Biz napalım? Bu sene de bekar gezer miyiz?

Çağatay hayranı değilim olsam da üzülecek bir durum yok. Bu hayranların, sevdikleri ünlülerin sevgilisi olması dumunda bu kafaya girmesini anlamak mümkün değil. Zaten Çağatay'ın sevgilisi olmasa sizi bulacaktı.
Çağatay mı "Dünya'nın" en yakışıklı erkekleri arasında? Türkiye'nin bile en yakışıklı erkekleri arasında değil.
Çirkin değil tabii ama çok da abartıyorlar adamı. Benim "Vay ne yakışıklı adam" diyebilecem biri bile değilim.
Mesela üniversitede bundan on kat yakışıklıları gördüm. Neyini abartıyolar anlamış değilim.
Çokkkk hüzünlendimm zaten onla çıkmasaydı beni alacaktı.
Ne kadar boş bir paylaşım :D Yahu kız arkadaşı olmasa veya evlenmese ne yapacaksın? Neyin umudunu bekliyor ülkemizdeki kadınlar anlamıyorum. Bu siteye ne zaman girsem gereksiz paylaşımlarla karşılaşıyorum. Bir de ks facebook sayfası paylaşmış :D :D Hayalleri süslemek nedir ya. Birşeyler yazsam olmuyor yazmasam hiç olmuyor. Size de hak vermek istiyorum zaten kıvançları çağatayları hayal edip hakkı bulutlarla evleniyorsunuz :D
sokakta çağatay ulusoydan kat kat yakışıklı erkekler var ama siz değer bilmezsiniz her zamanki gibi ornegin bu genç c11.incisozluk.com.tr/.../466108_oc25e.jpg
Gözlerinin içi güluyo mibarek
Cevap
77Cevap
Yakışıklı peşinde koşacağınıza, dürüst efendi adam olan erkek peşinde koşsanız keşke sizin için yakışıklı olsun da gerisi önemli değil. Çağatay yakışıklı bile değil sıradan İstanbul çocuğu. Size çekici gelen onun parası ünlülüğü giyindiği pahalı tarz kıyafetler onu size çekici gösteriyor
Ah yazik ya kismetini elinden almis kiza bak ayip etmis ahfkdh adamin biri de cagatay yakisikli miymis ki demis hahaha "yok kardes cagatay tipsiz sen yakisiklisin" dicem de neyse 😂
Aynen çok üzüldüm öldüm kahrımdan hatta ya Diyar'la beraber olmasa benimle olacaktı çünkü 😂😂😂 ahah
Cagatay Allah mesud etsin üzüldüm sizler için nedeni ise yakısıklı arkadaş baya hemde sevenleri fanları coktur.. Simdi canları yanmıstır Serelede aynısı olsa bilmiyorum ne olur bana :(
Vay arkadaş ben anlamiyorum bunları :)) ben bekarim ben bile evlenmem kolay kolay. Sexsi bedenime sahip olmasin kizlar diye. birde zengin olacam ohoooo evlenirsem varya :)
Beni yorma bunu dinle
https://m.youtube.com/watch?v=JyZYpNNdLVIAnalar var çağatay doğurur,
Analar var abuzittin mizettin izzettin doğurur.
site yöneticisinin kız kardeşi herhalde bu kız. soru 1 haftadır mide bulandırmadı mı sizce de? hayır çokta mühim bir soru olsa gam yemicem de bu ne artık çağatay çağatay çok önemliymiş gibi.
çağatay a bakınca abartılacak bir yakışıklılık göremiyorum yani kıskançlık gibi falan algılamayın gerçekten abartıldığı kadar var mı?
Bir erkeği tipine göre seçmediğim için beni bağlamıyor.
Çağatay'ın oyunculuğunu ve görünüşünü çok sevsem de ropöjlarında bazen itici geliyor bana :))) Mutluluklar dileyelim. Bu kız kim?
Ya su halinize ölüyorum gelip sanami diyicek benimle evlen diye çok abartmiyrmsnz ünlü platonik falan allah akıl fikir versn en kisa sürede reel hayata dönün bırakın bu ay suna olurum gibi şeyleri
koduğumunun uyuşturucu bağımlısunu kaptırsan nolur kaptrmasan nolur
Yorumların hepsini okudum istisnasız en iyi yorumlardan birisi :)
@BilinmeyenYabanci içimden kopmuş demekki böylelerini görünce tutamiyorm kendimi
@tanridelicanini baya içten yazmışsın sanki düşmanına laf söyler gibi :D
@BilinmeyenYabanci böyle düşünen herkesin mal olduğunu düşünüyorm kız olsn erkek olsn farketmez
@tanridelicanini Ünlü hayranı değilim allahtan D: diğer insanlardan farkları yok hatta eksikleri olan bile var
Hadi canım kötü olmuş bu hepinizin kocasıydı halbuki o adam
Aman kesin 2 gune ayrilirlar bak ksdeki kiz demsiti dersinn
Sen git torunun adını düşün hala yakışıklı diyor hale bak mk :D
hepsi sizi bekliyodu zaten. kapıldı ne demek ya güldürmeyin
Harry, Liam, Louis varken bu mu dünya listesine girdi. Kızlar siz de kabul edin, değişiksiniz.
Evlesmese size kalacaktı sanki? Izdırabınızı seveyim.
Vay be demekki kizin ici guzelmis ic guzelige onem veriyor cunki kapak olarak siradan bir tip hayirlisi olsun cagataycima yerim senin o minak dudaklarini
Hande Erçelle adını çıkarmışlardı, bu kızı gördüğüme sevindim, hande ne be.
yahu ben varım napacaksınız çağatayı. keşfedilmemiş niceleri var :D
iyy omu sevgilisi bn ondan güzelim sanki. ama çok çirkin be bu kız 😂
Kızda İranlı havası var inceden. Hayırlısı olsun diyelim.
Cagatayinda masallahi var... allah mesut etsin ne diyelim :)
Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmis. Ata sözüne örnek teşkil ediyorsun.
Aman napayım çok üzüldüm ay Çağatay sevgili yapmış. 😭 ağlayalım oturup
Sanki kapılmasa seninle çıkacaktı :) Bu düşünceyle evde kalırsınız.
Ahaha aynen
İyi de onların sevgilisi olmasa da bizle olmayacaktı :)
Evet çok boğdu ya geberiyorum Çağatay geri dön nolur hahahaha ya Tinercisinden bize ne 😛
Umurumda değil, sitede bundan daha yakışıklılar var.
Biraz daha bekleyin, Ataberk mutlu büyüyünce evlenirsiniz :D
hiçbir hayalimi süslemedi kendisi, ne hali varsa görsün.
dizide diyodu ya s.. böyle hayati tövbe ya sinir oldum simdi..
biri birakiyo digeri aliyo..
kimin eli kimin cebinde belli degil.
ama hüzünlendim biraz
mast yaparken böyle adamları hayal ediyorduk şimdi bize malzeme çıkmadı demiyonuz da burada bıdı bıdı yapıyorsunuz :D
Allah mutlu mesut etsin ne diyelim🙏🏻 Kız yabancı mı? Bir ara yabancı bir mankenle beraber olduğunu yazmışlardı, bu o kız mı?
Türkıyede ünlü biri sananı kaldı? Kapıldı falan neyinize güvenıyorsunuz bu özgüven patlamanız nedir nasıl bir kafaya sahipsiniz ilginçsiniz!
Sadece yakışıklılık mı kriteriniz? Çok zevksizsiniz bence.
O kız olmasa sizle birlikte olacaktı sanki hey Allahım akıl fikir ver.
oldu canım çağatay da sana bakacaktı ya şu KS ye girsemde şuna mesaj atsam diyodu demi
çok kötüsun ya. d
bu hangi soru unuttum
valla unutum ne sorusu bu gözükmüyor da
ne bu samimiyet
Cok uzuldum kahroldum. Cağatayda seni bekliyodu zaten o olmazsa senindi.
Kapilsa ne olacak kapilmasa ne olacak sanki kapilmasaydi bile cagatay size bakicak XD.
Hey Allahım ya adam ünlü biri tabiki sevgilisi olucak bizemi bakıcak :D
bir kerede insanların kalbini sevmeyi deneseniz mutsuz kız kalmaz diyorum
Bizim hayallerimizi süsleyen güzeller de kağıldı maalesef biz de bu sene bekarız artık.
Dünya döndükçe böyle şeylerin olması çok normal sıra sende ozaman :)
Diyar Onar'a kaptırmasak yüzde yüz bizim olurdu zaten asfdfdsf
Kızı beğenmedim at ağızlı ama o beğenmiş mutluluklar Çağatay hey şii ajdjs
bızde aynı şeyleri ünlü kızlar için düşünüyoruz ama bir tarafımızı yırtmıyoruz
Yav sanki bizimle evlenecekler ne diye üzülüyorsunuz ergenler.
hee bekar gezmesen çağatay seni alacaktıııı :D ulan ahahah
doğru bu kız olmasa burdaki kızlarla çıkacaktı çocuk
:D :D sümüğünü atmaz adam bize
zaten sana yar olmayacaktı ki elin ünlüsü :) onlar sosyete camiasından
Adamın her miktiğini sevgilisi diye yazıyor bizim basın...
Şu adamı da abarta abarta bitiremediniz helal olsun iyi şişirdiniz valla
Çok abartılıyor bence..
Çağatay sana verse verse sadaka verir yüz değil.
Tamam vurma 😂
Yani hayat bana diyor ki sıra sende
yakışmazlar gözüyle bir ben mi bakıyorum. 😏❌
Takmayın bu kadar ayrılır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar