Oyuncu Hande Soral ile sevgilisi İsmail Demirci, aile arasında sade bir törenle nişanlandığı magazin haberlerinde yerini almış. Peki sizin tercihiniz hangisinden yana olurdu? neden?
Sade bir nişan töreni mi, yoksa daha gösterişli bir nişan töreni mi tercih edersiniz? Neden?
Sorunun bir benzerini ben soruverecektim neyse ki lüzum kalmamış soruvermişsiniz :)
Sadelikten yanayım bence en doğrusu da budur. Gösteriş yaparak düğüne girip akabinde gösterişli bir şekilde boşananları görüyoruz.
Mesele karşılıklı Sevgi, Saygı ve Samimiyette gizlidir. Maksat hayatları birleştirmek, bir ömür sevdiğin insan ile nefes alıp verebilmektir.
Sade, sessiz ve gerektiği şekliyle giriş yapılırsa evliliğe daha sağlıklı ve daha huzurlu bir birliktelik ortaya çıkacaktır. İslami açıdan da en doğrusu budur. Davul, zurna, çalgı, çengi bize uygun düşmez.
Bunca yürek dağlanıyorken bunca gözden yaş akıyorken ben vurdumduymaz bir şekilde oynayıp kendimi "bir şey olmaz bir kere evleniyorum" bahanesiyle teselli edemem. Düşüncelerim böyledir.
Ben sahsen sade severim. Maddiyatla alakasi yok ama oyle sevdigim icin. Daha cok samimi ve icten geliyor. Sadece ailen va yakin arkadaslarin olmasi en guzeli.
Adet çok tabi bizde. Kır düğününü seviyorum tek eğlence düğün nikah hepsi birarada. Ama bayanlar detaycı her eğlence olsun istiyorlar. Kız tarafı özellikle...
Nisan yoreni bile saçma. Al yüzük tak film izlerken. Sevmem törenleri kalabalıkları. Evlenirken düğün bile dusunmuyorum. Ne gerek var böyle şeylere eskiden Nisan düğün mu varmış. İmam gelirmiş evde kiyarmis
hayatımızda bir daha mı evlenecez ya :) herşeyin en gösterişlisi en güzeli en mükemmeli ve en kusursuzu olmalı bence. ha tabi bol bol nazar boncuğu taşırız orası ayrı :)
Ulan seni bir kistirirsam ilk önce fişini çekecem senin sonra ya Singapur ya da Dubai sokaklarinda graffiti Festivali duzenleyerek Nisan yapacam hayal gücüme gir 😆😆😆
Oyle biri cikar ki karsina , bir an ayri kalmak istemezsin evlenmek icin can atarsin , planli programli isler degil bu isler , ayrica hayirli iste acele etmek lazim 👍🏻
bulunmadin mi sence? Kimse masum olamaz , herkesin hatasi , gunahi vardir bende kendime masumiyet atfetmedim , dusuncelerim utopik mi geldi , neden bunu soyledin hic anlamadim
En İyi Cevaplar