• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Magazin

Arkadaşlar İyidir dizisini izleyen var mı?

nextlevel
nextlevel Takip Et
Master Yaş: 41
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Arkadaşlar İyidir dizisini izleyen var mı ?

Arkadaşlar İyidir dizisini izleyen var mı?
Dizi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• kelebek01
    kelebek01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 57%
    +1 yıl

Ben de aynı soruyu sormayı düşünüyordm biliyor musun beni bu yükten kurtarmışsın farkında olmadan sağol :D

O zaman bana soru sormak yerine görüş belirtmek kalsın, şimdiye kadarki bölümlerini hep bölük pörçük izledim tamamını izleyemedim hiçbirini ama izlediğim kadarıyla hep hayran bıraktı kendne beni dizi, ne bileyim diğer klasik yaz dizilerine kesinlikle benzemiyor genelde yaz dizilerinin çoğunun senaryosu benzer olur bir farklılığı olmaz ama bu dizide beni çeken bir farklılık var çözemedim ama bence kadro ve senaryo sağlam gözüküyor şimdilik, bir ışık gördüm bu dizide :D tavsiye edilir yani arkadaşlar, iyi seyirler :)

2
    109 Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Bu arada söylemiyim dedim ama söylemezsem çatlıycam galiba :D resimdeki diziye odaklanmaktan daha çok ortamın ambiansı çok hoşuma gitti loş bir ortam ve dizayn güzelmiş iyi seyirler :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

tesekkurler fikirlerin icin guzel fikirler diye boyamak olmaz ;) dizi bana da şahsen farklı geldi sıradan zengin fakir durumu degil genel sosyal profil hic degil ama hepsinden de icinde var; kadro eski dizilerden toplama da olsa karakterler sırıtmamış gözüme güzel geldi emre karayel i saymıyorum bile :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

Anne eli tamamen :) Cok tesekkurler

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

İlk dediğin cümleyi anlamadım boyama kısmını ama bir daha bir açıklarsan onu sevinicem :)
      Aslında karakterlerin çoğu bana yeni gibi gelmişti yani 5 genç var ya onlardan 2si dışında 3ü yeni diye biliyordum ama yanlış biliyor da olabilirim tabi ama nedense toplama da olsa ne olursa olsun o 5'li 'Arkadaşlar İyidir'in içini doldurabilmeyi başarmışlar gibi sanki bilmiyorum genel tablo dizinin girişindeki o fotoğraf falan bana bu mesajı verdi :) ayrıca ben Emre Karayel'i daha önce dizide gördüğümü hatırlamıorum Bir Kadın Bir Erkek dışında o yüzden onu görünce daha bir mutlu olup izleyesim geldi :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Anne eli değdiği her halinden belli zaten uyumu beğendim :) sadece merak ettim ama bekar evi mi burası kendi evin mi yoksa aileyle yaşanılan bir ev mi :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

cümlelerin makyajsız daha güzel gibi bisey demekti istedigim ;) arkadaslik ortami dialoglar falan zaten guzel benim eski universite ortamlarina da cok hafiften benzemis genel olarak guzel dizi yani sıkmıyor baymıyor en azından simdilik :) hani sacma seyler gormedim dizide; zaten tuttugum bir bu dizi digeri de kucuk sırlardı :) bir kadin bir erkek konsept dizi oldugu icin ve zamaninda digitürk e özel oldugundan oyuncuların kısıtlaması vardı ;)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

aile evi burası ama 6 gün bekâr evi :) benim eski bekâr ögrenci evimle simdikinin alakası bile yok ;)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Hala ilk dediğini tam anlayabilmiş değilim ama anlamış gbi yapym bari uyku kafama vurdu sanırım yoksa senlik bişi yok merak etme :D aynen öyle dizide bayıcak, sıkıcak hiçbir şey yok gibi şimdilik ki ben dizi izlemeyi çok seven birisi olarak bazı dizilerde sıkılırdım bunda hiç öyle birşey olmadı hep devamında ne gelicek acaba diye bekledim akıcılığı da var yani umarım devamlı bir dizi olur da izleriz :) Bir Kadın Bir Erkek hakkında sıkı izleyicisi olmama rağmen bir zamanlar ben bile bu kadar şey bilmiyorum hakkında (: sen de izliyordun heralde :) ?

