Yeni tartışma konusu ise 2. Dünya Savaşı'nda bir Japon askeri ile olan müthiş benzerliği.. Bu benzerlik yüzünden "Serdar Ortaç uzaylı mı, doğa üstü bir varlık mı?" diye bir tartışmanın tam da merkezi oldu...
Sizce de çok benzemiyor mu? 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kusura Bakmayın ama kimsenin birisi hakkında böyle konuşmaya hakkı yok bu hakkı size kim veriyor. İnşAllah sizi bularlar Özel Hayata yapılan hakaretten faydalanırsınız çok güzel. Bende Sevmiyorum onu ama hiç laf atmam yani neden sevmiyorum. Ahmet Kaya'ya bir zamanlar laf attı pişman oldu üstelik ama ben yinede sevmiyorum Sayın Serdar Ortaç'ı yani bu yaptığınız ayıp çok hemde. Biraz empati yapın bir gün bu hale gelebilirsiniz ve Günahını alıyorsunuz o yapıyor siz alıyorsunuz günahını adam cennete gidicek nerdeyse sayenizde.
Bu tarz paylaşımlar insanların dış görünüşüyle dalga geçmek ve maksadı aşan paylaşımlara girdiği kanısındayım. Kendisi başarılı bir besteci ve müzisyendir yani çoğunuzun erişemeyeceği bir noktaya gelmiş saygı duyulması gereken bir insandır...
Bende zaten kötü bir amaçla yaptığına inanmıyorum ama bazı insanlar bu benzerlikleri yüzünden yüzlerine bakıp gülünüp dalga geçilen konuma alınabiliyorlar sadece buna dikkat çekmek istedim. Toplumda ve hiç bir yerde yapılmaması gereken tavırlara giriyor diye..
Çok teşekkür ederim Funda ben belki çok hassas davranıyorum çünkü geçmişte görüp şahit olup müdahale ettiğim olaylar oldu bu yüzden anlayışın için çok teşekkürler tekrar..
Cekik gozlulerin hepsi bir sekilde birbirine benziyor zaten. Asıl mevzu sarkıları! "Hayat bu kizilotesi yarali muzesi" Sozlerin basiyla sonu arasinda tuzla _halkali kadar mesafe var. o kadar alakasiz ki. Bu sarkilarla coşup el cirpan arkadaslar arasindan bir tanesi de kalkip demiyor ki "Abi bu adam ne anlatiyo 😄" Uzayli degil belki ama fezaya (uzaya) ucmus bir beyni oldugu kesin))))
Biraz benziyor.
Ya bu adam çok gereksiz bir şarkıcı. Tartışılacak bir yönü bile yok. Bir de sorsan kendini beğeniyor kimseyle kıyaslamıyor Tarkan'dan iyi buluyormuş kendisini. Öyleymiş.
Ne sesi var ne güzel şarkıları. Yani bu adama nasıl çok para kazandırıyo bu insanlar ben hayret ediyorum.
Cevap
110Cevap
Ne alakası var ya. İnsan insana gayet benzeyebilir..
O şekilde bakacaksak daha güzel bir şey var..
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...5c8c6055df.jpg
Enzo Ferrrari 1988'de ölmüş, Mesut Özil 1988'de doğmuş.. Benzerlikleri de ekranda..
Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem
Bu sözler bir insandan çıkamaz zaten derin manalar taşıyor bence de uzaylı ve şarkılarında diğer arkadaşlarına sinyal veriyor
Benzemiyor, ikincisi de insanlar birbirine benzemek zorunda, yaşayan veya yaşamış on milyarlarca insandan bahsederken bu kadar benzerlik anormal değil.
sen hatırlamazsın 90 larda biz onu japonyadan ithal ettik. zeyninin bile nasıl yeneceğini bilmiyordu hatunun göbeğinden yemeye kalktı bu arkadaş.
dedim ya hatırlamazsın ndiye. ama zaten sevmem bu hıyarı o günden beri egosunu ve görgüsüzlüklerini.
Serdar ortaç günden güne gençleşiyor diyordu da inanmıyordum. adam 1945 te daha yaslıymış. ama adam iyi besleniyor. göbekten zeytin falan yiyor, karabiberi dilinden düşürmüyor.
Benziyor da umarım uzaylılar unuttukları ilk durakta alırlar kendilerini şarkıları yüzünden radyoyu açamıyorum, açsam korkudan kanal değiştiremiyorum :D bu nedir arkadaş... :/
uzaylı filan denmez de ona reenkarnasyon filan denebilirdi belki
atasıdır muhtemel
yıllardır görmediği dedesinin büyük babasıdır belki ne bilim
ya da teknolojiyle yapılan ufak bir reklamsal olaylardır belki
Ada'm gibi Ada'm mk severim Sado yu kendi halinde kimseye karışma etmez gösteriş meraklısı değil iyidir hoştur Serdar abimiz. Uzaylı olmuş farketmez 😬
im.haberturk.com/.../...088179f1227bcaa3f083_k.jpg
aynı tarikat her halde :D
Anlamadığım şu? Japon askeri de dünyalı değil mi? Benzerliği ona ise uzaylıya benzetmek ne alaka? Sırf soru olsun diye yazıyorsunuz iyice! E tabi birde xper kasma durumu var. Ondan sonra ortalık guru kaynıyor.
Benziyorlar ama herkesin benzeri mutlaka vardır insanlar çift yatatılırmış derler bilemiyorum ama uzaylı değil bence 😂
benzese bile o olduğu kesin değil benimde Şenol hoca ya benzediğimi söyler ler hatta bu kadar benziyor um yani
Hadi diyelim Serdar ortaç uzaylı peki şunu diyebilirmisiniz uzaylılar farklı zamanlarda yaşayabiliyor yani şöyle ölüm onlar için var veya Yok? Veya şu da bir soru ikinci dünya savaşı yakın bir tarih o zaman insanların şeklini taklitmi ediyor ya da yaşlanmıyor mu?
Ben benzetemedim zaten birbirine benzeyen bir sürü insan var
Büyük büyük büyük... dedesi dir. Benziyor gerçekten
asyalıların hepsi birbirine benziyor :) serdar ortaç da onları andırıyor, normal bence
Şimdi bunu gören akılsızlar reankarnasyon var diyecekler 😂
O zaman putin ile ilgili araştırma yapsa millet kalp krizi geçirir 😄
Uzaylimi japon mu bilmiyorum da biseye benzemedigi kesin😒
Yüz tipleri benzemiyor ben pek benzetemedim şahsen zaten Japonlar genel olarak birbirine benzer.
Benziyor ama genel olarak adamin tüm asyalilara bir benzerliği var.
Ouyşş uzaylımı bilmem ama ben çok seviyorum serdarımı 😍
ahahahhahahahahhahahahagagaahahahhahshs bayılıyorum bununla ilgili teorilere ajdhahhahahahahha
Nat geo nun bir çalışması var dünyadaki diğer ikizin hemde karşı cins. Inan bana bu resimlerden daha çok benziyorlardı hemde başka ülkeler başka cinayetler
Üstteki askerde sonuçta insan ve bazı insanlar birbirine benzeyebilir hatta insanlar çift yaratılmıştır derler...
Uzaylıların üstün zekaya sahip üstün bir ırk olduğu düşünülürse Hayır...
Şekil değiştiren doğa üstü bir varlık olabilir.
Supernatural ekibinden Dean ve Sam Winchester kardeşleri bu konuyu çözmeleri için buraya davet ediyorum. :)
gııybet çekemiyollag bizi sagasgad
tanıstıgım bir insandır cok iyi birisidir.
İyide Japonların hepsi birbirine benziyor. Bunda şaşılacak ne var :)
Tabikide uzaylı şunun tipe bak bu insan olabilir mi ya :D
Onlara göre de biz Türkler birbirimizin aynısıymışız. Onlar da bizi karıştırıyormuş. 😊 Hem bu dünyada yaşamayı beceremediğimize göre uzaylıyız zaten.
Uzaylimi diyene kadar japon mu desek daha iyiydi 😂
Serdar ortacın Kore savaşına katılan babası 😄
Kore'de ne işimiz varmış Kore gazilerimiz var
Serdar ortaç arslen marslı olup jüpiterde dünyaya gelmiştir. Gerçek adı jüpitenüs hipetenüs komşu gezegen olup oranın yerlilerindendir.
Ne safsiniz ya. Fotoşop diye birşey var. Adam 2 dünya savaşında ölüp gidecek fotoğraf mi çekilecek bide :)
Sen daha önce hiç birbirine benzeyen insan görmemişsin galiba uzaylı yaptın adamı. s
insan insana benze olamazmı 😂😂 Hem buda sorumu bu adam doğuştan uzaylı zaten 😂😂😂
Olabilir simdi biraz yaslandi ama o da malyajdir belki 😑
7 notadan bu kadar guzel (!) Besteler cikarmasi bile uzayli oldugnun kaniti
8-12 yaş arası kitleye hitap eden biri olduğu için ben yorumlayamam
Ya Serdar Ortaç sadece japonlara benziyor bunun nesai garip :D
kamikazelere benziyor onlar uzaylıysa bu da uzaylıdır
Benziyor ama burdaki fotosunda Hasan Şaş'a daha çok benzettim mesela :)
Bence uzayli kadar bike olamaz vitaminsizin biri baska soze gerek bile yok
Berbar bir kumurbaz olduğunu biliyorum, uzaylı olma olasılığı düşük
Uzaylı bilmem fakat ölümle penceleşiyor buaralar. Allah şifa versin.
insanın insana benzemesi aynı türden geldiğimizin göstergesidir.
evrimin işleyişini gören kişi bunu açıkca farkeder.
Adama bir uzaylı denilmediği kalmıştı :D Ama benziyor harbiden :D
"aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem." teşekkür.
Ya orasını bilmiyorum ama zick kafalı japon askeri özdeyişinin çıkış noktası değildir umarım kendisi 😄
Bu aptal muhabbeti kim başlattıysa önce beynim var mı diye nöroloğa gitsin. Sonra tartışır
sence neler tartışmalıyız üstad
@yenibirnick neden bu kadar aptal olduğunuzu.
neden bu kadar aptalız üstad hadi aydınlat bizi.
Uzaylı mıdır, değil midir bilmem ama kendiSi iyi bir Söz yazarı ve beStecidir.
benziyorda o değil yani :D bu adam bir alem zaten
Ulan bu adamla ayni soyadi oaylastigim gune lanet olsun :D
Evet. Önceki hayatı ve şimdiki hayatı :D :D o zaman önceki hat gerçek :D :D
Şu konuyu ciddi ciddi tartisan insanin akil sagligindan suphe ederim.
Uzaylıları bulduk araştırdık da şimdi varlıkları uzaylıya benzetiyoruz. Güzel kafa.
Peki türkiyedeki amacı ne kaliteli müziği bitirmek için mi gelmiş 😕
La ben onu askerlik fotografi falan sandim ohaaa diyorum baskada bisey dneiyorum :D soktayim lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar