Ben de aynı soruyu sormayı düşünüyordm biliyor musun beni bu yükten kurtarmışsın farkında olmadan sağol :D
O zaman bana soru sormak yerine görüş belirtmek kalsın, şimdiye kadarki bölümlerini hep bölük pörçük izledim tamamını izleyemedim hiçbirini ama izlediğim kadarıyla hep hayran bıraktı kendne beni dizi, ne bileyim diğer klasik yaz dizilerine kesinlikle benzemiyor genelde yaz dizilerinin çoğunun senaryosu benzer olur bir farklılığı olmaz ama bu dizide beni çeken bir farklılık var çözemedim ama bence kadro ve senaryo sağlam gözüküyor şimdilik, bir ışık gördüm bu dizide :D tavsiye edilir yani arkadaşlar, iyi seyirler :)2109 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler fikirlerin icin guzel fikirler diye boyamak olmaz ;) dizi bana da şahsen farklı geldi sıradan zengin fakir durumu degil genel sosyal profil hic degil ama hepsinden de icinde var; kadro eski dizilerden toplama da olsa karakterler sırıtmamış gözüme güzel geldi emre karayel i saymıyorum bile :)
- +1 yıl
İlk dediğin cümleyi anlamadım boyama kısmını ama bir daha bir açıklarsan onu sevinicem :)
Aslında karakterlerin çoğu bana yeni gibi gelmişti yani 5 genç var ya onlardan 2si dışında 3ü yeni diye biliyordum ama yanlış biliyor da olabilirim tabi ama nedense toplama da olsa ne olursa olsun o 5'li 'Arkadaşlar İyidir'in içini doldurabilmeyi başarmışlar gibi sanki bilmiyorum genel tablo dizinin girişindeki o fotoğraf falan bana bu mesajı verdi :) ayrıca ben Emre Karayel'i daha önce dizide gördüğümü hatırlamıorum Bir Kadın Bir Erkek dışında o yüzden onu görünce daha bir mutlu olup izleyesim geldi :) - +1 yıl
cümlelerin makyajsız daha güzel gibi bisey demekti istedigim ;) arkadaslik ortami dialoglar falan zaten guzel benim eski universite ortamlarina da cok hafiften benzemis genel olarak guzel dizi yani sıkmıyor baymıyor en azından simdilik :) hani sacma seyler gormedim dizide; zaten tuttugum bir bu dizi digeri de kucuk sırlardı :) bir kadin bir erkek konsept dizi oldugu icin ve zamaninda digitürk e özel oldugundan oyuncuların kısıtlaması vardı ;)
- +1 yıl
Hala ilk dediğini tam anlayabilmiş değilim ama anlamış gbi yapym bari uyku kafama vurdu sanırım yoksa senlik bişi yok merak etme :D aynen öyle dizide bayıcak, sıkıcak hiçbir şey yok gibi şimdilik ki ben dizi izlemeyi çok seven birisi olarak bazı dizilerde sıkılırdım bunda hiç öyle birşey olmadı hep devamında ne gelicek acaba diye bekledim akıcılığı da var yani umarım devamlı bir dizi olur da izleriz :) Bir Kadın Bir Erkek hakkında sıkı izleyicisi olmama rağmen bir zamanlar ben bile bu kadar şey bilmiyorum hakkında (: sen de izliyordun heralde :) ?
- +1 yıl
anlamis gibi yapma yav he he de anlarim ben :D dizi akıyor zaten normalde fazlaca yerli dizi izlemem hep ayni seyler dönüp duruyor cünkü bide tutmayanları ısrarla zorla yayinlayan star tv denen bir . kanal varken hele :) bir kadin bir erkek icin digitürk üyesi oldum ben 7 sene önce mazisi fazladir yani bir o kadar da hastasi :)
- +1 yıl
Ama ordaki boya-makyaj muhabbetinde ne dediğini anlamayı gerçekten çok isterim yani yoksa anlamış gbi yapmak hiç bana göre değil de, anlamayı yeğlerim yani aksine :D valla star tv'nin tutan tutmayanlarını bilemicem ama star tv ve tutmak deyince aklıma nedense bir anda Kiralık Aşk geldi kışın tek izlediğim devamlı diziydi ve stardaydı çok da tutuldu hatırlatırım :) o bir efsaneydi ya önceki zamanlarda internetten açıp açıp tekrarlarını izlediğimi bilirim :)
- +1 yıl
gorusume yorum yazdin ya sen ; böyle süslü püslü cümleler yazmam merak etme anlamindaydi yani hani denk geldi ya dizi yorum fikri onu kastettim aslinda ;) madem sonu aşk la biten dizi sevmissin INADINA ASK en iyisiydi bence :) 1k1e i tek gecerim bilgisayarda tüm bolümleri bile kayitliydi hemen hemen ; karismadi merak etme sen ben anlayacagimi anladim 😃
- +1 yıl
Tamam bakalım teşekkürler açıkladığın için :) bak İNADINA AŞK da aslında çok güzel bir diziydi ama tabi ben ona başından beri bakamadığım için nedense bir türlü denkleşemedim onunla hatta başlarda bir sevmedim izlemem ben bunu ya dedim sonra her gördüğümde başında kaldım yine parça parça izledim falan :D en son artık geçen sene miydi neydi geceleri eski bölümlerini koyuyorlardı sabaha kadar izliodum düşün sonradan iyileşti o benim gözümde galiba ne demişler geç olsun güç olmasın :D ama bitti galiba dimi o finali oldu yani?
