Arkadaşlar film ve dizi oyunculuğa ilgim var bu sanatı çok seviyorum, film izlerken dikkatimi şunlar çekiyor; herzaman kameranın nerden çekildiğini, oyuncuların nasıl hareket ettiğine, oyuncuların diksyonuna dikkat ediyorum neler yapıyorlar, nasıl yapıyorlar her zaman kafam buraya gidiyor dizi veya film izlerken.. Sizce bu dikkat dağınıklığı mıdır yoksa bu tür şeylere ilgim olduğu için mi böyle sorunlar yaşıyorumdur, dikkatimi filmin içine zor veriyorum ve bu nasıl geçer lütfen yardım. 😕📽🎬🎶❤
Televizyonda film veya dizi izlerken dikkat dağınıklığı sorunu?
Aynen o alana ilgin olduğu içindir bazen bende onları düşünmekten kafamı veremiyorum filme iyice. Bu tür araştırmaları daha sonra internet üzerinden yapabilirsin. Film/Dizi izlerken keyfine bak
Oyuncu olmak istiyorum fakat bunlara çok ama çok ilgim var yapımcı olsam ciddi anlamda çok güzel işlere izma atarım ve buna da sonuna kadar inanıyorum 2015 den beri hayalim var evet kısa bir süre ama ben bunu çok istiyorum 2 ay önce reklam ajansına başvuru yapmıştım kabul ettiler istanbula gitmem gerekti fakat param olmadığı için gidemedim maddi durumum kötü😕
En İyi Cevaplar