-Haydo'cuğum bu haberi sana aluştura aluştura soyleyeceğum; habu Rize'ye amican vefat etti.
+Amicamun mına koyayım.
-Ola miras kaldi sağa.
+Ney ! Vay ! Vay benim anam babam hoş gelmişsin evime geç içeri hele geç iki muhabbet edelim eheheh.
-Habu 7'nci ayun 27'sinde 2007 tarihinde Cenab-ı Hak tarafından iradesi elinden alınan Balıkçı Turgut Reis'in yeğeni Küfürbaz Haydo'ya üç gün küfür etmeyip kötü söz söylemediği taktirde bütün mirasi kalacaktur. Habu uç gün içinde ne küfür edersan not edeceğum oni uç tane hakkun var.
+Bağış üstüne paşam, gurbanın olurum senin y**ğını yerim y**ğını.
-Karabiber oriya midur oni bir getur bana bakayim.
+Karabiber mi? S**rim senin karabiberini.
-Ahan da hemen bozdun ağzuni eeey gidi rahmetli Turgut Reis.
+Karabiber mi istiyon getiyom Ian getiriyom manyah al, ek ! Çorbana ek.
-Tuz da oriya midur?
+Hııııhhğğğ ananı s**kem. Ahan tuz da burdaymış. Dokanır sana oğlum tuz çok kullenme Ien.
-Pul biber var midur?
+Anan ımmmmm. ANanııııı ssksssdsf
NOT: Can sıkıntısı. En sevdiğim replik diyaloğu bu değil; ama paylaşmak istedim. Bugün de bu soru ile KS'nin genel soru kalitesinin en ama en aşağısına inme kararı aldım.
+Amicamun mına koyayım.
-Ola miras kaldi sağa.
+Ney ! Vay ! Vay benim anam babam hoş gelmişsin evime geç içeri hele geç iki muhabbet edelim eheheh.
-Habu 7'nci ayun 27'sinde 2007 tarihinde Cenab-ı Hak tarafından iradesi elinden alınan Balıkçı Turgut Reis'in yeğeni Küfürbaz Haydo'ya üç gün küfür etmeyip kötü söz söylemediği taktirde bütün mirasi kalacaktur. Habu uç gün içinde ne küfür edersan not edeceğum oni uç tane hakkun var.
+Bağış üstüne paşam, gurbanın olurum senin y**ğını yerim y**ğını.
-Karabiber oriya midur oni bir getur bana bakayim.
+Karabiber mi? S**rim senin karabiberini.
-Ahan da hemen bozdun ağzuni eeey gidi rahmetli Turgut Reis.
+Karabiber mi istiyon getiyom Ian getiriyom manyah al, ek ! Çorbana ek.
-Tuz da oriya midur?
+Hııııhhğğğ ananı s**kem. Ahan tuz da burdaymış. Dokanır sana oğlum tuz çok kullenme Ien.
-Pul biber var midur?
+Anan ımmmmm. ANanııııı ssksssdsf
NOT: Can sıkıntısı. En sevdiğim replik diyaloğu bu değil; ama paylaşmak istedim. Bugün de bu soru ile KS'nin genel soru kalitesinin en ama en aşağısına inme kararı aldım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer