Sexy olması gereken bir zamanda yapmadığı sürece sıkıntı yok bence, seviyorsam "sevimli" bile gelir. İnsanız sonuçta "mükemmel" olacağız diye bir şey yok, üşüdüğü halde sırf benim için giymezse, ben kendimi kötü hissederim zaten. Eşim giyse, o şekilde de uyurum yani bence sıcacık sevimli:) -Gecen bol olsun.-
https://i.hizliresim.com/9gLR88.png bak bakim şu ss ye bak bakalım bir sen giyme yine de gör bak bakalım bir unutma en çok soğuğu erkekler yer sizden fazla biz etkileniyoruz soğuktan siz -5 hissederken biz -15 hissediyoruz saçma sorularla gelmeyin bence 😉😎😎😎😂😂😂
Erkekler fiziksel olarak güçlüdür ama soğuğa karşı sizin kadar dirençli değil tıpkı sizin doğum sancısına dayanıp bizim yakınından bile geçemez oluşumuz gibi
Karizma çizecek bir haber değil. Valla Kıvanç Tatlıtuğ 'dan apt*lca bir şey yapmadığı sürece insanın soğuması çok zor bence. Acayip yakışıklı ve çekici bir adam.
Karizmalık bir durum yok. Çok üşüyolardır, soğuk havalarda saatlerce setlerde duruyorlar. Bizim gibi işten eve, evden işe çalışmıyorlar ya da dışarda az vakit geçirmiyorlar. Daha geçen bir oyuncu diyordu "Herşey güzel ama çok üşüyoruz" diye.
Giymesinde sorun yok gözümden hiç de düşmez. . Herkesin altında arabası yok evden arabaya binip sonra işe sıcak yere gitsin. https://i.hizliresim.com/Bv2aYg.jpg Bunda ne var şimdi?
Ah bu şekilcilik derdim. Hepimiz çocukluğunda pazar gecesi soba kenarında banyo yapıp o içlikle uyuduk. Şimdi hangi düzen size bunları çirkin gösteriyor? Hangis daha çirkin, size beğenin diye zorla dayatılan mı, yoksa özünde güzel olanı kötü göstermek mi? Derdim.
Kıvanç Tatlıtuğun , Burak Ozcivitin gündelik hayatında giydiklerini sora dan bir erkek giyse edilmedik laf kalmaz ama söz konusu kıvanç gibiler olunca ayhhh çok sekerrr
o nefret eder ben zorla giydirmeye çalışıyorum. Sağlığı daha çok önemli. Nasıl olsa istediği zaman nasıl karizmatik bir insan olacağını ben biliyorum. Giyince de eksilmez bişeyi.
Vucudunu dıs etkenlerden korumazsan ve bir sure sonra sagligini kaybedersen o karizmanin ne anlami var. Para cogu zaman eski sagligini veremiyor malesef.
Saçma bir şey yahu. Ne alaka üşümemek için? Giymem asla. Ben elim, yüzüm üşüyor genelde. Aşağısı üşümez ki? Üstüm de üşümüyor. Eller ve yüz çok önemli, soğuğu oralar çok alıyor... İçlik giyilir mi ya.
pardon sanki Adam jartiyer giymis muamelesi yapmayin. giyer tabi ki zaturre olsa sevecek sevgiliniz kalmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Acaba sen o sogukta sabahtan aksama kadar dursan naparsin karizma olucaz diye soguktan donacak halleri yok gayet normal bir durum bence kizlarda erkeklerde bu soguk havalarda altlarina iclik giyinmeliler...
Ben de giyiyorum kardeşim ne var bu içliği bu kadar aşşağılamanız güvenlik görevlisiyim sizin geceleri kıçımız da pireler tek kale maç yaparken ben dün gece -9° de çalışıyordum 😡😡😬😬
En İyi Cevaplar