Güzel
Yakışıklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Güzel yüzü var peki sana göre yakışıklı erkekmi yoksa güzel erkek mı daha çekici
Güzel erkek sanırım. Kılsız falan.
Ben mesela gay olarak dikkatimi çekiyor hoş bir çocuk ama erkeksi suratlar da çok çekici
Tabii ki erkeksi yüzlerde çekici ama böyle Kenan İmirzalıoğlu tarzı sevmiyorum. Ricky Martin tarzı erkeksi yüzler çekici geliyor
Dediğin gibi bende Kenan İmirzalıoğlu tarzı sevmem o Ricky iyiymiş :) sen gay mısın
Evet.
Ha ondan hele :) ama iyi çocuğu koymuş sun güzel yüzlü olanı :) hoş birisi ama demi
Kesinlikle çok hoş ama gay değil sanırım
Gay olsa bile olmaz sadık kalmaz o
Nerden çıkardın
Ne bilim zannetmiyorum ve bro :D boşver onu bize sadık gay lazım
Kişilik olarak çok iyi bir çocuk. Tipi iyi olan herkes aldatır algısını sevmiyorum. Sadık birini bulmak herkes için zor
E haklısın doğru diyor sun kişilik meselesi işte kardeşim ama benim durum farklı ben aseksuel bir gayım o yüzden birini bulma ihtimalim çok düşük
Ben de aseksüelim cinsellik ve çıplaklık midemi bulandırıyor.
Hadi canım bu ne tesadüf Çıplaklık beni. midemi bulandırmiyor yarı aseksuelim ben yani sadece afedersin anal oral gibi şeyleri sevmiyorum ztn duygusal olarak bağlıyım ben ciddi düşünüyorum bir erkekle ama işte anal olmaz onu yapmam öpüşme vs olur da böyle kimsede kabul etmiyor kudurmus bunlar ya çoğu demi
Çıplaklıktan kastım çırılçıplak cinsel organ vs. Kaslı bir erkek çok hoşuma gider. Evet oral anal falan bana iğrenç geliyor ama herkesin benim gibi olması gerektiğini düşünmüyorum. Insanları sapık diye nitelendirmiyorum. Herkesin zevki farklı. Öpüşme vs tabii ki güzel. O cinsellik değil zaten
Peki sen kişilik olarak erkeksi misin
Hah sende onların avukatı çıktın :D şaka bir yana doğru herkesin zevk farklı kendine ama dediğin gibi banada itici geliyor ya hem inancimdan dolayı yapmıyorum evet erkeksiyim ama kibar biriyim ben bez cinsel ilişki yaşayanlara tepkiliyim çünkü tek ilgilendikleri şey o onlar yüzünden kötü gösteriliyoruz biz ben cinsellik yaşamadığım halde bakır olduğum halde bize geliyor neyse işte yani ben duygusal lığa çok önem veriyorum peki erkeksi misin
Avukatıyım evet. Haksızlık gördüğümde sessiz kalmam. Eğer herkes kendi gibi olmayanı yargılayacaksa bu dünya çekilmez. Ben öyle sevmiyorum ama seven de kendi bilir. Neden sapık olsun? Yatak hayatı onu ve yanındakini ilgilendirir. Gidipte tecavüz etmiyor ya. Hayatı sadece cinsellik olmuş duygusal hiçbir şey taşımayanlar da var evet ama bu gaylere özel değil. Bilakis heterolarda böyle olanların oranı kıyaslanamayacak kadar fazladır. Evet insanların bazı eşcinseller şöyle diye bunu tüm eşcinsellere mal etmesi saçma. O zaman tüm heterosrksüel erkekler tecavüzcü diyebilir biz de. Erkeksiysen dışarıdan belli etmiyorsundur. Ben tip olarakta hareketler olarakta belli ediyorum. Zaten gayden çok transım.
Anladım 👏👍
Sana tepki gösterdim gibi oldu yanlış anlama :)
Evet öyle oldu brz ama sorun değil
Sean o donnell da çok tatlı beğenirsin
Evet tatlı da bize bir faydası yom
Yok
Bu soru iki oldu acaba sen Aziz olabilir misin kendini soruyorsun? 😄
Yok ya seviyorum ben onu o yüzden :D. Çocuğu zan altında bırakmayıb
Sesi güzel sempatik
Süper valla. Kızların yüzde 95 inden daha güzel.
Cevap
0Cevap
Güzel.
Ben begeniyorum guzel yuzlu sesi de cok guzel
Çekici bir yüzü var ama yakışıklı değil güzel
Kesinlikle güzel yani kız güzeli
Güzel
sadece hoş
bir kim be yuzu kiz gbi
güzel bence
iyyykk😑
azize?