1 tane cumhuriyet altını taksın, bana. Herhalde bunu da düşünebilir.
yüz görümlügü derken makyajsiz halini ilk o an gördügü icin mi yüz görümlügü?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Fazla biley takmayın gecici olarak gelıyolar zaten be vurursam tokat mal kar smacı evlılık isteyıp evli kalmayı düşünen ve basaran kadın görmedim. Vardır tabii cok gözükmüyo tabii bünlerce örnekle konusyorum iyi olanı görmedim
İçinde fotoğraflarımızın olduğu kalpli bir kolye takabilir. Bir ömür kalbimin üstünde taşıyayım, yokluğunda açıp cemâlini seyredeyim diye.. Ben de elimle adımızı işlediğim kaneviçe bir mendil hediye ederim :)
yüz görümlüğü filan saçmalık o bana başka bişey göstersin yeter 😉 (aaa sapık dediğinizi duyar gibiyim 😂) başka bişeyden kastım ilgi Şevkat sevgi yani 🤗🙂
kilom kadar altın istedim tamam dedi. ondan da evlenmiyor olabiliriz bilemicem şimdi, yanlış yönlendirme olmasın. yüz görümlüğü için de trabzon işi istedim ama artık nasip...
çok biseye gerek yok ufak bir taki yeterli altındır vs. çok düşkün biri değilim hatta burma bilezik vs. de almasın zaten takmiycam ne gerek var abartmaya
En İyi Cevaplar