Hepsi evrime kafa atmış. Ben Özge Ulusoy'a çok şaşırdım. Sizi şaşırtan hangisi?
Özge Ulusoy
İrem Derici
Merve Boluğur
Neslihan Atagül
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merve Boluğur ve neslihan atagül'ün 16 yaşındaki halleri, belki neslihan daha da küçük. ikisi de normal. İrem derici de bir değişiklik yok bence eskiden de çirkinmiş, yine çirkin. en çok şaşırtan özge ulusoy bence. o değil ki soldaki foto resmen başkasının. insan eski resimlerine bakınca kendini göremeyince üzülmez mi acaba?
İrem Derici evrime Bugatti Veyron ile 411 km/h süratle kafa atmıştır.
İlginç bir strateji...
O kadar makyajla estetiği bana yap. Karaköy'de sırayla kaymazlarsa şerefsizim.
O kadar estetiği makyajı kim yapsa değişir evrim falan değil bu.. irem derici çirkindi yine çirkin onda pek birşey farketmemis 😃 bence dünyanın en çekici ve güzel kadını rihanna makyajsizda çok güzel olacağını düşünüyorum
Neslihan bence ya, estetik falan yapmadi ama ne biliyim yaprak dokumundeyken kim derdi ki bu böyle güzel olacak? Ordayken hic dikkatimi bile cekmiyordu şahsen
Cevap
108Cevap
Bir de ünlü kişilere güzel diye hayran olur insanlar. Onların güzelliği sahte. Ayrıca buna rağmen güzel olamayanlar da var. İrem derici gibi. Halkın insanının azıcık makyajına laf ederken bunları da düşünün
Fark ettiniz mi artık sadece ünlü deniliyor. Usta sanatçı, oyuncu, yazar şair kalmadı artık...
Bende Özge Ulusoya şaşırdım doğrusu İrem Dericinin değişimi benim için birşey farkettirmiyor sonuç aynı gördüğünüz üzere zahmetini o çekiyor ölümden döndü ama ben onun doğal halini seviyodum hala daha seviyorum içten oluşunu.
Özge ulusoy güzelmiş eski hali Merve bolugur böyle daha olgun tavrı Neslihan atagul zaten kendisinden geçmiş çok ciddi duruyorlar umursamaz tavırları var
Neslihan ve Merve çok değişmemiş, hatta Merve gençken çok daha güzel.
İrem Derici'yi ben şu halde de güzel bulmuyorum. Özge Ulusoy çok kötüyken ortalığa yükselmiş.
Özge Ulusoy diyorum.
Çünkü diğerlerini bir şekilde, gözünden, burnundan, dudak yapısından vs. tanıyabilirsin.
Ama Özge Ulusoy´un göz kapakları bile değişmiş. Tanıyamadım vallahi.
Özge Ulusiyun suratinin eski hali daha guzel bir tek kaslari tuhaf duruyor. Simdi ki hali bir deri bir kemik
Merve b. ile Neslihan atagül büyümüşler ama diğer 2si rezil ya resmen parayla yamuk yüzlerini yapmislar ajsjsksls
özge ulusoy eskiden daha güzel daha dogalmış acemi cadıdda billur yazgan ı begenirdim merve dikkatimi cekmemişti ama eskiden daha sempatikti devamlı dişi davranması itici bence
Nesli ve merve önceden de güzellerdi. İrem allah günah yazmasin şuanda da pek bana estetik gelmiyor. Özge baya degismis
Merve Boluğur bence. Kimse tahmin edemezdi o kızın öyle gelişeceğini. Geri kalanı makyajla hallediyor.
merve boluğur ve Neslihan zaten güzel bir kızdı onu bu listeye almamak lazımdı ama diğerleri harbi çöpmüş yani
Makyaj nelere kadir. Way way way. Yani birkaç gün görmesek belki hatunu tanıyamayacağız sonrasında belki.
Mervenin eski halide çok iyi diğerleri estetik sanatının bir yansıması
Merve ve Neslihan sadece olgunlaşmış ama özge ulusoy kafa atmış evrime ve irem dericinin neden kimlik fotoğrafını koydunuz mkfdasdfasdfasdfsd
Merve Boluğur ve Neslihan Atagül hep güzelmiş. Diğerleri de çirkinmis hala çirkin. Yani ortada evrim yok sadece büyümüşler
YAW şu irem ne kadar çirkin, tip olarak hiç sevmiyorum ağzı kulagına değecek burnundan uçak iniş yapar :D
İrem dericiye bak ilk halini sokakta görsem kimlik sorardım
Merve zaten güzeldi, Neslihan da hala aynı sadece makyaj ve efekt var yüzünde.
Ayy ne iğrençler midem bulandı bir Merve Boluğur aynı onu da beğenmem hiç zaten😂
Hepsinde estetikler dolgular var zaten öyle değişsen nolur değişmesen nılur
Özge ulusoy baya değişmiş ama merve de dehşet olmuş yani 😄
Merve boluğur da pek bir değişim yok ki. Ama İrem derici evrim geçirmiş resmen 😊
Hepsi uzaylı gibi. Neslihan diğerlerine nispeten iyi ama.
Hepsi makyaj ve estetik ameliyatlı. Nesi evrim bunun
Kesinlikle Neslihan Atagül evrimin de evrimini geçirmiş :)
Özge Ulusoy ve İrem Derici evrimin neden var olduğunu ispatlamak için yaratılmışlar sanki
Ohaa şok oldum ya ne yapmış olabilirler acaba ajsjsjshsh merve boluğur yanlizca eski halide iyiiii
Rüzgar erkoçlar bence
Ya bu İrem Dericinin değişmiş hali bile güzel değil bir de değişmemiş hali mi vardı onun :-D
Merve Bologur her haliyle tatli ve güzel zaten Neslihan Atagül de öyle tabi
Diğerleri fısta. Şu acemi cadı kalfalığa adım atmadan önce kim tahmin edebilirdi. O kadar masumdu ki
Merve büyüdü sadece aysegülken birden bire buyu k rollerde oynadı
İrem derici tabiki özge ulusoyun bir gideri var yine
Makyaj ve iyi bir estetiğin değiştirmeyeceği insan yok ki 😄
ne evrimi ünlülerin doktor secimi nasıl demeliydin😂
merve ve neslihan sadece buyumua ve yuz cizgileri oturmuspek bir degisim yok
Bence insanlarin evrimi felan diye bir konu olmamali. Insanlar özgür sevmedikleri yerlerini yaptirp guzel olabilmek onlarin hakki. Bence gerek yok boyle seylere. Nasil iyi hissediyorlarsa oyle olsnlar.
merve boluğur ne alaka gayet normal bir doğrultuda büyümüş
Öyle büyük ayrıcalıklar yok değişen, hep gördüklerimiz gibi, görmekten bıktıklarımız oluyorlar bunlar bizim.
Merve boluğur değişik olmuş 😂😂😂 esteteik nelere kâdir allahım 😂
bence özge ulusoy diğerlerinin yüzü falan bile aynı :D nasıl evrim geçirmişler :D :D :D :D
Biz Azərbaycan kızları hep doğal güzeliz Türkiyə kızları həp əsnetik makyaj kızları.
@MünirBey öylə kavkaz kızları dünyaca güzəllikləriyle tanınır
@MünirBey bəli yazık onlara kısqanırlar hep bizi
Bence İrem :) Merve ve Neslihan sadece büyümüş o kadar :)
Özge ulusoy ilk resimde soldakinde daha guzel ve tatlı
İrem derici değişmemiş başka birinin bedenine aktarılmış
Bunlarda o kadarda bir degisim yok en goze batan ozge
merve boluğur önceden çok tatlıyken şimdi çok seksi. diğerlerini at çöpe
Bu resimlerden çıkaracağımız ders 'para var huzur var '😀
Ne demişler ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça
En çok Özge Ulusoy değişmiş. İrem Derici'nin saçını kessen eskisi gibi olur.
Elizabet... cunku insanların hayal gücü gittikçe artıyor
özge ulusoy 1 ve özge ulusoy olmak üzere 2 dönemden oluşuyor galiba.
En çok Özge Ulusoy değişmiş.
Özge daha çok yaşamış sonra İrem
özge ulusoyunki en devrimi olanı bence
Özge Ulusoy tartışmasız !
Neslihan atagul değişmemiş makyaj yapmış
Merve eskiden de ve yeni hali ile güzel kadın
Eskiden de güzel değiller zaten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar