Hande Ataizi'nin anne ve Damla Colbay'ın bakire, genç bir kızı oynadığı dizi ünlüler dünyasında tartışmaya neden olmuş. Dizide Damla Colbay’ın canlandırdığı İnci karakteri, yanlış tıbbi bir kaza ile yani yapay döllenme ile hamile kalıyor.
Ziynet Sali: "Dava açardım."
Ömür Gedik: "Hamileliği sonlandırırdım."
Tuğba Yurt: "Tüm zorlukları göze alır, doğururdum." demiş.
İnanılmaz saçma bir dizi olmuş saçma derken konusu fena degil aslında yaratıcı (bizimki çakmaymış sanırım ama kim bulduysa artık bu fikri) ama kızın verdiği tepki saçma öyle bir durumda bebek aldırılır. tamam masum bir can da sonuçta hiç tanımadıgının birinin çocugunu niye durduk yere dogurasın ki sonra da dava açılır hatta hınç alınamazsa o doktor karıya aynısı yapılır. Ayrıca o sarı cadı ne diye annesiyim annesiyim diyip duruyo geri zekalı mıdır nedir. İlla doguracaksan da hakkındır kimseye vermrzsin o dizideki serhatla evlenirsin onu baba kabul edersin budur!
Önce dava açar okkalı bir tazminat alırdım çünkü doğurmak isterim ve babamın beni reddediceğini düşünürsek o paraya ihtiyacım olur😄 ama her halükarda doğururdum.
Allah kimsenin başına vermesin böyle bilişiyi. Koşullara göre değişirdi ama benim bir suçum olmadığı için ve bir çocukta o kadar kolay kolay olmadığı için ben doğurmayıbtercih eden gruptan olurdum. Ama hastanede ve doktorlarda bunun bedelini ağır öderlerde. Sonuçta ne benim ne de çocuğun bir suçu yok burada.
Dizinin konusunu ilk okuduğumda baya düşünmüştüm, aldırırdım sonuçta benim çocuğum olacağı kadar bu başkasının da çocuğu olacak ve o çocuk doğduğun da onun üzerinde hak iddaaa edecek hatta belkide benden onu almaya kalkacak bunu bile bile doğurmazdım şahsen
neyse ki ülkemizin doktorları senaryodaki gibi aptal değil gayet bilinçliler, bu tarz bir olayın olabileceğini sanmıyorum zaten olması gereken kürtaj ve dava açmak doğururum demek saçma yani hiç bilmediğin bir adamdan bebek sahibi olmak. Bunu kabullenecek kimselere sperm bankasından bahsetsen abarta abarta reddederler ben o* muyum sevdiğim adam vs triplerine girerler
Yabancı bir doktorkendi ülkesinde tedaviye gelen hastalarını yaşami boyunca kendi spermi ile döllemis ve hastalarini hamile bırakmış kimsenin haberi yokmuş bu olaydan ve 6000 tane cocugu dünyaya gelmiş bu olay ise gerçek duyduğumda şok geçirdim. Amacı ise soyunun fazla olmasını istiyormuş.
Babası dizideki herif gibi hem yakışıklı hem zenginse doğururdum ama o dizideki karıya vermezdim 😂 Şaka bir yana başıma gelmeden bilemem ama bir başkasının çocuğunu doğurmak o çocukla aramda oluşacak anne evlat bağı sonrasında çocuğu verecek olmamın zorluğu ya da kolaylığı yahut o aileyle aramda kurulacak bağın getirecekleri hepsi bir yığın düşünceye şimdiden sebep oldu birde gerçekleşse 🙄 Bilemedim zor ama kıyamazdım heralde aldırmaya Allah bir çaresini buldururdu.
Dizinin kalitesine seviyesine bakın ya yerlerde sürünüyor... Doğru düzgün senaryo yok. Yarışma yarışma dolaşanları mankenleri oyuncu yapıyorlar olan yeteneklilere oluyor. Çocuklar izliyor bu dizileri ne kadar kötü örnek. Aynı şey benim başıma gelse doğurmam. Kimse bana katil cani de demesin. Evli değilim, babası yok, aşık olduğum adamdan desem o hiç yok. Doğurmak zorunda değilim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Aldirirdim sanirim. Ama böyle bir durumla karşi karşiya gelmeden karar vermekte çok zor. Ancak, doktor hatasiyla, ve suni döllenme ile hamile kaldiği yazilmiş yukarda !!! Suni döllenme kisinin isteğiyle olan birşey... yani bir insana kazayla suni döllenme yapilamaz. ya da diziyi izlemedim ve bilgilendirme kisminda bir hata var.
Çok garip bir şey. Tabi ki herkes dava açardı. O çocuğun bir aileye ihtiyacı olacak. Küçücük bir can'a insan nasıl kıyabilir bilmiyorum. Neyse Allah kimsenin başına vermesin :o
Tuğba yurt iyi demiş nasıl kiyacan ziynet salinin dediğini de yapardım ben şahsen yalnız bunu çevreye anlatmak zor o.. pu derler be babası da belli degilmi şu an onun
Aldiririm niye dunyaya bir pic getireyim tamam babasi olacak ama ben cocuga ne diyecegim sen hataydin ben hic babanla birlikte olmadim ama sen dunyaya geldin mi diyeceksin
Hem davamı açar hem doğururdum. Karnımdaki canlı bir insan sonuçta ha karnındayken öldürmüşsün ha doğurup kendin öldürmüşsün cinayet olarak bakıyorum zorda kalınmadıkça kürtaja.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nasil ki bu olayda benim bir sucum yoksa bebeginde bir sucu yok. Oda bir can sonucta onu öldürmeye hakkım yok. Ama bu hatayi yapan doktoruda surundururdum
Bizim ünlüler ne kadar özenti oldu küçük tatlı yalancılar da aynı şekil ingilizcesi pretty little liars ve bu diziyi ilk önce yabancılar yapmış.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
saçma bir kaza. Doğurmaya karar vermek o zaman ancak anlasılır sımdı ne desek boş. Ama kesin dava açardım. Dizinin tek iyi yönü atanamayan öğretmen konusunu işlemesi
Kimsenin elinden yaşama hakkını almak gibi bir lüksümüz yok o yüzden doğururdum ve türk dizileri klişe diye yeni şeyler türetmeye çalışmışlar iyice saçmalamışlar
Doğurmazdım açıkçası. Sonuçta benim ihmalim yüzünden yapilmis bir hata degil doktor tarafindan yapilan hata. Ayrıca dava da açardım. Böyle bir seyin affı olmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Önce dava açar sonrasını o an için düşünürdüm ailemle, sevdiklerimle beraber ona göre gerekeni yapardım.
En İyi Cevaplar