Tamam kimseyi ilgilendirmiyor fakat mutlaka bir düşünceniz olmalıdır , ne düşünüyorsunuz bu değişim için?

psikolojik bu durum, onun düşüncesini anlayamazsın, zaten bu operasyonu doktor onayı almadan yapamıyosun. Benim asıl merak ettiğim bu ne ilacı kullandı da bu hale geldi, ilk başlarda çelimsiz erkek çocuğu gibiydi, şimdi kıllanma kaslanma normal erkek anatomisinden bir farkı kalmamış.
Para afedersin bk gibi kaç bıçak altına yattı kim bilir
Malzeme sağlam hacı iki cinsiyette de başarılı =/
Böyle sorgulamaktan yoksun, kendileri gibi olmayana nefret besleyen insanların yaşadığı bir toplumda kendisi olabildiği için gurur duyulası bir karakter olarak görüyorum.
Değişmesin çok büyük yanlış yaptın bana şimdi öylece arkanı dönüp gidemezsin
Ülkü bana bunları yaptın ya
Ülküü telefonnu aç artkk
Kızken de güzeldi erkekken ayrı güzel
Cevap
41Cevap
Geçenlerde bir yazıda Erkek olduktan sonra ailesinin ve insanlarının kendisinden uzaklaştığını ve ekonomik zorluklar çektiği okumuştum tamamen hayatı tersine dönmüş durumdaymış kendisi de pişmanmış bu yüzden ülkeden gitmek gibi bir düşüncesi olduğunu belirtmiş haber yazısına göre öyleydi ne kadar doğru bilemem anca saygı duymak lazım
Yakışıklı olmuş. Başkasına sorsan tanımayan, baktığında bir erkek görür karşısında yani. Sence bu çocuk yakışıklı mı diye sorsan, bu şey demez tanımıyorsa. :D Çok doğal duruyor bence. Sesi de erkeksi sonuçta. Kız halinin bu olduğuna ve bu hale geldiğine inanmaz esas kimse. :D
Adam son düzlükte açılan arap atı gibi en arkadan gelip hepimizi geçti ya lan :/
Adam dedim de neye dayanarak dedim bilemedim.
Baya içlendin 😄😄😄
eskiden kadınlar kıskanıyodu şimdi erkekler :ASD nasıl bir gen varsa artık
Değişim olmalı 😄
oha baya bır degışmış cıddımısın resımdekı ıle aynımı
Evet ikinci resim güncel ve instagram hesabından aldım
Aynen
@ForHonour anladım sagol
Birbirlerine cok yakısıyorlar ikiz gibi keşke evlenseler
Ağlattın be
Ağlatırım 😄😄
Kız benden güzeldi doğal olarak şimdiyse abartılı bir şekilde yakışıklı olmuş malzeme o kadar sağlamsa demekki valla helal olsun Nasıl risk aldı öyle ya
Allahın premium kulu bu adam ya hem güzel hem yakışıklı. Ama biz ekonomik paket😏
@nilsuuuu vesikalık fotoğraf sorundan beri Ne zamandır soracağım diyorum hep unutuyorum.. Göz rengin menekşe mi?
Anladım.
kendisiyle barışıkmış ve bunun için yansıttıgı kimligi yaşatmış kendisine ne diyelim başka bilemedim :)
erkekler valla kestirip yeniden erkek olacak bunun yüzünden,)
Haklısın 😄
Kadın olduğu hala nası belli o nası bir baldırdır ya kap kalın bide spor mu yapmış ne yapmış artık hayatta tanınmaz var ya.
Avratken hoştu
Erkek oldu benden yakisikli
Fabrika saglammis babasi iyi oturtmus 😂😂😂😂
Her ikiside uydu 😄😄
Aynen 😀
Ben ne diyeyim ya tuhaf bir durum. Mutluysa birşey diyemem ama bence çok saçmalamış. Fıstık gibi hatunmuştu.
çok şanlı biri, kadınkende taştı erkekken de taş lan.
Kendi kararı saygı duymak lazım.
Kimse yeterince düşünmeden böyle bir şeye kalkışmaz.
Kendini nasıl hissediyorsa öyle yaşasın. Ama benim gördüğüm ne kadar erkek gibi olmaya çalışsada o dar omuzlar kadınsı kalin baldirlari ile kadınsı tipinden kurtulamamis.
Kızken de erkekken de her türlü gelir ve gideri olan bir vatandaşımız olur kendileri 😍
igrenc ötesi vajinasi olan bir erkek , ona penis yaptiklarini zannetmiyorum. penis cok karmasik bir yapiya sahiptir... kalinlasip incelebilen bir sey yapabipmeleri imkansiz... Kendini erkek oldum sanan , hayatinin hatasini yapmis bir insan bence
Iste tamam kıl tuy eklenmis ama kemik yapısı hala kadınsı yani bir tuhaflik oldugu diger fotolarinda cok belli oluyor
acaba işlev gören bir penisi var mı en çok bunu merak ediyorum :)
Gerçekten çok yakışıklı oldu hatta türk erkeğinin çoğundan yakışıklı oldu <3
insanların fikirlerine saygı duymak gerekir okeyde o kılları bir kız nasıl ister algılayabilmiş değilim
kız haliylende güzeldi erkek olunca da benden yakışıklı olmuş
Hormonal olarak bir insan nasil degisebiliyor anlamiyorum yani bir kadin vucudunu nasil erkek vucuduna cevirebiliyorlar merak esiyorum
Benden dahada erkek olmuş lan ahsjahja
Ulan ya 😄😄😄😄
evet kimseyi kesinlikle ilgilendirmiyor. düşüncemi belirtme gibi bir hakkım yok çünkü bu onun hayatı kimsenin hayatı kararları üzerinden fikir beyan etmemeliyiz
kız benden yakışıklı oldu
Öyle mi dersin 😄😄
yakışıklı adam oldu :)
Oohaa o bu mu bu o mu nasıl yani😮😮😱🙊🙆
Hem güzel hem yakışıklı 😛
Kızken yakışıklıydı şimdi güzelleşmiş.
Kız haliyle daha güzeldi.
güzel kadındı Allah şifa versin
Verse de çaresi yok 😄
Allah verir
çok yakışıklı ama sesi kötü
kendi bedeni, kendi kararı..