Birçok çift maalesef ilişkilerini uzun ömürlü yaşayamıyor; boşanma kaçınılmaz oluyor. Sizce sebebi ne olabilir? İdare etmek yalnızca normal, sıradan insanlara özgü bir şey mi? Mal paylaşımı da yapmışlar. Bir ev ve arabayı Tuba almış, diğer evi Onur...
Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak sessiz sedasız boşanıyor. Ünlüler dünyasındaki bu ayrılıkların sebebi ne olabilir?
bunların arasında bence aşk felan yoktu belki o dönem hamile kalınca evlenelim dediler zaten neden bilmem tuba büyüküstün onur saylak'ı oldum olası pek yakıştırmadım tubayı her anlamda taşıyabilecek bir adam degil ayrıca zaten 2 senedir felan neredeyse ayrı yaşıyorlarmış ben bile neredeyse 1 seendir bunları hiç yan yana bile görmedim önceden davetlere vs.. katılırlardı nasıl evlilik diyordum karı koca sosyal medya hesaplarında bile fotoğraf paylaşmıyorlardı evliligin bitmiş oldugu çok önceden belli belki bir ihtimal diyorum tuba dizide kıvançtan etkilenmiş olabilir mi?
Niye sadece ünlüler mi boşanıyor? Benim çevremde de bir sürü boşanan çift var. Bunlar ünlü oldukları için bu kadar göze batıyorlar. Sizde hemen bir kulp bulun yok ünlüler böyle, dizide sevişiyor, evliliği yalan, sevgi yok bilmem ne. Çok biliyorsunuz siz (!)
aynen hergün çevremizde okadar çok boşanan insan var ki bunlar ünlü oldugu için göze batıyor ama demek ki bir şeyler bitmiş boşandıklarına göre yoksa tuba kolay kolay yuvasını bozacak biri degil yaşantısı herzaman örnekti bana göre hiç magazinsel olmayan asil güzel bir kadın çok sakin kendi halinde yaşayan biri
abi allah aşkına saçmalamayın ünlüler dünyası garipler dünyasımı var 1 tane dünya var çıkar ilişkileri bitiyordur takmayın bu kadar yoksa bu kadının bu adamla zaten ne işi var?
bunlar zaten MECBUREN evlenmisti cünkü o zamanlar ayni dizide oynuyorlardi set arkadasliklari aska dönüsmüs ve Tuba evlilik disi hamile kalmisti, bebegini aldirmak istemisti ama sonra ikizler oldugunu ögrenince vazgecmisti ve evlenmislerdi.. ben bunlarin ask degil mantik evliligi yaptigini ve birbirlerini hic bir zaman sevmediklerini düsünüyorum..
bunu bende hep düşünüyorum bildigin öpüşüyorlar tamam çekim yaparken orada birsürü insan oluyor ama bence etkilenmemesi imkansız sonuçta karşısında cansız manken yok
En İyi Cevaplar