Ebru Şallı'nın instagram ve twitter hesapları hacklenince, bütün konuşmalar ortalara dökülmüş. Arda Turan ile baya samimi oldukları ortaya çıktı :) Ufak ufak yürümüş Arda, karşılıklı flörtöz durum söz konusu. Gerçi genç, bekar, güzel insanlar. Ne diyorsunuz bu duruma? Şok olmuşlardır ya!
Arda Turan'ın Ebru Şallı'ya yürümesine ne diyorsunuz?
Arda'nın topla ilgilenen bir hatuna yürümesi anlaşılabilir. :) Bundan sonra " foto at" mevzusu için savunmam"" Eee ne var yani Arda bile istiyor"" olacak :) hanımlara duyurulur. :)
Bu türlü özel konuşmaların yayınlanması son derece çirkin. Arda veya Ali önemi yok. Buna biz bu gün tepki göstermez ya da prim vermessek bize yapıldığında da söyleyecek bir sözümüz olur. Kim hangi amaçla yaptıysa yapsın, suç işlemiştir. Gereken yapılmalıdır.
`Canim cekti evdeki kiza yaptirdim fena olmadi` yuh : ))) ! `Ben yaparim sana`, `ben daha guzelini yaparim` gibi bir reaksiyon beklemis belli :D Saka bir yana serbest muhabbet etmisler iste ne guzel.. ikisi de pozitif, seffaf ve hayata guzel ve iyi enerjiyle bakan kisiler..
Flort etmisler demek aslinda bizim entrika koklamayi sevmemizden kaynaklaniyor
Ardayi severim o ayrı milli gururumuz ama Arda Sinemi elinden kaçırdı onu da aldatti simdi takıldığı insanlara bak Dönemi eleştiriyordu benden sonra başkalarıyla olan insani tekrar hayatımda istemem diye simdi ondan ona kosan kadınla beraber ah erkekler ahhh!
Berbat konuşuyor ikisi de, bence fake! Yani öğeyi denetle yapılıyor mu bilmiyorum ama. Hackleyen kişiler mutlaka oynadı bu konuşmalarla. Böyle yazamaz arkadaş bu seviyedeki insanlar. Bunu normal insanlar yazmıyor, nasıl bir yazış türüdür o? Acayip kötü bir Türkçe.
@evet27 Bilmiyorum ben güzel kullanırlar diye düşünüyordum. Bir şeyler paylaşırken uyuyorlar her kurala. :D Ama özelden ergenler gibi konuşuyorlarmış. Çoğu böyledir belki de, bu doğruysa. :D
Yazım şekli ve Türkçe'yi katletmesinden anlaşıldığı üzere fake değil, kesin Arda bu. Fakat anlamadığım, arkadaş İspanya'dasın, bu nasıl bir yokluktur da 39 yaşında kadına asılıyorsun ya? Bknz: Antrenman ve maçtan önce Yasin okuyup, Instagram'dan dualar paylaşıp, gizliden ablası yaşındakilere asılan genç Arda ve maceraları.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aralarında 10 yaş fark var. Şimdi çoğu kişiye fazla gelmiyordur bu fark. Ama düşünsenize Ebru Şallı 20 yaşındayken Arda Turan daha 10 yaşında sümüklü bir veletti. 20 yaşında bir kız 10 yaşındaki çocuğa iç çeker ya da hayal eder mi onu? tabiki de hayır!. Ee 20 sene sonra değişen ne? Artık 10 yaşındaki çocuğun sertleşmiş bir pe. nisi ve cebinde milyonları olması mı?
Ben Arda'nın yerinde olacağım ve Ebru'ya bakacağım. Herhalde mal olmam lazım. O kadar ölmezdim yani. Bu adam bildiğin ölü, ölü. Ebru'da ne var yahu? bir b. k yok. Her hafta evimde parti verirdim. Daha ne olsun...
Böyle boş boş konuştuğuna göre tıraş makinesinden farkın yok gibi... Dünyanın yakışıklısı olmak ayrı bir konu da. Ben öyleyim böyleyim demedim. Okusaydın Arda'nın yerinde olsaydım dediğimi okurdun. Ebru çirkindir ifadesi yok. "Senin durumda bir adam Ebru'ya mı kalır" ifadesini anlatmaktadır. Yani sağlam dişlerin varken lezzetli yemekleri yemek yerine. Üç günlük yemekleri yeme muhabbeti var. Olay bu.
Kime göre neye göre 3 günlük yemek? Gerçi sizin gibi karaktersizlerden başka laf beklemiceksin tıraş makinesi benzetmesi laftığına göre lafı gediğine koymuşum sıkıntı yok:)
Önce Türkçe öğren sonra gel konuş. Ben sana direkt tıraş makinesisin demedim. Benzetme yaptım sen de sazan gibi atladın üstüne aldın. Ben sana hakaret etmedim. Ama sen ettin. Kimin karaktersiz olduğu ortada.
Herseye de inanmayin. Bu tipik berkecanla nazlcanin ergen konusmalari.. zilliyi bilmem de ardanin uslubu da bu değil. site de magazin görmeyedursun. Hemen populer yapiyor
bari bırakın yaşasılar ne var yani ayıp mı bide hackleme yapmışlar ayıp valla ünlüler diye olmicakmı özgür olmicaklarmı bırakın sokak ortsaında sevişsinler sıradan birileri sevişioda bunlar yapsa tepki görür valla ayıp
Dışarıda girdiğimiz ortamda böyle niceleri varken Neden böyle tanınan kişiler için düşücnelerinizi yoğunlaştırırsınız ki onlarda insan ve olabilir kendi düşünceleridir bunlar.
adam hacklemiş bide utanmamış özel konuşmaları ortaya saçmış. sanki kimse hayatı boyunca birilerine yavşamamış gibi şimdi, ooo ayıp utanmaz falan derler.
Arda çocukken Ebru Şallı, Ebru Şallı'ydı yani Arda bu kadar mı düştün kardeşim?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sinem kobal ayrılmakla en doğrusunu yapmış demekki. Ebrunun eski kocası nasıl dayanıyor merak ediyorum. Tamam ayrılırsın başka biriylede evlenirsin ama bu kaçıncı Allah aşkına 2 evladı var ayıp artık.
Sadece arda yurumemis. Karsilikli kosmuslar iste:) iste bunlar hep seks.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ebrunun seyine 2 ayak girer ne yapacaksa 2 çocuk çikarmis kariyi mavi goz hastalari simdi onun gozu siyah olsa boyle dusmez pesine mahalle cocugu aksama kadar sokakta top oynayan annesi günlerde gezen kazara futbolcu olanlar
@Lalezar50 halktan biri olmasi değil trilyonlarla oynayacak kadar neyi var okuldan gelip cantayi eve atip aksama kadar top oynayanlar Allah yuru deyince gerisi bahane gerci
Kazara futbolcu dedigin adam dunyanin en iyi takiminda dunyanin en iyilerinin giydigi 7 numarali formayi giyiyor. Cok sacmalamissin kadin iste ne anlar ki futboldan.
En İyi Cevaplar