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Hem aile evi hem de 6 gün bekar evi nası oluyo bana bir açıklar mısın :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

anlamis gibi yapma yav he he de anlarim ben :D dizi akıyor zaten normalde fazlaca yerli dizi izlemem hep ayni seyler dönüp duruyor cünkü bide tutmayanları ısrarla zorla yayinlayan star tv denen bir . kanal varken hele :) bir kadin bir erkek icin digitürk üyesi oldum ben 7 sene önce mazisi fazladir yani bir o kadar da hastasi :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

e tabi kafa takildi ikisi nasil oluyor diye :) bizimkiler tatile gittiler e benim de calisma ya da telefondan destek verme ihtimalim olabilir diye ben gitmedim ;)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Ama ordaki boya-makyaj muhabbetinde ne dediğini anlamayı gerçekten çok isterim yani yoksa anlamış gbi yapmak hiç bana göre değil de, anlamayı yeğlerim yani aksine :D valla star tv'nin tutan tutmayanlarını bilemicem ama star tv ve tutmak deyince aklıma nedense bir anda Kiralık Aşk geldi kışın tek izlediğim devamlı diziydi ve stardaydı çok da tutuldu hatırlatırım :) o bir efsaneydi ya önceki zamanlarda internetten açıp açıp tekrarlarını izlediğimi bilirim :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

bu arada karışmasın efsane olan Kiralık Aşk değil, Bir Kadın Bir Erkek :D

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Anladım ama anladığım kadarıyla sonuçta aile evi yani belli zaten o anne dokunuşlarını gördüm orda :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

gorusume yorum yazdin ya sen ; böyle süslü püslü cümleler yazmam merak etme anlamindaydi yani hani denk geldi ya dizi yorum fikri onu kastettim aslinda ;) madem sonu aşk la biten dizi sevmissin INADINA ASK en iyisiydi bence :) 1k1e i tek gecerim bilgisayarda tüm bolümleri bile kayitliydi hemen hemen ; karismadi merak etme sen ben anlayacagimi anladim 😃

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

evet ve gorulmemesi imkansiz zaten :))

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Tamam bakalım teşekkürler açıkladığın için :) bak İNADINA AŞK da aslında çok güzel bir diziydi ama tabi ben ona başından beri bakamadığım için nedense bir türlü denkleşemedim onunla hatta başlarda bir sevmedim izlemem ben bunu ya dedim sonra her gördüğümde başında kaldım yine parça parça izledim falan :D en son artık geçen sene miydi neydi geceleri eski bölümlerini koyuyorlardı sabaha kadar izliodum düşün sonradan iyileşti o benim gözümde galiba ne demişler geç olsun güç olmasın :D ama bitti galiba dimi o finali oldu yani?

Ciddi misin hala var mı tüm bölümleri ya :) ?

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Zevkli bir anneymiş, e o zaman ne diyelim size anneyle iyi seyirler :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

sen demekki bazi seylerin degerini gec farkediyorsun ya da onemsemiyorsun :) gecen sene kapadilar sezonu fazla direnemedi cilek bilmem nesi dizisinden sonra 😃 2008 den kalan bolumler var gerisini sirket bilgisayarina aktardim evdeki pc eskidi diye 😃

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

annemle ortak izledigimiz dizi pek kalmadi inadina ask vardi bitti zaten poyraz karayel var ama baslama tarihi belirsiz en kotu ihtimalle hayat sarkisi var ama o da baslamadi yine de tesekkurler ;)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Bak şimdi benim gibi ufacık şeylerle bile mutlu olmasını bilen bir insana oldu mu şimdi hiç o söz :) önemsememek veya değeri geç anlama gibi birşey normal hayatta olmaz bende ama dizide öyle olmuş olabilir o da istisnadır ;) Çilek Kokusu'dur o :D hımm anladım keşke şu anda yine başlatsalar devam etse kaldıkları yerden hiç sıkılmadan her gün izlerim valla :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

e ben bilerek öyle bir söylemde bulundum zaten ;) hep kucuk buyuk demeden mutlu ol onu sonuna kadar umursa ;)

he iste ciklet kokusu bile olsa izlenir senin mutlu bakis acinla :) ama giden geri donmez ;)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Anneyle dizi bakma en sevdiğim şeylerden biri ki bunu bir erkeğin yapması daha da güzel her erkek oturup da yapmaz çünkü bunu, rica ederim :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

ebet dediklerine aynen katiliyorum ne eksik ne fazla :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Maşallah bu saatte nasıl bir enerji mi desem akıcılık mı desem nasıl konuşuosan enerjine ve cümlelere hayran kaldım yani :) ;) aynen dediğin gibi yapıyorum mutluluk anlamında zaten büyüğü küçüğü olmaz çünkü onun sen nası yapıosn bilmiyorum ama ben bu şekilde olanını herkese tavsiye ederim :)
      Benim bu mutlu bakış açımla izlenir diosun demek ha o da güzelmiş tşkler :) dönmez evet o zaman biz de Arkadaşlar İyidir'e bakarız canım nolcak :D

Yalnız o değil de normal insanlar gelir senin soruna diziyi izledim veya izlemedim der çıkar benim şu saatte tutturduğum çeneye bak ya valla çenem açıldı k. bakma gece gece baş ağrısından başka birşey yapmıyorum zaten bildiğin soruyu ben kapladım şu an :D

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

masallah de dicektim cumleye resmen ayakkabilarini cikararak hani o nazikligi gostererek baslamissin :) ben valla random yaziyorum oyle hani cumleyi atm önü sirasina gore dizmiyorum gelisine gore ;) yalan yok bende dicektim sana da cevap bekliyordum; bu saatte nasil bıcır bıcır olmayi becerebiliyorsun diye 😃 bas agrisi falan yok o kadar da buyutme yani hani ;)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Maşallahımı dedim zaten öyle akıcı bir konuşmaya maşallah demesem nazar değerdi :) valla bence hiç de öyle gelişigüzel bir konuşma gibi değil gibi geldi bana ki eğer sana göre öyleyse bile hiçbir dediğimi atlamadan hepsine sırayla cevap verdin ki bu benim en çok önem verdiğim şeylerden biri takıntılıyım da biraz o konuda öyle işte :D ben de bilemedim ama sanırım bunu gece kuşu olmama borçluyum biraz gündüz bile bu kdr enerji olmuyor üstümde düşün :) iyi bakalım ama yine de ben çok konuştuğumu hissettim ama muhabbet de bir diziden çıktı sonra akıp gitti bizde suç yok yani dimi :D

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

takintilar kisiliklerle birlikte gelisir zaten gayet dogal ve normal :) gece gunduz ayrimi yapmasaydin iyiydi ama vardir herkesin eşref saati ;) cok konustugunda halen cok israrci olsanda katilmiyorum bilesin :) evet mevzu tamamen diziden cikti sebepler cogaldi :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Ilk defa takintilarimi normal bulan ve gayet anlayisla karsilayan bir insan var karsimda ciddi anlamda saskinim su an 😊 aslinda ayrim yapmiorum gunduzun insani olmayi da isterdim ama napim ben de geceleri boyle daha iyi hissediyorum sanirim ki bu saatte hala ayakta olduguna gore senin de esref saatin benden cok farkli sayilmaz bence :) iyi o zaman sıkmadıysam sorun yok :) bir dizi nelere kadir iste :D

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Son cumlemde biraz sacmalamis olabilirim boyle geceleri iyiyim falan dedim ama sabaha yaklastikca uyku ugruo yokluo falan ya beni ara ara sacmalayadabiliorum yani o yuzden k. bakma oyle bisi olduysa 😊

