Nesini beğeniyorsunuz onun? Delici bakışını mı?

OHH BEEE YALNIZ DEĞİLMİŞİM :) bana da hiç yakışlıklı gelmiyor ayrıca bazen itici bile geliyor :D
Ben de aynı şekilde rahatladım. Niye onu seçtiler bu rol için?
valla diziyide sevmiyorum çok ergence bir dizi. ama bana kalırsa partneri elçin sangu mudur nedir onuda fazla poh pohladılar bence oda fazlasıyla sıradan bir kız. gereksiz bir şekilde abarttılar ergenler.. her ikisinide yani
Belki doğal kızıl olduğu için mi.. Bence de sıradan yüz hatları var.
Cast direktörleri mi kimler seçiyorsa yanlış oyuncuları seçiyorlar.
Ülkemizde bu kadar güzel kız ve yakışıklı erkek varken bunları seçip abarttıyorlar dizilerde.
kesinlikle katılıyorum onca güzel varken bunların abartılması fazla bence. nerde eski güzellikler yani... hiçbiri bir Gülşen Bubikoğlu, bir Filiz Akın veya ne bir Hülya Koçyiğit olabilir mi?
Ayrıca yeni çıkanların oyunculuklarıda berbatlar ötesi Allahım.. sanki flash tv oyuncuları :D
Hülya Koçyiğit çok güzel valla.
Bu yeni dizilerin yaratıcıları nereye bakıyor ya...
Serenay Sarıkaya hele. Hem çok itici, hem beceriksiz (Medcezir'de en azından). Nasıl aldılar onu?
aynen kesinlikle :D ya resmen tercüman oluyosun bana :D model olarak kalmalıydı bence :P
:D Çağatay Ulusoy'u beğeniyor musun peki? Ve Türk dizilerini izliyorsan en sevdiğin diziler ne?
bak onu beğeniyorum ama hakkını yiyemem hem yakışıklı hem iyi bir oyuncu :D bence bu genç oyuncuların arasındaki en iyilerinden Çağatay :D Hayat şarkısı 'nı izliyor musun bilmiyorum ama onu beğendim ben birde :D senin favori dizin veya dizilerin ne peki :D
Ben de onu beğeniyorum dış görünüş olarak, oyunculuğuna da inanıyorum mimiği biraz yetersiz de olsa. Benim tipim :D
Hayat Şarkısı'yı izleyeceğim ilerde, şimdi eski dizileri izliyorum :)
1. Aşk-ı Memnu
2. Muhteşem Yüzyıl
3. Kuzey Güney
4. Kara Para Aşk
5. Küçük Sırlar
Şu an Öyle Bir Geçer Zaman ki izliyorum. 1 sezon bombaydı (Aşk-ı Memnu gibi). 2 sezon biraz sıkıcı... Sen izledin mi?
Bir de Kara Sevda izliyorum. Oyuncular çok iyi oynuyor, müzik de mükemmel.
muhteşem yüzyıl hariç diğerlerini izlemiştim :D muhteşem yüzyılın gerçek tarihle alakası olmadığı için izlemeyi bile istemedim. Kara Sevda'nın ilk bölümlerini izlemiştim ama Neslihan Atagül bana samimi gelmediği için yani daha doğrusu itici geldiği izlemeyi bıraktım :D öyle işte: d
Ama aslında çok iyi çekilmiş bir dizi, çok kaliteli. Oyuncular da çok güzel oynuyor. 1-2 sezonlar muhteşemdi, hem orada daha az tarih hatası var. 3 sezondan sonra hem dizi bozuldu, hem çok tarih hatası olmaya başladı.
En iyi arkadaşım da aynısını söylüyor, ona da Neslihan samimi gelmiyor :D Samimi gelmiyor derken oyunculuğunu mu kastediyorsun? Ya da gerçek hayattaki davranışlarını mı?
her ikiside aslında hem oyunculuğunu hemde gerçek hayatını böyle ne biliyim hep bir yapmacık tavırlar içerisinde, hep böyle vıcık vıcık reklam kokan hareketleri var. garip işte :D bide güzel bulmuyorum kendilerini , yaprak dökümündeyken sümsük bir kızdı makyajla anca bu hale gelebilmiş bence :D
Aynen. Senin burcun ne?
akrep burcuyum ben :) sen?
Oha ben de :D
Geç yazdığım için pardon
ahaha şansa bak :D
Peki Ekimde mi Kasımda mı doğdun?
kasım doğumluyum :)
sen? :D
Ekim :)
Barış Arduç gibi sevgiliniz olsa hayır demezsinz ama 😏
Ömer İplikçi mi? Karakter olarak belki.
Adam yakisikli ya.. onu oynatmayip bizimi oynatsinlar 😒
Çok itici buna kim yakışıklı diyorsa..
EİG için Teşekkürler..
Cevap
7Cevap
Bende beğenmiyorum diğeri daha tatlı bence bu adam oklava yutmuş gibi sert ve ciddi tabi dizide izlediğim kadarıyla
Bencede oyle tipi guven vermiyor cok itici bir bakisi var değişik bir bakış acısı bilmiyorum çoğu insan nedense cok ayılıp bayılıyor ama bende sevmiyorum gerçekten
cok fazla abartılıcak şekilde olmasada
gideri var :D
Beğeniyorum bu adamı. Küçük gözleri ve dudakları hoş bence
Karakter olarak iyi yaratılmış ama ben de çok beğenmiyorum. Bir Burak Özçivit değil bence
bende pek begenmiyorm abarttiklari kadarda cekici değil
Engin akyürepi de ben hiç begenmıyorum barıs arduc gayet iyi bence
Coook itici. hic yakisikli degil valla
bende sevmiyorum eski hali gözümün önüne geliyo :D
Abartiyorlar bu adami
bende itici buluyorum çok abartılıyor
Orta halli çok abartıyolar
İmanım kayıyor bu adamı görünce
Sıradan bence
Cirkinnnn
kız olmadıgı için ilgimi çekmiyor :)
Ne begeniyorum ne itici buluyprum