gürse nin kalkıp bunu yazması çok komik olmuş bence :))) padişah torunuyum sultanım diyen beyin fakiri arkadaşı zaten saymıyorum da gürse birsel hiçbir zaman aşırı halk insanı olmadı ki şimdi kalkıp kendisini gönüllerin sultanı ilan ediyor. ikisi de dengesiz. halk insanı olmak için o halkla beraber cefayı da çekmek lazım. bu ülke sultana ihtiyaç mı duyuyor da sultanlığı kapışıyorlar anlamadım :)
sonuç olarak saraylarda hak idda etmemiş kadın tapulu malını istemiş gülse hanımın dedesinden kalan uşaktaki araziden pay istememiş veya tekrar saltanatı kurmak istememiş çok ayıp etmiş derdim velhasılı kelam cumhuriyet meselesi ayrı bu ayrı bir şey muhalefet olanlar illaki olacaktır herkes düşüncesinde özgürdür.
güzel kardeşim dedesinin hangi tapulu hakkı? Osmanlı devleti servi imzaladığı zaman gitti bitti bütün hakları. Zira Atatürk kurtarmasa Emperyalistlerin olacaktı o araziler. Siz yapmayın lütfen..
Osmanlı'da tapulu olan malların tapusunun geçerliliği var mı ki? Toprak kanunu geldi ya da devlet kendi hazinesine kattı. Tapusu olsa zaten tv'de ister mi hakkını? O tv aracılığıyla devletten talep ediyor, hakkı olmadığını düsündüğümüz arazileri. Neden hakkı olmadığını da açıkladım zaten. Osmanlıya bağlamamak elde değil, Abdülhamit han'ı severim ama ülke toptan osmanlı hanedanlığınındı. Artık değil. Bunu anlatmak istiyorum.
ben cumhuriyete karşı veya osmanlı taraftarı gibi bir söz söylemedim sonuç olarak osmanlıdan kalma tapularınız var şu an sizin de yani dedelerinizden dedelerinizin dedesinden kalan tapular var illaki, osmanlı devletinin yıkılması hiç bir şekilde tapuları etkilemeyecektir
Misler gibi de haklı. Artık prenses o. Kaç zamandır didindi yazdı çizdi. Adı sanı bilinmezken de aynı görüşleri savundu halen de savunmaya devam ediyor. Ne ün için ne para için kimliğinden vazgeçmedi. Kadın gibi kadın. Yüreğine sağlık Gülse.
Gülse Birsel gibi başarılı bir kadın kendini prenses ilan edebilir, buna sadece saygı duyarız.. Zira yaptığı her dizi reyting rekorları kıran, harikulade dizi karakterleri yaratıp, Türk halkının hafızasında yer edinmiş bir kadın kendini ne kadar överse övsün, hakkıdır.. Fakat senin gibi kıçına gri eşofmanı çekip, sabahtan akşama kadar Zuhal Topal izleyen bir tipin, kendisini prenses ilan edebilme gibi bir lüksü yoktur..
Millet olarak sahibi biziz bu ülkenin mesajı ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Ama ne yazık ki , yakın zamanda prenses sümeyye erdoğan olacak gibi. Başkanlık filan gelince sanırım öyle olacak. Hayırlısı olsun.
Prenseslik ne bizim dinimizde ne bizim ırkımızda töremizde olan bir şeydir. Demek ki hanımefendi ya İslam olmayan ya da Türk olmayan bir yerin prensesidir. Sözleri saçmalıktan bir gram öteye gitmemektedir.
Ya arkidiş Osmanlı bitmiş her taraf işgal edilmiş bir aslan çıkmış "ATATÜRK" ülkeyi kurtarmış yoksa hiçbir osmanlı torunu şu an bir pok sahibi olamayacaktı. Soyadları olmayacaktı. Böyle anguslar çıkıp hala osmanlı diyor ya ne yapsam bilemiyorum :)
osmanlı bir hanedanlik dolayısıyla bir ırk değil bende dahil hiç kimse bu hanedanliga üye değiliz ben ırk olarak Türküm. ama osmanlı surekli yabanci kadinlarla evlenme sonucuTürklüğü bile kalmamış bir aile. üstelik yıllarca bu aile anadolu daki Türk ailelerin kanıyla savaşmış onları ağır vergilerle somurmus kendileri keyif içinde yaşarken anadolu halkı açlık hastalık ve hastalıklarla başında bir devlet olmadan kendi başına mücadele etmiş. nüfusun sadece %5 okuma yazma biliyormuş tüm osmanlı imparatarlugundaki hekim sayısı 300 bile degilmis üretmeyen teknoloji geliştirmekten sadece ve sadece başındaki padişah ve ailesinin keyif sürdüğü padişahın aynı zamanda halife olmasına karşın bir suru cariye ile zevk sürdüğü ıslamın alkolü yasaklanmasına karşın padişah/halifenin alkol kullanabildiği Anadolu Türklerinin bir dönem ıstanbul pasaportla girebildiği bir yönetimden bahsediyoruz. sense hala parlementer rejimi istemeyen dedelerinin emrinde kul köle olduğumuz kişilerin torunlarını savun
@eskiraki hay parmaklarına sağlık inan yazmaya üşendim bende yazacaktım bunları şimdiki millet ancak osmanlı torunuyuız diye övünmeyi bilir. Oysa bizler yani dedelerimiz vergilerle süründürülmüş o vergilerle onlar zevk ü sefa içinde yaşamışlar. Eğer osmanlı torunu olsaydık bizlerin de herşeyde hakkımız olurdu. tabi bu anguslarda bunu anlayacak beyin yokki :D
En İyi Cevaplar