ilk defa dün yeni nesil ajan filminde gördüm kendisini , tam aradığım kız tipi ama sorun şu ki lezbiyen kendisi , bu tarz kızların hepsi lezbiyenmidir?
Oturup şöyle muhabbet etmek istediğim yegane insanlardan biri. Müthiş duyarlı geliyor bana özellikle zorbalık konusunda vb., amerikada müslümanlara terbiyesizlik yapan bir gazeteciyi de twitterda rezil etmiştir kendisi insani yönü yüksek, zaten hayvan seven insandan nasıl kötü olmasını bekleriz ki. O tarz birisi her türlü her insanı etkiler yani.(kendileri bana bile hop noooluyor dedirtmiştir) Normal hoşuna gitmesi kısaca. - Bu tarz insan çok var aslında ve butch diye etiketlemek genellemekten öteye değil. Tamam %50 öyle olabilir belki ama kalan 50... muamma. Şimdi her saçı kısa olana butch dersek bende karambole giderim ki bu pek hoş değil. :D Pink i bilen bilir saçı hiç uzamadı müthiş maskülen fakat dünyalar tatlısı iki çocugu ve yakışıklı bir eşi mevcut. Heteroseksüelliğin örneği kendileri ama bakarsan butch dersin. - Velhasıl sadece Türkiye'de o kadar cesur stil sahibini bulmak zor. Düşünsene boynunda and breathe me diye dovme yeşil saç falan. pişman olmayacağımı bilsem patlatırım bende bitane ama olmuyor iş konusu vb, malum bizim buralarda sıkıntı :) dj olmam lazım :P Vj, dj, box, oyunculuk hepsi var bir de zeki bir vatandaş, on parmağında on marifet sen bu kızı bul. :P Aslı Kaya konusuna gelince maskülenlik vs tamam da Ruby.. yok yok yan yana koyamıyorum. Olay sadece lezbiyen olmaları bile olsa değil. :D Ruby iyidir iyi.
valla çok güzel anlatmissin agizina saglik :) ruby i bulmak zor tabi ama onun bana en onemli katkisi aradigim kız profili tam anlamiyla kafam da oturttu :) umarim karsima cikar ya bu tarz bir kız :)
Teşekkür ederim. :) Umarım. Ama Ruby'nin diğer özellikleri yoksa o kızdan uzak dur. Önemli olan karakter, klasiktir ama öyle. kızın karakteri de iyi 10/10. Mikemmel insan yahu. :P
En İyi Cevaplar