selena gomezi nedense hiç bir zaman sevemedim de beğenemedim de bana hep itici geldi. bence Kristina Pimenova güzel ama daha çocuk yani çok küçük onun burda olmamas gerekirdi. Adrianaya gelince gerçekten bayılıyoeum bu kadına ve bence böyleyken bile çok güzel. bence sen kızına da benziyomuş ya hani selena, işte o yüzden bu kadar abartıyosun onu. ve sen abarttıkça ben daha çok uyuz oluyorum selenaya. ve şunu da söylemek istiyorum bu kadar selena sempatizanı olman akıllarda ergen profli çiziyor haberin olsun. kim bilir belki de yaşın daha 14tür..
ikinci cocuk daha. biz koysak ne sübyancılığımız kalırdı ne çocuk gelinciliğimiz... neyse oylamayı iki kişi üzerinden yaparak selena selena selena diyorum.
Selena mı güzel? Spordan sonra terlemiş, kızarık bir yüzü olan Adriana Lima Selfiesi ve doğal makyaj yapmış olan Selena Gomez Selfiesi kıyaslamak kadar saçma birşey söyledin.
Ilk ikisi bebe. Adriana'nin spordan sonra cektigi fotografini koymussun.
Ben sahsi hayatimda bunlardan daha guzel kizlar tanidim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
güzelliğiyle büyüleyen dünya'nın en ünlü kızlarından birimiymis selena çömez 😂😂😂 en unlu kaşar olabilir ama en guzel kizlar listesine girmek için en az 2. Resimdeki kızın kıçı kadar güzel olması gerek 😂
Neyse seni şimdi binlerce paragraf yazarak susturabilirdim ama önyargıyla dolu biriyle pek de muhattap olmak istediğim söylenemez. Ha bu arada o sevdiğin ünlüye binlerce anti olmasının sebebi senin gibiler. Saygılar.
En İyi Cevaplar