Şimdi Beter Böcek filmini izleyince aklıma böyle bir soru sormak geldi. Micheal Keaton'ın canlandırdığı Beter Böcek karakteri hep hoşuma gitmiştir. Hatta eskiden çizgi filmini bile izlemişliğim vardır. Sizin de böyle sevdiğiniz bir korku filmi kötü karakteri var mı?
Sevdiğim iki filmden biri 1988 yapımı olan Beetlejuice ( Beter Böcek ) ve diğeri ise ilk 1990'da çekilen ve Netflix'in yeniden çektiği IT ( O ) filmi ve doğal olarak bu filmlerdeki baş kötü karakterler sevdiğim kötü karakterlerdir.
Pennywise
ve Micheal Keaton'ın canlandırdığı nam-ı diyar Beetlejuice ( Beter Böcek )
@Glsm_kkaya ve @Nursensei sizden de görüş bekliyorum :D
Sevdiğiniz korku filmleri ve varsa sevdiğiniz korku filmi kötü karakterleri?
Aynen Beetlejuice'un fırlamalığını seviyorum :D 90'lar versiyonunda gülmekten yerlere yatarken ne versiyon Pennywise insanı biraz tedirgin etmiyor değil
Yeni versiyon da baya gerildim film bütünüyle insanı bağlıyor Pennywise yeni versiyon da daha başarılı. Eski versiyonda daha çok komik gergin değil sanki.
Aynen ama nerden baksan aradan 30 yıl geçmiş teknoloji gelişti efektler hem Pennywise'ı iyi bir şekilde tasarlamışlar hem de oyuncu o karakterle iyi özleşmiş
Cabbar tehlikleli 13. Cuma filmindeki Jason gibi ya da Elm Sokağı Kabusundaki Freddy Krauger gibi fazla anmamakta fayda var :P , ama Baba Vanga'yı bilmiyorum :D
Bir sürü korku filmi izlediğimi biliyorum ama öyle beni derinden sarsan etkileyen bir film oldu mu pek olmadı ama beni gerçek hikayeden alınmış filmler daha çok etkiliyo mesela teksas katliamı ona korku gözüyle bakmiyorum gerilim ama yine de söylemek istedim
ben evdeki dusman ı çok severimmm ve oda çok korkunç sayılmaz aslında gizem ve pskoloji gibi bir film 2. julıenın gozlerı yoıtubede var cok gu<zelbir filn 3. june aralarından 2. sevdıgım bu