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

ben sdece sıradan bir insanim zorundalik degil tamamen kendi istegimle o yuzden fazla sasirma az relax :) bende saat kavrami pek yok o yuzden seni gayet net anlayabiliyorum :) bir dizi iste ama acilimi fazla buyuk :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

kusurluk bir durum yok sen merak etme kafani da takma ;)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Tamam o zaman gayet relaxim su an :) tesekkurler anladigin icin sevindim :) aynen oyle bir diziden ne konular cikti tebrik ederim bizi :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Tamam o zaman sıkıntı yok 😊

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

hep sevin hep gül ;) önce kendini tebrik et senden ötürü cünkü ;)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

sıkıntı hic olmadı ki :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Sen de hep sevin hep gül, guzel dilekler bunlar tesekkurler :) yok canim senin de o akici cumlelerinin katkisi vardi simdi hafife almamak lazim o cumleleri ;)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Dimi olmadi dogru diosun evet :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

uyuyakalinca insan iste biraz tuhaf kaliyor ama fikirler ölmez asla :) guzel seyler bunlar ;)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Yorumundan neden ben birşey anlamadım bende mi sorun var ki :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

uyanınca yazmıştım onları ondandır o :) Sen de hep sevin hep gül, guzel dilekler bunlar tesekkurler yok canim senin de o akici cumlelerinin katkisi vardi simdi hafife almamak lazim o cumleleri..

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Kendi mesajımı hatırlıyorum canım :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

işte benım anlatmak istediğimde senin mesajının cevabıydı :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Tamam o zaman ben de yorumun yani cevabın için teşekkür edeyim :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

teşekkür edilecek bişey yok ki sen düşüncelerini söyledin ben tamamen katıldım :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

O zaman aynı fikirde olduğumuza sevindim :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

ben çoktan sevindim :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Ne güzel o zaman :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

hemde çook :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

İyisin dimi :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

ne gibi :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Bilmem sorasım geldi öyle :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

he :) sordugun yerde iyi bende :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Sorduğun yerde iyi nedir ya :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

işte aklından her ne geçtiyse :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Bulmaca gibisin :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

aslında değilim öyle denk geldi galiba :) sende ki farklı yan etki olabilir :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Ben mi yan etki yaptım yani sana :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

inanması zor olabilir tabi :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

ha yaptım yani :) :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

yaptın ve ben sevdim :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Bir insan ancak bu kadar ne yaptığının farkında olamaz o zaman heralde :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

bilmem :) ben kim ne olduğunu düşünmeden bunları söyledim e hoşuma da gitti ;)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Yani kim olduğumu bilmiosun ben de senin bilmiyorum zaten bilmeden yapmışım baksana :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

:) evet evet evet

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Ne demek gerekir şu an inan bilemedim :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

birşey demen için demediğimi bilmen yeter :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Biliyorum ama aklıma birşey gelmedi ne diceğimi şaşırdım bunun üstüne de o yüzden :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

olsun o önemli değil :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Tamam o zaman kelimeler kifayetsiz denilen ana hoşgeldiniz :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

hoşbulduk ben bir demli çay alırım :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Demli olmasa olmuyor mu :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

sigaramın yanında daha güzel gider diye istedim :) olur olur

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Ha bir de sigaramız var yani olmazsa olmazdır bir de o şimdi :) o zaman tamam demli bir çayı hak ettin sigaranın hatrına :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

olmazsa olmazım oldu tabi :) hak ettiysem ne mutlu :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Öyle öyle şöyle karşılıklı biri demli diğeri de normal ayarda iki çayı hakettik galiba :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

çoooktannnn :))) https://i.hizliresim.com/pE6R5o.jpg

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Ama yaa bu çok iyi :) çok şaşırdım resmi görünce anında nası hallettin maşallah :) yine loş ortam beni benden almaya yetti :D

