Sabah uyandim VE Ben sok😭😭 hemen evlenmis hain gerci 44 yasinda 😁🙊🙈gelinlik sacma bence 🙈🙊

Sırf kariyeri için kendinden vaz geçen, kendini küçük düşüren ve öz saygısını yitiren birinden başkası değil benim için. Nikâh oldu, gösteri tamamlandı. Keşke cinsel yönelimini cesurca savunabilip onurlu yaşasaydı.
encrypted-tbn2.gstatic.com/images
Bu arada bunun nesine hayran olunuyor onu da anlamıyor? Sahne şovundan anladığı göbek atıp sonra ağzı açık şekilde kameraya şaşkın bakış atmak. Şarkıları desen popüler kültur müziginde binlerce ornegi var.
Bu ne kıskançlık yahu 😂😂 kadın gayet güzel bence. beğenmeyen erkekler ve kadınlar nasıl bir şey bekliyolar acaba 😂😂 ayrıca gelinliğini çoook beğendim. sıradan, çocuk gibi kabarık anlamsız bir şey değil. çok zarif ve asil duruyor. Ayrıca Tarkanın cinsel tercihini bilmiyorum ama biseksüel olabilir. evlenmesinin arkasında bir şeyler aramayın.
Tarkan artık dış güzelliğe bakmamıs BENİ BEN OLDUGUM İÇİN SEVEN BİRİNİ BULDUM DEYİP EVLENMİŞ ABİ SİZ KADINLAR HEMEN DIŞ GÜZELLİĞE BAKIP ORDAN VURUYOSUNUZ ADAM İSTESE EN KRAL HATUNU ATAR KOYNUNA AMA ADAM ARTIK BİRİYLE HAYATI SONRADA YASLILIGI PAYLASMAK İSTEMİS VE SONUNDA EVLENMİS
Bu nedir ya :D Muhtemelen bu kadınla bir ilişkisi oldu ve kadının babası öğrendi. Aşireti topladı ve zorla masaya oturttu :D :D :D
Kızlar üzülmeyin :D :D :D
Hayırlı olsun o zaman ne diyelim :D :D
Cevap
50Cevap
O kadının instagramını falan hicbiseyini bulamadım sen biliyosan atsana ya dnxjdnck hayalet gibi sanki ne iş yapıyo acb neyse aynen Tarkan yaşlanmıştı Allah mutlu etsin de ben onu Nevruz'a ayarlicaktim ya 😂😂😂
Ben olsaydım daha seksi ve daha güzel birisiyle evlenirdim ama diyecek bir şey yok adam sevmiş demek ki. Sevince en güzel o gorünmuştür Tarkanın gözüne. Neyse fazla uzatmayalım Allah mutluluklarını daim etsin diyelim...😃
O almabyadaki kiz mi onla cikiyor diye dedikodu cikmisti
Beni düğüne çağırmadı demek.. Haylazlar yakışmışlar.
Kadın çocukluğundan beri Tarkan hayranıymış, 5 yıl önce Duisburg'da konserde tanışıp arkadaş olmuşlar. Sonra aşk başlayıp evlilikle sonuçlanmış.
Sorma Sevcan Orhan da Hasan Şaş la evleniyormuş yıkıldım 😤
2. kıvanç vakası :'( çirkin şansı var bunlarda yemin ederim hiç yakışmamışlar ama tarkanı çok severim mutluluklar dilerim
Ben yakıştıramadım, nice güzeller vardı Tarkan'a 😒😒
Ala ala bu kızı mı almış ben olsam daha güzelini alırım
Gelini beğenmedim Tarkan her zaman ki gibi yakışıklı 😱
gerek yoktu evlenmelerine ki zaten evli gibi yaşıyolar
Adam 50 ye merdiven dayamış bırakın da evlensin artık.
Sen bu yaşına kadar dur dur sonra turnayı gözünden vur :D
Eşeğe, katır boncuğuyIa inci birdir. Zaten o eşek, inciyIe denizin varIığından da şüphe eder.
yakismis yakismamis artik gecelim bunlari evlenmis ya ona bakalim :D
Kızdaki şans varya 😂 sevdigim den degilde tarkanı adam dünyada bile tanınıyor o çirkinlikle götürmüş adamı 😀
Dunyanin neresine gittin de tarkani tanidilar? Tarkanin parasi ve ünü burda gecer.
