Magazin Ooohh Pınar Sabancı hayat sana mı güzel ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uyandım instagramda turladım ve artık bir pınar sabancı olarak uyanmanın vaktinin geldigini anladım Ooohh Pınar Sabancı hayat sana mı güzel ne? Cevapla Instagram Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KumralHatunnn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Magazin konusunda 367 cevap paylaştı. maşallahh 5 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Magazin konusunda 680 cevap paylaştı. inan mutlu değildir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok mutlu görünüyor ama :D doğal bir kadın Yorumla Ehlivukuf +1 yıl bak yurt dışından gelen bir anketör türkiye de zenginler hakkında araştırma yapmış hiç mutlu değillermiş.. çok güzel yalılarda oturuyorlar ama magazinden kaçmak için en karanlık odalarında kalıyorlarmış Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hemwn sende git zsngin birinin git alrına 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Türkçen berbat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep ipad yüzünden Yorumla
En İyi Cevaplar