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

telefondan çekip aktardım hepsi bu :) sürpriz olsun istedim sanırım oldu ;)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Hepsi o ama ben hemen halledemiorum öyle şeyleri erkekler bu konularda daha yetenekli galiba :) aynen fazlasıyla oldu teşekkürler ha bu arada afiyet olsun :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

olsun olur öyle şeyler boşver ;) çok teşekkürler :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Keyif güzel ama :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

tesekkurler senin sayende :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Sormıycam artık benim sayemde mi falan diye ne yaptığımı biliyorum artık çünkü çok şükür :) ayrıca hepsi benden değildir canım senin ve KS'nın da katkısı vardır muhakkak :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

ne yaptıgını zaten biliyorsun ki sıkıntı yok onda :) olsun senin katkın fazla :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Ama farkında olmadan oldu onu tekrar tekrar belirteyim de :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

yoo dilediğin kadar belirt nasıl istersen dilersen :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

o yoo neyeydi :) ?

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

farkında olmadan dedin ya bende farketmez hani dilediğin biçimde şekilde dilediğin kadar belirt anlamında ddim :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Anladımm :) sende uykudan eser yok heralde beyefendi :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Yalnız biz bu sayfayı böyle bildiğin baya bir kullandık farkında mısın :D

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

:) evet pek uykum yok şuanda ama senin varsa uydururuz bişeyler ;)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

günah benim suç benim :D

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

E tabi o sigaraya o çaya uyku mu kalır :) valla benm geldi gibi :)

Öyle mi diosun senin mi :D hey allahım var ya güldürdün gece gece ya :D

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

çay bende uyku kacırmıyor ya kolay kolay :) tamam gerekırse uyuruz yapacak bişey yok ;) evet evet benım :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Hımm yanlış tahmin o zaman pardon :) ha sen de uykun olmadığı halde uyucaksın yani öyle mi :)

Haksız mıyım ama baksana bildiğin sorunun altına yerleştik yani :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

gunah benım suç benımde ki amaç oydu :D soru da benım cevapta sensin :D evet uyurum nolcak ki açarım radyoyu ufaktan sessiz sessiz dalarım :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Ha şimdi daha iyi anladım günah benim suç benim'i doğru aslında gayet mantıklı :D ben dedim diye mi uyucaksın yani :)
      Şu an bunları herkes okuyabilio yani dimi sonuç olarak :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

evet uyurum uyucam da şu hande yenerin deli bile şarkısına takıldım biraz o kadar :) evet sonuç olarak herkes okuyabiliyor :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Yok artık ben de şimdi Hande Yener'in o albümündeki şarkılarını dinliodum bitsin yatayım diye düşünüyordum :) hımm sence iyi birşey mi peki bu :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

Oldum olası hande yeneri sever dinlerim hastasıyım :) kötü oldugunu düşünmüyorum açıkcası ama iyiliğide sorgulamadım tabi :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Aynen ben de öyle ama bu albümü ayrı bir sevdim sanki her şarkıyı tek tek severek dinliyorum slowlardan 'Kavşabilir miyiz' favorim, aklında bulunsun :) iyi bakalım ne diyim ki :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

kavuşabilir miyiz tamam onu da dinlerim ;) slow da bir gideni mi var ın üstüne tanımam diyordum :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

O da güzeldir muhakkak ama ben bu albüm için demiştim zaten :)

Bu arada hani kötülüğü olduğunu düşünmüyrm ama iyiliğini de sorgulamadm diosun ya sorgulasan mı acaba arada diyorum :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

yok son 2 albümdür sevdigim sarkıları yine azaldı :) ondan öyle bir hedef belirttim :) iyi yönünü mü tabi sorgularım :)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Himm sen der demez dinledim ama ilk defa dnledigimi farkettim o yuzden o sarki hangi albumden bilmiyorum zaman olarak yalan soylemiyim simdi :) burda konusmanin iyi yonunu da kotu yonunu de sorgula kisacasi :)

