Edip Burak Ertoğan'dan boşandıktan sonra hayatına kimsenin girmediğini söyleyen Gonca Vuslateri, 'Çok dedikodu çıkıyor ama aşık olsam kendimi tutamam söylerim. Burada bile mesajlaşırdım. Fingirdemek kadar güzel bir şey var mı? Ne yapalım, savaşalım mı? Olur mutlaka... Ama şu an yok' dedi.
"Fingirdemek kadar güzel bir şey var mı" diyen Gonca Vuslateri'ye katılıyor musunuz?
istagramından anladığım kadarıyla lgbt sempatizanı. bende ünlülerin lgbt sempatisini anlamış değilim. fazla doygunluğun sonucu sanırım. paraya boğulup parayla mutlu olamaz oluyorlar sonra her türlü karşı cinsle istediklerini yapıp ilişkileri de hep ülkede gündem oluyor bir süre sonra sıkılıp kendi cinsine yönelip dikkat çekmeye çalışıyorlar sanırım. sapıtmayan ünlü istiyorum artık... ya içkiye uyuşturucuya yasak ilişkilere boğulurlar ya da skandallarla anılırlar.
Ben de mesela hiç sevmediğim lgbt sempatizanlarının alayını lezbiyen, biseksüel falan sanan garip gureba, cinsellik hakkında bilgisi kısıtlı insanları anlamıyorum.
Kadın instagramdan belli bir gruba destek verdi diye bütün cinsel kimliği hakkında ileri geri yorumda bulunmak, içki, uyuşturucu ve daha ne varsa özdeşleştirmek için enteresan bir kompleks olması lazım insanda.
sen neden alındın ben ona lezbiyen demedim sempatizanı dedim bide okumayı öğrenseniz keşke... bende böyle alakası olmayıp atlayanlara sinir oluyorum aynı ve tıpkı sengillere... git kendi yorumunda yaz. sen sevebilirsin hayatları mahvolan ünlüleri izlemeyi reyting alsın diye magazin magazin özel hayatlarının peşinde koşmayı yeğleyebilirsin ama ben örnek insanlar görmeyi tercih ederim. neyse cinsellik hakkında engin bilgili insan senle uğraşacak değilim neyse bildirimi kapatıyorum sen engiiiin cinsel bilgini fantazini yaz dur...
Onların Allah belasını versin haram şeyleri helal gibi gösteriyorlar kur yapmak dinimizce haram ters ilişkiler yaşanıyor oda çok kötü , Allah evlenmeden önce yapılan zinayı Lanetliyor , hatta bir yerden duymuştum cehennemde kadınların sesi daha çok olcakmış diye , azdıran kadınlar evli erkeklere yapışan yine kadınlar Allah ıslah etsin sonra cinayetler çıkıyor bebekler çöpe atılıyor bari bu yöndende baksa cilveleşmek güzelmiş diyo ya Allah bildi gibi yapsın
Bu kadın Cem Yılmaz tarafından ödül alırken söylediği saçma sapan sözlerden sonra muhtemelen inanılmaz mutlu şekilde salonda otururken Cem Yılmaz tarafından seri ataklarla ağır dalga geçildiğinde, benim gözümde hiçbir söylemi kaale alınmaması gereken insanlar kategorisine kalıcı olarak girdi.
hanımefendi çizgisini taşıran bir cümle kurmuş ama samimiyeti bunu kapatmış bence ben de katılıyorum ama bir farkla fingirdeșmek değil aşk güzeldir sadece ♡
açık açık sölemesi çok güzel birşey. en azından demet akalın kılıklı değil. insan sevğilisi ile fingirdeyemez mi? fingirder. katılıyorum sevğililerin fingirdemesi güzeldir.
Nerde ne yapmamız gerektiğini kimseden öğrenecek değiliz haddinizi bilin. Ben şort giyiyorum kimse beni yargılamıyor çünkü ben böyle isityorum buna benziyo
En İyi Cevaplar