Ciddi misin hala var mı tüm bölümleri ya :) ? - +1 yıl
Bak şimdi benim gibi ufacık şeylerle bile mutlu olmasını bilen bir insana oldu mu şimdi hiç o söz :) önemsememek veya değeri geç anlama gibi birşey normal hayatta olmaz bende ama dizide öyle olmuş olabilir o da istisnadır ;) Çilek Kokusu'dur o :D hımm anladım keşke şu anda yine başlatsalar devam etse kaldıkları yerden hiç sıkılmadan her gün izlerim valla :)
- +1 yıl
Maşallah bu saatte nasıl bir enerji mi desem akıcılık mı desem nasıl konuşuosan enerjine ve cümlelere hayran kaldım yani :) ;) aynen dediğin gibi yapıyorum mutluluk anlamında zaten büyüğü küçüğü olmaz çünkü onun sen nası yapıosn bilmiyorum ama ben bu şekilde olanını herkese tavsiye ederim :)
Benim bu mutlu bakış açımla izlenir diosun demek ha o da güzelmiş tşkler :) dönmez evet o zaman biz de Arkadaşlar İyidir'e bakarız canım nolcak :D
Yalnız o değil de normal insanlar gelir senin soruna diziyi izledim veya izlemedim der çıkar benim şu saatte tutturduğum çeneye bak ya valla çenem açıldı k. bakma gece gece baş ağrısından başka birşey yapmıyorum zaten bildiğin soruyu ben kapladım şu an :D - +1 yıl
masallah de dicektim cumleye resmen ayakkabilarini cikararak hani o nazikligi gostererek baslamissin :) ben valla random yaziyorum oyle hani cumleyi atm önü sirasina gore dizmiyorum gelisine gore ;) yalan yok bende dicektim sana da cevap bekliyordum; bu saatte nasil bıcır bıcır olmayi becerebiliyorsun diye 😃 bas agrisi falan yok o kadar da buyutme yani hani ;)
- +1 yıl
Maşallahımı dedim zaten öyle akıcı bir konuşmaya maşallah demesem nazar değerdi :) valla bence hiç de öyle gelişigüzel bir konuşma gibi değil gibi geldi bana ki eğer sana göre öyleyse bile hiçbir dediğimi atlamadan hepsine sırayla cevap verdin ki bu benim en çok önem verdiğim şeylerden biri takıntılıyım da biraz o konuda öyle işte :D ben de bilemedim ama sanırım bunu gece kuşu olmama borçluyum biraz gündüz bile bu kdr enerji olmuyor üstümde düşün :) iyi bakalım ama yine de ben çok konuştuğumu hissettim ama muhabbet de bir diziden çıktı sonra akıp gitti bizde suç yok yani dimi :D
- +1 yıl
Ilk defa takintilarimi normal bulan ve gayet anlayisla karsilayan bir insan var karsimda ciddi anlamda saskinim su an 😊 aslinda ayrim yapmiorum gunduzun insani olmayi da isterdim ama napim ben de geceleri boyle daha iyi hissediyorum sanirim ki bu saatte hala ayakta olduguna gore senin de esref saatin benden cok farkli sayilmaz bence :) iyi o zaman sıkmadıysam sorun yok :) bir dizi nelere kadir iste :D
- +1 yıl
çoooktannnn :))) https://i.hizliresim.com/pE6R5o.jpg
- +1 yıl
Gercekten mi masallah gununu dahi hatirliosun yani o kdr mi seviyorsun Hande Yener'i ve sarkilarini 😊 bu arada cidden dogum gunun 17 Nisan mi yok artik dicem de cunku 😄 allah allah benim mesaj ozelligim kapali mi farkinda bile degilim, madem sen farkindasin ufaktan citlatabilirdin yani dimi ama 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bakıyorum klasik zengin fakir olayları donuyo galiba çpçok izlemedim
10 Yorumlaİzlemiştim bunu bi ara, fena değil
50 Yorumla
+1 yılDizideki kızı itici buluyorum
20 Yorumla
+1 yılSu Kutlu için ecucuk baktım yalan değil 😂
10 Yorumlayarim saat izledim begenmedim
10 Yorumla
+1 yıldenk geldikçe