@whitesnake_II koskoca sanatçılar dünyaca ünlü şarkıcılar tanıyor Alexandra STAN İnna.
bir araştır önce adam her yerde tanınıyor
Benim sana sordugum farkli ingilitereye gidip ya da amerikaya gidip tarkani sordun mu oranin yerlisine? Bana medyatik reklamlardan bahsetme. Yillardir yurtdisina giderim oyle bisey yok. Tarkan calan ve dinleyen yerde turkler var o yuzden.. O kadar amerikali ingiliz sarkici varken tarkan kim amma buyutuyosunuz. Sanki bir bon jovi, bryan adams gibi efsane yapiyosunuz yok duntada
@whitesnake_II bon joviler kadar degil ama asyada baya mešgur, ben sitadan vatandas tarkan sarkilariyla buyudum 😄
@MyBabyIsMyLife yaw he he
6 yaşındayken ben büyüdüğümde Tarkan la evlenicem diyordum 😊 nasip değilmiş kısmet
yakışmışlar kendilerine buradan mutluluklar diliyorum
Sana mı soracaktı evleneceği zaman kodumun ergeni kezban
Sg mal
Daha iyisini bulabilirdi. Bu ünlülerde hic akıl yok hiç :D
Tarkan biseksüel ve durdu durdu da gitti bu kızla mı evlendi kiz çirkin
güzel olmuşlar :D belki moda o gelinlik olur canım ne bilyosunn :D
Sen daha çok yakışıyordun
Bu kadın acaba Tarkan bana bakmaz diyor muydu? :D
Adam babamla yaşıt :D
kanald de izliyorum şu an :D yakıştıramadım :/
aslıyı da sevmem zaten kıskandım :D
herkes evleniyor kız şuna bak gülşende sıra :D:D
Bir sene sonra boşanırlar merak etme 😄
Mutlu olsun ne diyelim:)
Tarkan gay.. Nedir bu işin perde arkasi acaba?
Evet duydum bende bu sabah Allah mesut etsin.
Benziyorlar birbirlerine. Mutlu olsunlar.
Ayy banane bende evlendim noldu 😊 hiçbişey
Gelin sana göre saçma da en az, 4 aylık hamile :)
hibino değilmiydi la bu
Guzel olmus allah mutlu etsin
Islak ıslak öp beni, der artık 😃
güzel kız kapti kızı yaa
Ben alacaktım onu yaa
Cokkkkk bir ömür mutluluklar
Allah çirkin şansı versin.
elmanın sapı düşenler dert etsin,)
Yakisiyolar bence gelinlikte guzel
tarkan evlendiyse bende evlenirim rahatım :D
Bu eşcinsel değil miydi sjskld
Kizi gibi duruyor kiz
Nişanlandı diye biliyodum ben
Bırakın adam evlensin ya 😂😂😂
Ben bunu eşcinsel biliyordum 😱
O kadar sene durmuş bunu mu almış 😂😂 ben şok 😂
Ne evlenmiş ya hadi hayırlısı
Guzel kizmis e allah mesut etsin 😀
Ee bir zahmet evlensin artik
kedinin söylediği meşhur söz geldi aklıma :d
Evet yakismislar bence sence
Beni aldatmis askim 😒
Gönül ota da konuyormuş boka da demekki
Mutluluklar ne diyelim
Güzel kız Allah mutlu etsin
41 yazıyordu
ne olmuş ki yani 41 yaşındaysa? bizim hiçmi şansımız yok aleyykhj :(
Benimde göbek adım tarkan :'(
Aramızda sadece ve sadece 12 yaşcık var bu kadar büyütme bu konuyu aleyna :-p
Tamam nerdesin? ne zaman istemeye gelelim? ya da kaçırayım seni? :D
söz konusu senin gibi çıtır bir hatunsa gerisi teferruattır :D bu böyle değildi ya o söz konusu vatansa gerisi teferruattır dı değilmi? hoş sen benim vatanımsın ♥
Bu sefer büyük oynadım hadi rastgele bana inşallah :D
@Happy6161 bizde evlenelim mi? çocuğumuz 20 yaşındayken ben 53 sen 44 yaşında olursun :)
aleyna seninle evlenelim :-p illa birinizle evlenmem şart :D yaş geçiyor :(
sen yeterki gel de prensesim ♥ koşa koşa, uça uça (yalan len arabayla :D ) gelirim canım benim :) deee nereye geleceğim?
Evet güzel kızmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar