Aslı Enver ile Birkan Sokullu yakışmıyorlar mıydı?
Aslı Enver ile Birkan Sokullu yakışmıyorlar mıydı?

karı murat bozla seviişiyor
sana mı kaldı elin karısını başkasına yamamak
A be cahil A be madrabaz... A be kibirli hödük... A be gerekçesiz cengâver... A be mugalatacı soytarı... A be haysiyetsiz A be kitap okumaz yobaz TV izlemez görgüsüz😡
Birkan onun eski eşi biraz akıl olsaydı sende bu saçma görüşü atmazdın git kendini yama sen
Şu saydıklarının Tek bir kelimesini kendimle bağdaştıramadım
zira şu tip bir soruyu sorabilen akabinde bu şekilde çıkışan bir zihniyete bişe söylemek gereksiz olur.
Tv izlerken biraz haber kanalı bak derim magazin bir zkine yaramaz.
hiçbir kötü ben kötüyüm demezmiş zaten kalitesizliğini alıp gidebilirsin!
Evet yakışıyorlardı
Boşuna dememişler evlilik aşkı öldürür diye :/
Evet.
Cevap
9Cevap
En büyük derdin bu mu la
Sana katılıyorum ülkede şehit sayısı her geçen an artarken milletin derdi yok o ona yakışıyormu kim kimle evlenmiş kimin kızı kime kaçmış... La 10tane şehit vardı en son ben akşam haber izlerken heyyyyyy türk milleti?
@doganmertdokuzlar sehit var diyorsun sen burda geziyorsun? yeter bu samimiyetsizlik yapilabilecek bisey varsa siz yapin illa arkanda millet mi olacak madem agzin iyi laf yapiyor bu forumda gezecegine ulkeyi kurtar konusmak bidi bidi yapmak kolay gelip yazdigi yere bak girme buraya o zaman ne halt etmeye girdin bu siteye ülkeyi burdan mi kurtarican? yahu bu kadar samimiiyetsiz olmayin artik ya
@Beyazİtliprenses mantıklı bir konu olsa senin kadar boş şeylerle ilgilenen var mı acaba yok o ona yakışıyormu ediyomu senden gereksinimi var beynsz ya
@doganmertdokuzlar sen napiyosun bu sitede genel kultur vizyon falan mi gelistiriyosun madem bos bir soru niye girdin sen peki merak ettim superman falan misin da bizi bos isle ugrasanlar diye yargiliyosun? napiyosun bu sitede ayrica ordu falan mi kuruyosun ? Samimiyetsizligini kabul et bence artik... Ancak konusmak baska bisey yapmak yok kendiniz umursamiyosunuz sonra kendinizi cok matah bisey gostermek icin boyle milleti yargiliyosunuz sen de bos bir insansin eger olmasan burda olmazdin !!
boş olabilirim ama senin kadar degil yani merak etme :) !
@doganmertdokuzlar bir bos olarak önce kendini yetistir eksikliklerini tamamla sonra gel laf ebeligi yap o zaman..
Murat Boza iyi yakışıyor. Baya güzel kadın
İkiside yapmacığın önde gidenleri...
Spoiler mi çıkıyor ne yani ya.
biz mi yıktık sanki yuvalarını?
Murat Boz ile daha iyiler
yakışıyorlardı, ama yakışıyor diye ilişki yürümez
cokta seyimde yakip yakismamalari
Olabilir nolduki
Evet :)
Evet
Hayır yakışmıyor
ikisi de itici