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

handeye neler oluyor albümünden 17 Nisan dogum gunumde :) sene 2010 :) e sana özel mesaj atamadıgımdan böyle oluverdi gelişti devam etti farkındayım her türlü ;)

Yorumla
    • kelebek01
      kelebek01
      +1 yıl

Gercekten mi masallah gununu dahi hatirliosun yani o kdr mi seviyorsun Hande Yener'i ve sarkilarini 😊 bu arada cidden dogum gunun 17 Nisan mi yok artik dicem de cunku 😄 allah allah benim mesaj ozelligim kapali mi farkinda bile degilim, madem sen farkindasin ufaktan citlatabilirdin yani dimi ama 😊

Yorumla
    • nextlevel
      nextlevel
      +1 yıl

fil hafızası var bende :D aynen severim cogu zaman ruhuma dokunur cunku sözleri ;) cidden 17 Nisan ; benımde kapalıymıştı zaten sonradan farkettim ki, ne bilim kapalı diye bişey demedim şey etmedim :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

9

Cevap

5

Cevap

• ouzesm
    ouzesm Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Bakıyorum klasik zengin fakir olayları donuyo galiba çpçok izlemedim

1
    0 Yorumla
  • Pelin_002
    Pelin_002 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl

İzlemiştim bunu bi ara, fena değil

5
    0 Yorumla
  • melisibility
    melisibility Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 68%
    +1 yıl

Dizideki kızı itici buluyorum

2
    0 Yorumla
  • KelvinJora
    KelvinJora Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Su Kutlu için ecucuk baktım yalan değil 😂

1
    0 Yorumla
  • RedMan_
    RedMan_ Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

yarim saat izledim begenmedim

1
    0 Yorumla
  • justsmile123
    justsmile123 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27 , eic 52%
    +1 yıl

denk geldikçe

1
    0 Yorumla
  • Fındıkoloji
    Fındıkoloji Takip Et
    Xper 2 Yaş: 109
    +1 yıl

Bu bölüm sonunu kacirdim ya

1
    1 Yorumla
    • Cordoba1234
      Cordoba1234
      1 yıl

Sonu saçma

Yorumla
  • Zuzu060
    Zuzu060 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Guzel dizi begendim

2
    0 Yorumla
  • bayantitiz
    bayantitiz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

çok güzel bir dizi

2
    0 Yorumla
  • siyahhhbeyazzz
    siyahhhbeyazzz Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Yikk

1
    0 Yorumla
  • leblebisekerii
    leblebisekerii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Begenmedim

1
    0 Yorumla
  • _angelscry_
    _angelscry_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

İzlemıyorum

1
    0 Yorumla
  • AudemarsPiguet
    AudemarsPiguet Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Saçmalık

0
    0 Yorumla
  • __Arızalıbirey
    __Arızalıbirey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Yook

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Arkadaşlar İyidir dizisini izleyen var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Karadut dizisi izleyen var mı dizi çok güzel yaa? 3 cevap verildi
You dizisini izleyen var mı arkadaşlar? 10 cevap verildi
Deha dizisini izleyenler var mı? 11 cevap verildi
Gaddar dizisini izleyen var mı acaba, güzel mi bu dizi? 7 cevap verildi
İzleyen var mı arkadaşlar diziyi? 6 cevap verildi
Çukur dizisini izleyen seven var mı? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El dokuma halılar hoşunuza gider mi?
  • Eski sevgilinizin arkasından konuşur musunuz?
  • 70 kiloyum belim ince mi sayılır, ideal bel ölçüsü kaç olmalı?
  • Uzun mesajınıza "anladım" cevabı gelse tepkiniz ne olur?
  • Esiniz örtu takmanızı isterse takar misiniz?
  • Kendine bir iyilik yapmak istesen, bu ne olurdu?
  • Hayatınızda aldığınız en doğru karar neydi?
  • Son zamanlarda neler dinlediniz?
  • Her espri masum mudur?
  • Eski sevgilisini hâlâ unutamayan biri yeni bir ilişkiye başlamalı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