Şimdi baştan belirteyim dinsizim sadece kendi düşüncemi söylüyorum.. Anasını satayım duşunu almışsın adam akıllı giyin git salonunda mı odanda mı balkonunda mı nerede çekeceksen fotoğrafını çek paylaş bu nedir şimdi? Kardeşim duş bu herkesin bir özeli vardır fotoğrafı atıyorsun tanıdığın var tanımadığın var.. Dekolte giyinebilirsin kimse karışamaz ama az muhafazakar ol bu nedir yani.. Sonra ahlaksız teklif gelince bak benim başıma böyle şeyler geldi ee atma anasını satayım böyle fotoğraf gelmesin bunu paylaşandan ben iyi niyet beklemem
boyle pozlarla ilgi çekmeye çalışıyorlar. belli ki çalışılmış. Banyoya mı giriyor banyodan mı çıkıyor onu bilemem. ama göz makyajı olmamalıydı bu tür pozlar doğal olmalı bence. şov amaçlı değil.
Bende herkesin görüşüne saygı duyarım ama ben yapmam selfie atacak başka zaman mı yok zaten yaşadığımız devire baksanıza herşey yankı anlaşılıyor sonra hemen etiketi yapıştıracak insanlar aa bu kaşar bu kötü falan ama etik değil tabi yani hoş olmaz
bu tarz seyler insanları gündeme getirir o yuzden biraz gündeme gelmek için yaptıgı sey bakınız kim e poposuyla mukkeeemmel bir şekilde gündemde birde cıplak fotograflarıyla yapytıgı baska bişey yok
Şimdi kişiden kişiye fark eder bu, erkekler için güzelse cool olur o kız aynı zamanda kızlar için yakışıklıysa cool olur o erkek. Gerisi sapık olur, kezban olur, atrşi başına vurmuş olur, olurda olur.
Böyle şeyler yapanlar sanki aranıyor gibi geliyo bana. Ki beni bilen bilir çıplak gezseler umursamam güler geçerim. Ama bu tarz selfieler falan "selam duş aldım yakışıklılar mesaj atın" der gibi geliyo 😂 Ben mi kötü düşünüyorum acaba.
@hmmmmmmmmm111 yanlış yere odaklanmadım detayda da Ziybet Sali'nin duş sonrası selfisi hakkında ne düşünüyorsunuz deniliyor ve bende bunu düşünüyorum 😊
Atilabilir yani bornozdan dahada ciplak fotolarla goruyoruz bise olmuyo bu ayni sey gibi plajda mayo giyince bise olmuyo sutyenle goruncee ayy sapıkk gibi bise bu 😂😂
Bu ziynet de iyice kudurdu başlarda olgun aklı başında biriydi sapıttı parayı bulunca. Makyaja bak o kadar özgüvensiz ve çirkin ki makyajsız foto çekmeye cesareti yok 😂😂
En İyi Cevaplar