Çirkin de demiyorum ama kendisinin ne gençliği ne de şimdiki hali çekici..
Ortalama bir tip. Neden bu kadar güzel bulunuyor anlamış değilim
Ortalama bir tip. Neden bu kadar güzel bulunuyor anlamış değilim
aslında güzel tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama ünlü olması o dönemde ön plana çıkmış olması güzel olarak gösterilmesi bir algı oluşturdu bizlerde bence açıklaması bu olabilir
Katılıyorum Filiz Akın falan daha iyidir ondan
Sen Angelina Jolie'ye de ortalama diyorsundur? en doğal güzelliktir Türkan Şoray..
Koca gözler, kirpikler, dudaklar..
fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/.../...928677_n.jpg
Kirpikler takma dudaklar silikon
bence perihan savaş ve gülşen bubikoğlu daha güzel görünüyordu
Cevap
16Cevap
Bu soruyu soramamis biri olarak tebrik ettim seni:) gulsen bubikoglu muydu adi o hatun cok daha guzel bence
Gençliğini begenmiyorum şimdiki halini zaten söylemeye bile gerek yok, Bir Gülşen Bubikoglu değil maalesef 😊
ay hiç biyeri güzel değil kadın çenesini bile estetik yaptırmış zamanında. güzelim diye geçiniyor. bu eski sanatçılar hep böyle bir havalardalar sanki tanrıça bunlar.
Aynen hic sevmem. Gulsen Bubikoglu da bana hep her an "cuuuusss, ne bakiyorsun l*n deveeee" diyecekmis gibi gelir.
Aga simdiki kızLardan dolayi oyle diyorsun bence. o zamanlarin guzel kadiniydi o.
(Gençken) bakışı, gülüşü çok içten kadının. Bence güzelliği değilde insanları içtenliği etkiliyor
Bakışları bir de gülüşünü seviyorum. Bence güzel bir kadın olması için bunlar yeterli. :)
Gözlerine bir kaç saniye bak ister istemez aşık oluyorsun ;)
Türkan Şoray hep yapmacık geliyor bana, hele şimdi daha fazla, Filiz Akın'ı tercih ederim
kesinlikle bende öyle düşünüyorum insanların aklında öyle bırakmak istemişler filmler diziler bilinçaltı konusunda çok fazla etkili
l*n o gözlerle bana baksa evin yolunu unuturum. Çok şey yapma çarpılırsın.
Size katılmıyorum bu konuda. türkan şoray hayranlarındanım. belki şurası diyemem ama gerçekten beğendiim bir kadın. Özellikle gözleri ve dudakları.
türkan şorayın neresi güzel diye soran birine cevap yok. sen ne anlarsın güzelden
Ooo tabi ki gözleri bakışları dudakları güzel
Bence cok güzel bir kadin.
yokluk zamanlarıydı işte
Koca gözlü olduğu için olabilir mi?
bende güzel bulmuyorum onu
goalzei ve elmik kemigi guzel
Kadin yaslandi hala cok guzel bence
gençken güzeldi, şimdi çöplüğe döndü
Bence senin zevkine uymamış
18 yasina bak ve Gusul abdesti al Sampiyon!!
hiçbiryeri güzel değil... medya balonu :)
gözleri...
türkan şoray kim
Sen ne anlarsın kadından angut
Filizcim varken...
Tövbe de
yüzü
gözler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar