9 yaşında olmasına rağmen İnstagram'da 1 milyona yakın takipçisi bulunan Kristina Pimenova ayrıca da dünya'nın en güzel kızı ünvanını taşıyor! Bana sorarsanız bu kız çok güzel... Sarışın mavi gözlü dünyalar tatlısı bir Rus kızı!
9 yasinda ki cocugun en güzeli diye secilmesi sacmalik, daha bu büyüyüp gelisecek degisecek... Ufacik cocuklari sacma sapan seylere özendiriyorlar.. Evet kiz cocugu sirin tatli ve güzel fakat öyle anlim sanlim degil.. Benim calistigim yerde öyle güzel kiz cocuklari var ki Kartpostal gibi imrenerek bakiyorum... Rabbim neler yaratiyor diyorum.. Yani dünyanin en güzeli secilecek kadar güzelligi yok bu cocugun.. Cocuklugunu yasamasi gerekirken o güzelligi ile anilarak baska seylere özendiriliyor. Bu da yazik..
Tövbe Estağfurullah.. daha çocuk bu be. Cocuktaki güzellik Masumiyetindendir. Asil ve aslolan güzellik yaş ilerledikçe insanın bir meyvenin yetişme evreleri gibi olgunlaşarak, büyüyerek guzellesmesidir. Saçma bir cevap oldu kabul.
Daha küçücük bir çocuk bu yastaki bir çocuk güzellik kavramyla ön plana çkmamalı tatlı sevimli vs. Olabilir ama dünya güzeli diye masum bir çocgun hakkna girilmemeli cok yanls bir dsnce bence
En İyi Cevaplar