Acikcasi normalde fark etmemistim de gecen gunlerde fotograflarina bakarken ilgimi cekti. Baya yakisikli bir adam dogrusu. Bazi kusurlar insana yakisiyor olsa gerek.
Robert pattinson'un burnunun yamuk olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yakışıklı olduğunu pek düşünmüyorum, burnunun yamuk olması hakkında da hiç düşünmedim. Daha önce fark etmemiştim şimdi sayende fark ettim
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani aslinda bu soruyla vermek istedigim mesaj bazi kusurlar insana yakisabilir. Cogu kisinin estetik ameliyat hakkinda yazdigi basliklari goruyorum. Bu tarz ufak seyler bana cok normal hatta özel geliyor. Insanlarin degisme cabasi yersiz geliyor. Normale baktigimizda gayet hos bir adam ama kusurlari da var. Buna ragmen hos.
bak kusur dediğin şey başkasıyla kendini karşılaştırıp ortaya attığın bişeydir. başkasıyla karşılaştımayınca kendini en mükemmel insan olarak görürsün kendini. bu herifte bunun bilincinde
İnsanların kusurlarını, konu yapacak kadar düşmeyin.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Amacim kusurunu konu yapmak degildi. Bu tarz kucuk kusurlarin insana yakisabilecegiyle alakali. Son zamanlarda estetikle ilgili cok baslik gordugumden boyle bir soru sormak istedim. Gayet hos bir adam ve burnunun yamuk olmasi onu hic kotu etkilememis kanimca.
En İyi Cevaplar