Kerem Bürsin'le yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan 25 yaşındaki güzel yıldız Serenay Sarıkaya, "Çocuk da yaparım kariyer de" diyen ünlü isimlerin aksine ikisinin bir arada yürütülemeyeceğini düşünüyor."BAŞARIYA DOYDUKTAN SONRA ÇOCUK İSTİYORUM" Sarıkaya, "Kariyerimde başarıya doyduktan sonra çocuk istiyorum. Çünkü çalışan anneler ister istemez işleri dolayısıyla çocuklarını ihmal edebiliyor. Bu yüzden böyle bir haksızlığı çocuklarıma yapamayacağım için anne olduktan sonra oyunculuğu bırakmayı düşünüyorum" dedi.
Sizce de haklı mı Serenay ikisi aynı anda olmuyor mu? #Meczup
Serenay Sarıkaya: Çocuk gelir kariyer biter dedi! Serenay haklı mı, çocuk yapmak kariyeri bitirir mi?
Bitirmek değil de zorlaştırır ya da düşürür yani. Onun açısından da düşününce öyle. Ki diğer şekilde de çocuğun her zaman insanı kısıtladığını düşünüyorum.
Bir kadının hem işiyle hem çocuğuyla yeterince ilgilenebilmesi zordur ve bu insanı yıpratır. Yaşadığından da bişey anlamazsın, kendine ve kocana ayıracak vakit bulamazsın. Tabii bunlar yorucu ve uzun süreli işi olan kadınlar için geçerli.
Şimdi bu oyuncular da çocuk yaptıklarında illa çocuğumla ben ilgilenmeliyim, ona fazla vakit ayırmalıyım kafasında olacaksa, mesleğine bir süre ara vermek zorunda zaten. O ara sonunda da bir değeri kalır mı bilinmez.
Genç oyuncuların proje seçme lüksleri olmadığı için tüm proje tekliflerine açık durumdadırlar, bu durum özel hayatlarında düzensizliğe sebep olabileceği için çocuk sahibi genç oyuncuların kariyerlerine ara verme kararlarını yerinde buluyorum, tabi ki eşi sorumlulukları paylaşırsa belki kariyerini devam ettirebilir.
Bu salakların hayatı kadar şehitlerimiz gündeme gelse halk daha duyarlı olurdu banane onlardan. Guzel mi sanıyorsunuz bu insanları oralara gelmek için ne çok şeylerini sattı bu pislikler. Allah günü sehitlerden bahsetmediler neden çünkü halktan faydalanip cebini doldurdular sadece
Kendi yaşadığı çocukluktan dolayı böyle düşünmesi normal aslında ama ben öyle düşünmüyorum. Babalar da 60 yaşlarına kadar filan çalışıyorlar ona bakılırsa ve anne de çalışmıyorsa illa babanın çalışması gerekecek. Bu durumda şöyle bir sorun çıkıyor:"Hiçbir baba çocuklarıyla yeterince ilgilenmiyor mu? Bir babanın çocuklarıyla ilgilenememesi annenin ilgilenememesinden daha mı önemsiz? İnsanlar 35-40 yaşına (Bu yaştan sonrasında çocuğun zor olacağını varsayarsak) kadar çalışıp sonra bütün ömürleri boyunca yatıp, biriktirdikleri parayı yiyip çocuk mu bakacaklar, bu yaşa kadar biriken parayla en azından Türkiye'de geçinilebilir mi? O yüzden saçma bence çocuk olunca kariyer yapılamayacağı düşüncesi. Evet, zor ama imkansız değil ama zaten başarı da bulunduğun durumu koruyup, standartlarını düşürmeden istediğin şeyleri yapabildiğinde olur. -Gecen bol olsun.-
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle haklı... bir kadın hem anne, hem iş kadını olamaz... oldurmaya çalışırsa birinden biri aşırı eksik kalır... çocuğu doğurup sokağa salmakla anne olunmadığı aşikar ya da onu bir bakıcıya bırakmakla..! O sebeple kadınlarımızın bir tercih yapması zaruridir... ya anne olacaksın ya mutlu olduğun mesleğini yapacaksın... bir koltuğa iki karpuz sığmaz sözünden yol çıkarak, bir beden iki mesleği kaldırmaz diyebiliriz... çocuk yetiştirmek, onu büyütmekten farklıdır... yemini suyunu verdiğinde büyür o zaten ama yetişmesi için aşırı özen, bilgi, akıl ister... sadece çocuk büyütenler anne/baba olamazlar sadece ebeveyn olarak nitelendirilirler...
Haklı cok dogru soylemis oyunculuk isi bir memur isi degildir cunku sen onlarin kac saat calistigini biliyor musun cok zor bir is adamlar kendilerine vakit ayiramiyorlar cocuklarina nasil ayirsin vakit
Serenay'ın ne kariyeri varmış? Oyunculuk desen yok, ses desen yok, bir becerisi de yok. Tek başarısı birazcık güzel olması. Yüzüne bir şey olsa kariyer mi kalir?
Bence degil çocuk karıyerimi bitirmezdik çocuklu meşhur insanlar var ama benim fikrime göre o biraz daha ünlü olmak istiyor Ve bunu riske etmek istemiyor
Oyunculugunu sevmesemde dogal olusu durusu samimiyeti hep favorim yapmistir serenayi lakin bu cevabi ile dogru seyler hissettigime ve gercekten iyi biri olduguna dahada inanniyorum...
Medyada hem anne olup hep kariyerinde zirve yapan onca örnek varken bu açıklama bence çok talihsiz olmuş kuzum. evet hem annelik hem kariyer bir arada zor olur ama imkansız değil
Saçmalamış. Onun düşüncesine göre kadınların ciddi bir oranının çalışmaması gerek o zaman. Belki zorlanır başlarda ama çocuk büyüdükçe bu zorluk azalır
Evet doğru. Yani ikisi bir arada yürütülebilir evet ama ozaman da çocuğa bakici felan bakicak, işten çocuğuna fazla vakit ayıramıcak. Çocuğu olunca oyunculuğu birakip onunla ilgileneceğini söylemiş gayet mantıklı.
Hayır saçmalamis Sibel canin Gülben ergenin demet akalın Hande yener kariyerin zirvesinde bir daha düşünmeli herşey para değil ilerde çok pişman olur ya iş işten geçer
Hemde nasıl haklı çocuk hayatın en güzel armağanı ama işle ikisi aynı anda olmuyor olamazda ve ne yazıkki hep çocuklardan çalarak yaşamak zorunda kalıyor anneler 😯😯😯😯
Gülşen in yanından geçmez kafın kuliste ara verio bebeğini emziriyordu yapan yapıyor daha akıllıca örnek bul istersen hatta bebeğini kanguruya bağlayıp davadan davaya koşan hakim le kurtuluş savaşına mermi taşıyan halime hatun da kadın çocukları vardı ve başardılar sırf kimse yüzüne bakmaz korkusundan istemiyor
İkisi birarda tabiki yapilabilir bildigim en iyi orneklerden biri Tugba buyukustun😍 kadinin cocugu var ama hala isine devam ediyor ve cogu oldugu icin ne guzelliginden nede mesleginden odun vermemis.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence değil örnek olarak tuğba büyüküstün, bergüzar korel
En İyi Cevaplar