Magazin Defalarca dünyanın en güzel kadını seçilen bu ünlülerden en güzeli hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Angelina jolieAdriana LimaScarlett JohanssonAishwarya RaiMonica Bellucci Angelina Adriana Scarlett Aishwarya Monica Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Defalarca dünyanın en güzel kadını seçilen bu ünlülerden en güzeli hangisi? Cevapla En Güzel Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AlienatioMentis Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 45% +1 yıl Benim için güzellik kavramı çok farklı bu hanımların güzelliği bana sıradan gelmiştir hep. örnek vermem gerekirse Tilda SWİNTON 0 0 Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Angelina jolie ve Adriana Lima hiç güzel değiller neresini beğiniyonuz 1 kilo boyayı yüzlerinee sürüyorlar fotoshop güzelleri 0 0 Yorumla
Albattros_ Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Adriananın makyajsız hali bende hiç güzel değil monica dedim. 1 0 Yorumla
kaçakkk Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl hiç biri güzel değil. hayvani bir ifade var bence yüzlerinde 0 0 Yorumla
erdem3333 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl 4. cüyü niye koydun ki. adriana lima 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 4. Dünyanın en güzel kadını kabul ediliyor yaz googledan bakç Yorumla erdem3333 +1 yıl Benim zevkime hitap etmiyor gzllk grceli Yorumla Soran +1 yıl E tamam niyr koydun dedin diye söyledim zaten aana hitap etsin etmesin banane asskdksksj Yorumla erdem3333 +1 yıl Sen buna benzediğin için kızdın bana Yorumla Soran +1 yıl Buna benzesem bu sitede ne işim var güzellik yarışmasında olurum ben beyaz tenli kahverengi saçlı kahverengi gözlü ortalama bir Türk kızıyım maalesef. Yorumla erdem3333 +1 yıl Her güzel kız model olacak diye bir kurql yok ki Herşey şan şöhret değil Yorumla
KirmiiziOjemm Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Adriana Lima tabi ki de. Dünyanın en güzel kadını. 0 11 Yorumla scorpion026 +1 yıl aman güzel görmedij sanki :D hepsi beş pra etmez Yorumla KirmiiziOjemm +1 yıl @scorpion026 Adriana Lima aşığıyım ben susss :D Yorumla scorpion026 +1 yıl www.yenihaberler.com.tr/.../...131146292694085.jpgaşkın bu mu? hahahaha Yorumla KirmiiziOjemm +1 yıl @scorpion026 makyajsız ve spordan sonraki haliyle bu kadar güzel olan var mı acaba? Kadının dudakları burnu gözleri çok güzel. Yüzü kızarmış biraz ne varrrrrrrrr Yorumla scorpion026 +1 yıl img-s2.onedio.com/.../...85c2e03b78f192de78b35.jpgbuda mı spor dişlek gibi cıkmıs :D Yorumla KirmiiziOjemm +1 yıl @scorpion026 kusursuz insan yoktu onun kusuru da o olsun. Dişlekken bile güzel:D Yorumla scorpion026 +1 yıl kusursuz yok ama bundan güzeli var :D Yorumla KirmiiziOjemm +1 yıl @scorpion026 yok:D Yorumla scorpion026 +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=YAYn8mYNSG4şu tatlılığa baksana Yorumla KirmiiziOjemm +1 yıl @scorpion026 öff :D Yorumla scorpion026 +1 yıl Yerim bunu 😍😂 Yorumla
FrEEPoWerFuL Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl sokakta gördüğüm kızların çeyreği etmez bunlar :D 0 0 Yorumla
nevermore94 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Rai harichepsi sjjs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadın diğerlerinden daha güzel olarak adlediliyor ama dünyada. Yorumla
Senoritaa_01 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Adriana lima 0 6 Yorumla KaRa-MaSKe1 +1 yıl sen başka bir nıkın var mı bu sitede _? Yorumla Senoritaa_01 +1 yıl Hayır bu tek hesabım Yorumla KaRa-MaSKe1 +1 yıl hım Tamam senorita :) Adanaya selamlar Yorumla KaRa-MaSKe1 +1 yıl gercı sol omzunda fredoom yazıyordu senın sol omzunu göremeıdm @Senoritaa_01 Yorumla Senoritaa_01 +1 yıl Adananın da sana selamı var Yorumla KaRa-MaSKe1 +1 yıl Ozaman geliyim bir adana ısmarlarsın :)) @senoritaa_01 Yorumla
En İyi Cevaplar