+1 yılŞunları görüp hala Türk kızlarını aşağılama derdine düşüyorlar görüyorsunuz işte neyi savunuyorsunuz beyninizi mi yıkadı rus kızları sizin? Bunun Türk ile rus ile filan değil makyaj ile alakası var evet, ama bunu görüp neden hemen Türk kızlarına çamur atma gereği duyuyorsunuz Türk erkekleri? :D
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gece ve gunduz gibiler ucurum var makyajsiz yuzune bakman bunlarin :)))
11 Yorumla
+1 yılzaten ben oldum olası öyle düşünürüm onların suratına yapılan makyajla zaten bir ev boyanır veriyorlar boyayı veriyorlar ışığı azda resimlerle oyna ışık vs ver sonra da oooo çok güzel kız bırakın benim için artık sade bayanlar bunlardan daha güzel
00 Yorumla
Sanki Türkler çok farklı..
i8.imgiz.com/.../...eri_8019391-28500_1280x720.jpg
www.galeriler.org/.../...orenleri-sasirtiyor_4.jpg
https://i.ytimg.com/vi/N5hLg7A8ZDg/hqdefault.jpg22 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyi bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılAnanı avradını zükeyim bu nedir ya .
Bu ruslar gençken güzel de ileriki yaşlarında domuz gibi oluyorlar. Bizim komşu da rus oradan biliyorum.20 Yorumlamakyajsız dediğin fotoshop ya düşmansınız diye çamur atmayın len, ruslar dünyanın en güzel ve namuslu toplumu ,
08 Yorumla
Soran+1 yılEn pis kahp... ler ve domuzlar ruslar. Tum dunyaya kendilerini en orus... ruhlu bayan olarak tanittilar. 100 dolar icin anasini satacaklar. Asiri guzel rus kizlar cok az. Rusya vatandasi olarak soyluyorum.
- +1 yıl
yardımcı olayım. herkese bireysel bak bir toplumun tamamı iyi ya da kötü olamaz. bu hükümetlerin halkını kandırma aracıdır. recep cebini dolduracak diye ülkeyi savaşa getirdi. senden kalkmış bir toplumun tamamı ı suçluyorsun neymiş çirkin orospo diye önce ülkemize bak googlede yaz tecavüz haberi hepsi sadece türkiyede olur
Soran+1 yılSacmaliyorsun. Rusya vatandasiyim, ama ne rusum, ne turkum. Ruslar domuzdur. Tum dunya saygi duymuyor onlara. Kadinlari ise en pis kahp... olarak tanittilar kendini tum dunyaya. Bu na ragmen dunyanin en guzel kadinlari hic bir tanesi rus degil :Merlin Monro, Angelina Jolie, Monika Belucci, Brigit Bordo, Odrey Hepbern vb.
Soran+1 yılИдиот!
Şimdi düşünüyorumda makyajsız bir bayan bulmak zor :) düğündede makyajla var ya
Öcü gibi doğal güzellik şart00 Yorumla
+1 yılErkekler güzel kız görünce dikkat edin bokda çıkabilir😂😂😂
20 YorumlaBıktım şu ruslardan.
Hepsi de çirkin.
Gökten bir bomba düşsün rus kızlarinin tam kafalarına.10 Yorumla
+1 yılDoğal güzelliğe sahip olanlar bir sürü kıskanmayın yav.
021 Yorumla
Soran+1 yılRusya'da kalanlara sor rus kizlarin 20% guzel.
- +1 yıl
Rusların içinde büyüdüm sayılır. Çirkin rus gözümle görmedim. Ama ülkemizde tek bir tane güzel namuslu tanıdım çabuk kilo alıyorsunuz ya. Aman zaten ruslarla evlenemem namussuzlar. Ama Türkiyede ki kızlarlada evlenmem kafkasyadan alırım. Orada Türk kızları güzeldir.
- +1 yıl
Arkadaşta bu yaz rusyaya gitti acayip güzel olduklarını söylüyor.
Soran+1 yılKim kafkasyali mesela?:)
Soran+1 yılRusya'da en az 50 millet oldugu icin oyle soylemis. Rus kizlarin cogu guzel degil bu bir gercek.
- +1 yıl
Ilginç ben yahut arkadaş neden hiç çirkinlerini hiç görmedi? Yalan söylemek büyük günahtır ve Türklüğe yakışmaz! Kafkasyalıları tanımıyormusun? Azeri ve avar Türkleri.. Bunların kızları güzel olan, tek Türk kızlarıdır.
- +1 yıl
Sen hiç rusyaya gittinmi?
Soran+1 yılEvet. Baska sarisin olan yabanciler daha guzel. Alman kizlar mesela.
- +1 yıl
Aman zaten ne kadar istesemde bir rusla geleceğim olamaz. Ben temiz birisiyim onun bunun altında yatan kızla evlenemem. Her Türk kızı çirkin olacak diye bir şey yok. Bir çok Türk kavmi tanıdım ruslara kök söktürürler ama malesef niyese bizim ülkede güzel ve namuslu hemen hemen hiç yok ama diğer Türk ülkelerinde bir sürü hemde din baskısı olmadığı halde!
Soran+1 yılAnladim. Ama bisey diyecem. Rus kizlar sarisin ama onlarin cogu cok cirkin yuzludur emin ol bundan.
- +1 yıl
Hiç görmedim hatta doğal güzellerini gördüm. Heralde onlara çekemediğiniz için size çirkin geliyordur ve bu gayet normaldir. Nedense bu ruslar hep Türk erkeklerini kendileriyle evlenecek kadar aşık ediyorlar hemde bekaret konusunu bile açtırmıyorlar. Ancak aşırı güzeller bunu yapabilir heralde. Neyse uyumam dürüstlük namusun bir parçasıdır diyerek iyi geceler.
Soran+1 yılButun ruslar orus... ruhlu , onlarla ancak abaza evlenir
Soran+1 yılBosanma orani da inanilmaz derecede yuksek. Haberin olsun. Ve sosyal mediyada cikan rus gelinleri gor ve utan. En son haber sitesinde 'rus gelinler' arat, ruyana girmesin.
- +1 yıl
Doğru malesef öyleler bende hep şikayetlenirim bu durumdan neden böyle diye? Ama güzellerse güzelde derim nickimde dürüst yazıyor sonuçta..
Soran+1 yılMaalesef yanlis dusunuyorsunuz. Cogu cirkin maalesef.
- +1 yıl
Senide anlıyorum çekememezlik gerçeği görme üzerinde olumsuz etki eder. Fakat, önemli olan erkeklerin ne gördüğüdür. Ben rus kızına çirkin diyen bir erkek duymadım. Verdikleri için demeyin. Zira, ülkemizde veren kızların hatti hesabı yok. Neyse benim olmayacak kızları savunmam saçmaydı. Ne yapayım bu da hoşlanmanın ve beyenmenin olumsuz etkisi olsa gerek.
Soran+1 yılRus kiz herkese verir o yuzden guzel geliyo erkeklere
- +1 yıl
Bizimkiler vermiyormu? Söylesene en fazla zar diktirme hangi ülkede? Ilk sıralarda Türkiye var be... ama Türk erkekleri sizleri güzel bulmaz. Yani güzellik doğalda olan şeydir. Slavda bu doğallık vardır. Hal böyle olunca, sizde yoksa kıskanmayın. Şayet, ben ve arkadaşlarım hiç rusa kaymadı ama güzel buluyorlar.
Soran+1 yılRus gelinlerimizin 90% cirkin ve kilolu. Bu bir paradoks.
- +1 yıl
Yav he he..
Soran+1 yılBir bak inanmiyorsan. Youtube de rus gelinler putine seslendi videosu var. Ya da instagramdan sana bir suru cirkin rus kizlarin fotosunu yollarim. Ekran giruntusu yapip.
+1 yılSen birde Türk kızı demet akalinin makyajsiz haline bir bak istersen ,,,, rüyalarına girmesin ama dikkat et okur mun
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaAllah'ım nerede bu bizim sitenin Rus kız aşıkları. :D
00 Yorumla:))))) benim dogal halim bunlari bin ceker en azindan yüzümde bir leke bile yok:))4
00 Yorumla
+1 yıltürk kızlarının rus kızları bitirme grubu filanmı kurdunuz :D
10 Yorumlamesele tip değil anlamadığınız. yaklaşım önemli. ruslarda kezban tripleri var mı?
00 Yorumla
+1 yıloha artık yüzünü yıkamadan hiç bir kıza selam vermem safjhasf
11 Yorumla
+1 yılMakyajsız halleri bile güzel sen birde türkiyeden atsana ünlülerin makyajsız hallerini :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar abartma
- +1 yıl
Yok hayır ben gayet ciddiyim lütfen bakar mısın ünlülerin makyajsız halleri yaz. Yani hepsi aynı memlekete göre değil :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizim misafirlerimizde makyajsız güzeller gayette çoktu.
00 Yorumla
+1 yılruslardan böyle mi soğutacaksın? seven seviyor işte...
hiç sevemedim ben ama...00 Yorumlaya hiç makyaj diye bişey olmasaydı o zaman ne olurdu
00 YorumlaSen nerelisin? Rusya vatandaşısın onu anladık ta asıl nerelisin?
00 YorumlaRusları zaten çok beğenmem. En güzeli Latinler👍
00 Yorumla
+1 yılOha uçurum var makyajlı makyajsız arasında :D
10 YorumlaEn azından makyaj yapmayı biliyorlar. :)
10 Yorumla
+1 yılalın size rus tepe tepe kullanın :) :)
00 Yorumla:D :D boya nın marifeti :)
00 YorumlaHer milletin çirkini var.
00 YorumlaBunlar Rus çingenesi herhalde
00 YorumlaBohda cıkabilir güvenmiyorum :D
00 Yorumla
+1 yılTürklerden iyidir. Biz de siz makyaj yapmayın
10 Yorumla
+1 yılşok oldum yaa çok kötü gerçekten.
00 YorumlaFark etmez her türlü giderleri var 😛😄
10 Yorumlabelden aşağı vurmuşsun
00 Yorumla
+1 yılişte bunlar hep vodka..
00 Yorumla
+1 yılMakyaj yapmayı iyi biliyorlarmış.
00 Yorumla
+1 yılbır kıskanclık sezdım sımdı :)
00 Yorumlasende en dandiklerini bulmuşsun haa :D
00 Yorumla
+1 yılBen bunlardan daha guzelim la makyajsız halimle 😆
00 YorumlaOcu gibiler benim koylu guzellerim daha iyi..
00 Yorumla
+1 yılkıskanclık seziyorum.
00 Yorumla
+1 yılsende makyajsız halini atsana bacım
00 Yorumla- Magazin konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılMakyaj da tarzım değil
00 Yorumla Birincinin sakalı mı var?
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha, yok maskeli sanirim
+1 yılMotivationss Tavan tabii 😄
00 Yorumla
+1 yılbenden yakışıklılar :D
00 Yorumlaüzmeyin kızlarımızı onlar bitanedir :)
00 Yorumla
+1 yılGerçekler ortaya çıkmış
00 Yorumla
+1 yıl2ci biraz iyide diğerleri fena be böğğğ
00 YorumlaMakyajsızda güzellerdir onlar emin ol😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah belasını bu ne lsjbrbsh
00 YorumlaMagazin konusunda 545 cevap paylaştı. Her kadın makyajla bir başka güzel
00 Yorumla3. hariç gayette güzeller
018 Yorumla
Soran+1 yılGuzel bir makyajla deseydin
Soran+1 yılSiradan bir goz rengi, akrabalarimin cogu mavi gozlu
Soran+1 yılAncak 20-30% guzel inan ben Rusya'da kaliyorum. Buraya gelirsen hayal kikirligina ugrarsin. Rus kizlarin cogu cok igrenc, sen hayal bile edemiyorsun... Rusya'da kalanlara sor ve sosyal medyada cikan rus gelinlerimize bak.
Soran+1 yılRus gelinler de ayri bir konu 90% inanilmaz derecede cirkin. Cogu da sisko.
Soran+1 yılRus arkadasin guzel olduguna asla inanmam. Cok guzel rus kiz cok nadir biseydir. Belki senin yaninda guzel gibi duruyor.
Soran+1 yılTun dunya mi? Emin misin? Ancak es cinsel olan tasarimcilar. Instagram kullaniyorsan gercek_rus_guzelligi sayfadina bak.
Soran+1 yılTun dunya onlar orus... ruhlu olduguna kanul eymis. Bu bir gercek. Tim dinyaya kendilerini en pis kahp.. olarak tanittilar. kabul edelim buna.
+1 yılBence çirkinler
00 Yorumla
+1 yılAyy ciddi çirkinler
00 Yorumla- Magazin konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılçok fena ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakyajsız ben daha güzelim
00 YorumlaTipe bak çay demle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy töbe bismillah.
00 Yorumla
+1 yılyuh bee tarzım değil
00 YorumlaIste makyajin gucu
00 YorumlaEn iyisi julia :D
00 YorumlaBu ne ya
00 Yorumla1. cok farkli
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem