Magazin Hayat bilgisi dizisini hatırlıyor musunuz (sizi de unutmadık samimi lise dizisi) ? pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Hayat Bilgisi Dizisini Hatırlıyor Musunuz (Sizi de Unutmadık Samimi Lise Dizisi) ?Her bölümü ayrı bir komedi ayrı heyecan olan Afet hoca, kopil, amil ve nice karakterleri olan hayat bilgisi dizisini hatırlayanlar var mı acaba :)Yayınlanma yılı : 2 Ocak 2003 Kanal de Ardından 19 Eylül 2003 Show tv ye transfer oldu...#pilavüstü #SenideUnutmadık #HayatBilgisi Hayat bilgisi dizisini hatırlıyor musunuz (sizi de unutmadık samimi lise dizisi) ? Cevapla Lise Soruları Dizi Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu dizi zamanın da en çok izlediğim diziydi. kurtlar vadisi ile aynı döneme denk geliyordu. 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen ama bunun özelliği cuma akşamları olmasıydı sanırım vadi de aynı saatte çıkıyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok ilk çarşamba yayınlandı. sonra efsane günü perşembe oldu. hatta attila Olgaç-kılıç-hem hayat bilgisin de hem kurtlar vadisin de oynuyordu. hayat bilgisin de hidayet hoca-din kültürü öğretmeni- ve ikisi de Show tv de yayınlanıyordu. Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ha pardon evet perşembeydi adam iki dizi arası gidip geliyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl teşekkürler. Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl rica ederim Yorumla
unpreventable Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Ruhidir benim adim hic cikamam evimden dostlar uydururum hayali mutluyumdur bu yuzden😂😂 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen ya bir de özel hareketleri vardı o ruhinin :D Yorumla unpreventable +1 yıl Adam kopmalikti la bir bolumde arifi dovmustu😂Var misin arif Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Ahahah Arif onu dövmüş olmasın adaş hayvan gibi bir şeydi :D :D Yorumla unpreventable +1 yıl Ruhu dovdu la dun gbi gozumun onunde😄 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl o zaman deli manyak ruhi Yorumla
Ses-sizlik Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Izlerdim , gerci lise defteri ve cilgin bediside cok severdim ben ya 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Lise defterine de yer vereceğim iyi hatırlatın :D D: Yorumla Ses-sizlik +1 yıl Bücür cadida vardi , o dahada cocuklugumuzdaydi. kiz burnunu oynatinca bir seyler oluyordu. ay senin yuzunden anilarim aklima geldi 😕😃 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl onu sormuştum kanka sorularımda var :D :D Yorumla Ses-sizlik +1 yıl Ne bileyim seni mi takip ediyorum 😃😂 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ya tamam sinirlenme lise defterini sorayım o zaman Yorumla
naz04 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Cok seviyordum bu diziyi 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl süper diziydi Yorumla naz04 +1 yıl Evet😊 Yorumla
Penia_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Hatirliyorum arka Sıradakiler vardı birde 7 numara die biz dizi :D 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Arka sıradakilere kanım ısınamadı pek ya benim :D Yorumla Penia_ +1 yıl Güzeldi hayat bilgisi kadar değil :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen ya bu dizi hem duygusaldı hemnde süperdi Yorumla
ylnzmarj Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Ne diziydi ya cennet mahallesi hayat bilgisi izlediğim en iyi dizilerdır... 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl bencede samimiyet vardı çünkü Yorumla
siyahgündüz Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl evet hatta bir ara özetleri vardı onları da izlerdim :) 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen onlara kadar izlerdik :) :) Yorumla
mevsimbaharr Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl hhhahahahha güzel diziydi :D hatta açıp izlicem şimdi :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahah izle izle :) :) Yorumla
Munkiki Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl teyzemin evinin önünde çekiliyodu dizi , afet hocanın apartmanı karşı apartmandı :D yadigar apartmanıydı sanırım 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl spermiş o :D :D Yorumla Munkiki +1 yıl izledik çekimini pencereden :D çok değişik bir macera oldu bana Yorumla
dobrakadınn Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İzledim, çok severdim bu diziyi. 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl gerçekten eğlenceli diziydi Yorumla dobrakadınn +1 yıl Evet. Yorumla
ArtistSerserii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Unutulmaz asla, ben çok severdim. :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen kesinlikle Yorumla
blond_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Hatırlıyorum, çok güzeldi ya:) 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl hangi karakteri özellikle Yorumla blond_ +1 yıl Ortega 😂 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl iyiydi o ya :D bende koppili severdim Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl hatırlıyorum..kardeşim çok izlerdi:)) 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Efsaneydi bu dizi ya mennan özellelikle Yorumla
ecembal Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Hahaha hatırlıyorum :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl hangi karakteri severdin Yorumla
Güldgn Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Evet hatırlıyorum severek izlerdim ^^ 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl en samimi lise diziydi Yorumla
-Hndn- Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl :D İzlemiyodum :D asdd 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl uyuz handan ya :D :D Yorumla -Hndn- +1 yıl :D Aşk olsun :( Ben ve uyuzluk :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl PEki peki :D :D Yorumla
LEOPAR35 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl hahaha resimler mükemmel ya :D :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl o amil yokmuydu o amil :D :D Yorumla
Anıl4 Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Çok güzel diziydi be :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen bee Yorumla
E-Lewies Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sende maşallah bütün dizileri izlemişsin😌 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl o zamanlar izlemiştim :) Yorumla E-Lewies +1 yıl :) :) Yorumla
Cranberries_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Evet hatırlıyorum. 😄 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl süper o zaman Yorumla
_Samantha_ Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl izlemiştim biraz eskiden 1 4 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl evet izlşediğine swevindim :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl sevindim Yorumla _Samantha_ +1 yıl fazla değil bir kaç bölüm öylesine :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl anladım :) Yorumla
Malulenemekliimam Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Afet hoca geliyo afet hoca geliyo hihihiihih 😂😂 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Ahahah kirik o evet :) :) Yorumla Malulenemekliimam +1 yıl Kikirik o knka 😂 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl evet kikirik arıza o ya :D: D Yorumla
DaNGeR1905 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl ne izlerdim ya :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl bende harika diziydi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O zaman sıcak bir diziydi.. 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen kesinlikle öyle Yorumla
mutsuz_unicorn Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Unutmadik 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen süpersin Yorumla mutsuz_unicorn +1 yıl Ablan star😉 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen ;) Yorumla
avgeropoulos Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Unutmadım knk 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen kankaa Yorumla
Birgülll17 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Keşke gene olsa :D 1 4 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl youtube da var açıp izliyorum bazen Yorumla Birgülll17 +1 yıl Evet çok komikti benim zamanim da vardı Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen ya :) süperdi Yorumla Birgülll17 +1 yıl Evet :D Yorumla
FrEEPoWerFuL Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl güzel diziydii 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen süper diziydi Yorumla
aşkmevsimi Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Magazin konusunda 483 cevap paylaştı. hatırlıyorum 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar