Filmlerini izleyenlerin fikri vardır zaten, izlemeyenler de görsellere bakarak karar verebilirler.
Asin
Kareena Kapor
Katrina Kaif
Kajol
Rani Mukerjee
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Juhi Chawla'yı tanımıyorsun galiba. Juhi Chawla ve Aamir Khan çıkışını birlikte yapmıştır ve Hindistan'ın en ünlü ekran çiftlerinden biridir. Birçok filmleri vardır birlikte.
Tanımıyorum eski filmlerini izlemiyorum.
Eski filmler yenilerden daha iyidir.
Görüş meselesi ben izlemiyorum.
Asin
👍👍
teşekkürler
Asin dedim bence hepsi yakışıyor Aamirin rölüne ama Asin farklı hava katıyor.
Bence de güzel bir enerjileri var insanı sıkmadan izletiyorlar.
En sevdiğim film Ghajini zaten ordan geliyor Asin sevgim. Rolü çok güzel iyiliksever ve sevimli olması sevilmesi için çok önemli nedenler. Aamir Khan'ın da onun göz önüne çıkmasında etkisi büyük tabii.
Bu adamın filimlerine bayılıyorum her role girebiliyor. Asin daha çok filimlerde oynaması lazım. Bu yıl evlenmiş kaçırdım şansımı şaka biryana iyi seçim yapılıyor dieğr oyuncularıda izliyorum ama favorim Aamir birtek Kajol'la göründüğü gibi anlaşamıyolar sanırım Kajol'la bir komedi filmi daha var Kajolun eşide oynuyordu sanırım 90'ların sonunda çıkmış bir filim neyse Fanaa sonrası söyleşide bence rol için anlaştıkları gözüküyor türkçe altyazısı var youtube'da belki izlememişsindir detaylı anlatmayayım.
Asin çok başka, mimikleriyle anlatıyor her şeyi Aamir de öyle. Evet evlenmiş kocası da baya iyi :D Hint filmlerinde gerçekten oyuncular uyum içerisinde oluyorlar bu işi biliyorlar. Tabii izledim Aamir Khan'ın izlemediğim bir eski filmleri var onlarda kalite açısından düşük olduğu için izlenilesi gelmiyor. Bence de Kajol la pek iyi değiller ben de bugün bu soruyu paylaşmadan önce resim indirirken kajolla hiç yanyana fotoğrafları olmadığında fark ettim.
Dhoom 3'ü izledin mi? O da harika. Fanaa beni çok etkilemedi dediğin gibi aralarındaki enerji yeterince güzel değildi demek ki.
Polisiye dizisi olduğu için aşka çok yer verilmemişti, yine de güzeldi dansları için bile izlenir. Fanaa'da güzel tabii ama diğerlerine göre daha geride bana göre yani bir Ghajini, Dhoom 3, 3 idiots değil.
İmkan varsa kesinlikle gidilmeli. Bir ara gelecek diyorlardı ama şu anda durum ne bilmiyorum.
Evet Rani güzel kadın ama Kareena'yı beğenmiyorum onun yanında. Daha narin bir bayan olmalı yanındaki. 3 idiots'ta insanın gözleri bir Asin arıyor ama yok. Priyanka Chopra'da çok yetenekli ve güzel hiç filmleri yok onunla da çekmelilerç
Kareena ile Talaash'la oynuyor orda hayat kadını Rani'de orda oynuyor. Bence güzel bir seneryo ile Kareena'da yakışır mesela Bodyguar'da başarılıydı. Zaten Kareena'ya öyle Asin'nin rolü gitmezdi. Priyanka da olabilir ama hep bilindik isimlerde olması kötü yeni oyuncu aramaları lazım. Mesela Ghajini'deki yardım eden kız Jiah Khan gerçekte ölmesiydi onlada Fantastik flim çıkarırdı her Role giriyor Aamir bir sıkıntı olmaz onda.
Talaash'ı da biliyorum orada yine biraz daha uyumlu olmuş ama 3 idiots'ta olmamış. Bodyguard evet başarılı ona uygun bir rolü vardı. Oyuncularda herkesle oynamıyorlar bence bu alanda illaki iyi bir kariyeri olan insanlarla oynamak isteniyor. Yani bir Aamir Khan, Shahrukh Khan yeni yetme bir aktrisle oynamazlar. Jiah Khan'da gizemli bir havada vardı olabilirdi, yazık oldu ona da yok yere gitti kız.
Amisha Patel gibi biri Aamirle oynayabiliyorsa neden olmasın 3 İdiot'ta kimi isterdin mesela ya da Katrina'da birkaç dakikalığına oynayabiliyorsa mesela burda eksik kaldı S. Khanla 7 Filmi var mesela nasıl bukadar parladı ya da Rani Aamirle 6 filmi var ama şu an nerde hangi filimleri biliyoruz. Ama Kareena öyle rollerdeki. Hemen akıllara 3idiot, S. khan gibi Salman gibi önemli kişilerin filimlerinde görebiliyoruz şans verilmeleri lazım.
3 idiots'ta dediğim gibi Asin olabilirdi deli, dolu bir hali var Priyanka olurdu, Katrina bile olurdu ama Kareena'yı orda beğenemiyorum. Yetenekli bir oyuncu olduğu kesin ama bana duygu vermiyor. Şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ama bu işlerde böyle yürümüyor belli ki. Mesela Asin'in 2005 Ghajini filmi de var aynı konu, aynı senaryo tek fark Tamil sinemasında çekilmiş olması. Bollywood için tekrar çekmek isteniyor kalpana rolüne Priyanka düşünülüyor ama Aamir illa Asin olacak diyor ve Asin bu şekilde Hint sinemasına giriş yapıyor. Yani birilerinin o ışığı fark etmesi gerekiyor bu işlerde.
3 idiots filmi zaten deli dolu bir film karakterlerde buna uygun olmalıydı. Sonuçta kişisel bir görüş bence daha iyi olurdu, herkes aynı şekilde bakmıyor. Orada olgun bir rolü yok mu neden rap yapıyor acaba?
Belki filim için olabilir. Filimin soundtrack müziği için olabilir. Bence 3 idiot deli dolu bir filim değil hiç aksiyon ya da heyacan yok anca birkaç işte sınav soruları ya da elektrik süpürgesiyle vakumla bebeği çıkarma vs filim bence hayattaki olumsuzlukları başarıya karşı bir hikayeyi anlatıyor.
Belki de. Ama tüm bu olayları eğlenceli bir şekilde anlatıyorlar, durağan bir film değil yani demek istediğim bu. Dram sahnesi neredeyse hiç yok.
Ama o dramı bile eğlenceli hale sokmayı başarıyorlar sadece Joy'un kendini asması ve Raju'nun pencereden atlaması dram sayılırdı onda da sonunu eğlenceli yapmışlardı kız kardeşinin bedava evleneceğini duymasıyla uyanması falan. Bence dram yok yani kişiden kişiye değişebilir bu görüşler. Bence de sürer çünkü farklı şekilde düşünüyoruz, kimse de kimseyi ikna etmeye çabalamıyor.
Aynen Aamir Khan'da girip bu yorumları okumayacağına göre bizimkisi biraz boşta kalan yorumlar oluyor.
Cevap
1Cevap
A dedim ama bence hiç biri yakışmıyor. O adam efsane yaa. ♥
Dünyanın 8. Harikası :D
Aynen aynen. :D
Pk deki anushka sharma mıydı neydi o
Evet o da güzel ankette yer kalmadığı için ekleyemedim.
Çok iyiydi sağlık olsun
asinn bence
Bence de bir daha film çekseler her türlü izlenir enerjileri çok güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar