Cleopatra Stratan 6 ekim 2002 doğumlu
Aleyna Tilki şuanlık uluslararası çapta bir ödülü yok

cleo daha güzel ama Aleyna, Tarkan'dan sonra dünya müzik pazarına armağan edeceğimiz ikinci megastar olacak bundan hiç şüphem yok.
Aleynanın yüzüne sıçmam bile o ne öyle
Sen sıçma zaten
Sağdakinin adını yazdım googleye şaka gibi çocukluğumuzun şarkısı pub şa la la la li çıktı duygulandım be aleynaya bin basar
esmer olan açık ara daha iyi.
Cevap
35Cevap
Aleynanın ağzı yüzü s*kılmış sanki çok çirkin hele dudaklar.. ama her mast. da hayalini kuruyor degilim
Bu kızdan ne istiyorsunuz abi😂
Bence Aleyna gayet güzel ve alımlı bir genç kız davranışları konusunda zamanla olgunlasip daha aklı başında tavır sergileyeceğini düşünüyorum.
Bu nasıl saçma karşılaştırma bülent ersoy ve mine tugay gibi soldaki bülent
Vay canına sağdaki kız ne kadar güzel ya bu kızsa soldaki ne
Aleyna güzel değil ki. Ne güzeller var. İtici geliyor bana.
ikiside cokk guzel kizlar dunyadaki butun kkadinlar guzel ve ozeller
aleynaa tabki ve ben aleyna olsam egoist olurdum sjshhdijs
ikisi de ergen salak öncelikle ve gelişimleri devam ediyor. kendilerini bulduklarında, vücut gelişimleri tamamlandığında gerçekten güzel oalcaklardır ama giyinmek, makyaj yapmak, bakmak ve duruş konularında ders almaları gerek
Ergen mi sen ne kiskancsin yaa sagdaki kiz cok guzel sen kimsin bee
ben mi? 33 yaşındayım aileden profesyonel fotoğraf reklam ve medyada büyüdüm. En az 20 yılım var basılı yayın ve radyoda. Murat parasayar'ı daha ünlü değilken ilk kullananlardan biri benim babam. Elinde büyüdüm. İlk çekimimi 15 yaşında iken yaptım. sadece burdan bile baksan 15 yıllık tecrübe demektir. Makyaj duruş, bakış, anatomi... Bu bilgilerimle konuştum. Benim elinde büyüyüp çok sevdiğim 3 ablam var. Neşe Erberk, Deniz Pulaş ve Demet Şener. Neşe abladan teklif aldım ama fotoğraf çektirmeyi sevmediğim için kabul etmedim. Daha devam edeyim mi?
Sen sanki barbara palvinle calistin sacma sapan modellerdir
model kavramını iyi bilirim model dediğin elbise askısıdır. Görevi budur. Üzerinde taşıdığını göstersin yeter. Zeka aranmaz. Ayrıca yönetilebilir olması şart. Çok özel isimler var örneğin Naomi Campbell gibi. Onlar ise işi çözdükleri için (o yaşa kadar bir çok bedel öderler) çalışmak kolay ama pahalıdır. Sen ne istediğini anlatırsın o sana anında görüntü olarak sunar. Duruş bakış vs. Bunların hepsinin eğitimi var. Aleyna daha çocuk ve eğitimi olmadığı için heyecanı yansıyor. Rahat değil. Bu her şeyi etkiler mesela. GQ Amerika moda editör yardımcısı Michael Nash ile görüştüm ama gidemedim ailevi nedenlerden dolayı. Umursamıyorum artık
Ikisi de cocuk daha. Olsa olsa, sevimli olurlar o yasta
aleyna yetişkin artık 19 yaşında şu an 4 ay sonra 20 olcak
cleopatra 16 yaşında 1 ay sonra 17 olcaj
Cleopatra. Aleyna tilkiye güzel diyen agir abazadir
Şu salak kezbanı ön plana çıkaran kişi dünyada mutlu olamaz sanırım
aleynayı kim takar bencil ergenin teki
Aleyka kim ya...
Kibirli ergen bozuntusu.
Aleyna güzel miymiş möaweömçrasmöçdr
Aleyna 30 yaşında kadın gibi neresi güzel
Sen daha güzelsin. Bırak bu boş şeyleri
Saol 😍
ulan yarıldım ya soruyu soranı görmediğin halde yürümek hatta koşmak azmine hayran kaldım kardeşim
Teşekkür ederim.
yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı :D
Aleynanın tipi güzel diğerinin adı güzel 😀
O gözlükleri çıkarsa daha iyi
şaka mı bu fsdfadfasfas
cleopatro..
Gözlüğü itici buluyorum
Aleyna
Kardeşim salak mısın nesin
Gelişimini tamamlamayanları almasınlar şu siteye ya
Sanane istediğimi beğenirim seçerim g-rizekalı mısın sen?
Bence herkes bundan güzeldir.
Cleopatra daha doğal geld,
Cleopatra.
Kedim
Cleo 😊
Aleyna kim amqü
Ikisini de ust uste koyarım
aleyna.
Hiç biri
I kiside dandik canım ;) bu arada nasılsın
aleyna iğrenc
Hulo patra 😂
Aleyna Tilki
Aleyna
Aleyna reis alır. :D
almış mı bir bak bakalım!
@hayat_zor_değilmi Tamam da sen neden bu kadar sinirli gibi ünlemli ünlemli konuşuyorsun?
Sadece basit bir yorum yaptım, kim daha güzelse kazansın umurumda değil çok. İnternetteki basit bir yorumu neden bu kadar abarttın acaba. :D :D
Cleopatra bin basar
Stratan
Heheh Aleyna
ikiside berbat
Aleyna
Aleyna
Aleyna mı 😀şakamı
Aleyna
Aleyna tilki
makyajsız ikiside bir b. k değil
Sen nesin? Kkekkoo
kekomu haha