Magazin Luck Blue Smith 💙💙? AlisonDilaurentis Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bazı kişiler o kadar kıskanç ki, kıskançlık krizine giriyorlar. Bu akşam hele ki Kızlar Soruyor'da LBS fırtınası esti. Ben fark etmedim mi sanki? Neyseee, ben bu çocuğu çok seviyorum. Sizce nasıl? (Lütfen saldırgan görüşler paylaşmayın.) Luck Blue Smith 💙💙? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Eliffsjsjjs Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Yüz hatları çok düzgün. Bir de makyajsız bakmak lazım tabi eeheh 1 0 Yorumla
KblyC Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Hipopotam işemiş saçına :) 0 2 Yorumla AlisonDilaurentis +1 yıl Sen mi işedin acaba? 😁 Yorumla KblyC +1 yıl Olabilir Yorumla
-Angeliciouss- Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye kıskanıyor bu kekolar harbiden? 1 2 Yorumla AlisonDilaurentis +1 yıl Kendilerinden daha bakımlı birisini görünce öyle oluyor.. 😐 Yorumla -Angeliciouss- +1 yıl Yakışklı, bakımlı aynen öyle kendilerine bakmazlar ama yakışıklı bir çocuğa b. k atarlr Yorumla
hazalper Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl yakışıklı işte ten rengi sç rengi falan çok çekici 1 1 Yorumla hazalper +1 yıl aylardır ismini aradığım çocuk buymuş ya Yorumla
En İyi Cevaplar