Magazin haberlerine güçlü kadınların aşk ilişkisinde hüsrana uğradığını söyleyen şarkıcı, "Valla bu kadınların suçu değil, erkeklerin suçu, kaldıramıyorlar. Bunun okumuşlukla alakası yok. Erkek egosuyla ilgili bir şey. 'Ben nasıl başa çıkacağım bu kadınla' diye düşünüyor belki. Haksız da sayılmazlar. O yüzden hepsi de gay oluyor, ne fena." dediği gündem de. Sizce erkeklerin tercih değiştirmesi kadınlardan dolayı mı?
Yonca Evcimik: Erkekler, kadınlarla başa çıkamayınca eşcinsel oluyor! Sizce erkeklerin tercih değiştirmesi kadınlardan dolayı mı?
Eşcinsel olmak da artık erkeğin suçu oldu :D Bir kadından erkekleri savunmasını beklemezdim zaten. Parası yoksa erkek yaşamasın, çiçek almıyorsa öküzdür, şöyle yapsa adam değildir, böyle yapsa şerefsizdir. Eşcinsel olursa da egoludur çünkü kadınla uğraşamıyordur. Hadi lan oradan, şimdi de gelmiş sosyolog ve cinsiyet uzmanı kesildi. Git şarkı yapmaya devam et.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Alakası yok zaten hep escinseldir kendini gizlemek için kadınlarla birlikte oluyordur anca. Bunada kapatma sevgili/eș diyorlar. Aile ve çevre baskısından cinsel kimliklerini saklıyorlar kizlarla sevgili oluyorlar hatta evlenip çoluk çocuğa karışıyorlar.
Erkeklerin kadınların güçlerine tahammül edemedikleri doğru. Bu yüzden gay oldukları yanlış. İnsanlar sapıttı iyice gaylik lezlik.. Sanki akıl sağlığı çok normal bir toplumuz da, bunun sebebini arıyoruz. Öz kızına oğluna hallenenler varken hala gaylik neden oluyor. Bilmem ne.. Psikolojik sapkınlık, bozukluk. başka bişey değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçmalık. Ne yani ben de 5. Sınıftan beri var bu eşCinsellik. Ben de o zamandan beri Erkekler ile mi başa çıkamadım? Ve şu an Üniversite 1. Sınıfım ama hala geçmedi? Saçma sapan yorum yapmada Zirvelere yükseliyorlar, bazen.
@musicteacher27 Çünkü böyle bir durumda olmaktan sıkıldım ve nefret ettiğimden ötürü, galiba. Neden düzgün olmak Var iken;abes Birisi olmayı seçeyim ki?
@musicteacher27 Gizli olduğum için, açık açık konuşacak değilim ya? Kendimi belirli etmek istemediğim gibi hislerimi de belirli etmek istemem, her ne kadar gizliden yazsam da.
Yonca evcimik tam bir ataerkil. İnsan feministlerin saldırısına uğrayacağını bile bile söyler ya da hiç söylemez. Ona neymiş ayrıca. Kendisine baksın. Biz kadınlar mükemmeliz ayrıca kromozomlarımız da saf xx. Beylerinki melez. Xy. O yüzden erkeklere karşı belirli bir sempatimi de yitirdim şu an.
Yani abartmış ama hiç alakasız da değil erkekler cinselliği çok küçükken keşfederler ama ilişki yaşayacak bir karşı cins bulma çok zordur hatta cinsel muhabbet edecek karşı cins bile bulamaz kolay kolay bulamaya bulamaya bir ara top bari olayım diyebilir.
Güçlü kadına tahammülleri yok... Bir kadını maddi manevi sahiplenemedikleri zaman, bir kadın herhangi bir erkeğe ihtiyaç duymadan kendi ayakları üzerinde durabildiği zaman; bütün dengeleri bozuluyor!
Kesinlikle içinde tutamayacağı kadar erkeklerden hoşlanma güdüsü vardır. Yani doğuştan gelir. Sonradan edinilmez. Olursa bile gerçek değildir kalıcı olmaz.
ne saçma bir şey.. adamın ruhunda varsa i. nelik... zaten olur.. sağlıklı ve normal bir adam hiç bir şekilde sonradan gay falan olmaz.. salak saçma bir laf etmiş kendince..
5 parmağın 5 i de aynımı herkesin zevkleri ve tenkleri nasıl farklıysa bu tür hislerde kişiden kişiye değişir kiminin hormonları, kiminin merak, kimininse içinden geşen nir arzudur bilemezsiniz 🙏🏽😁🤙🏽🚬
Hayir ya oyle sacma sey mi olur. Bu kiyafet degistirmek gibi bir sey degil ki.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Prof un yazdıgı bir makaleyi okudugum kadarıyla eşcinsellik genelde küçükken ruhsal sorunlar yaşayan çocuklarda ileri ki yaşlarda oluşan psikolojik eğilimmiş.. Bunu bilmesem bile bu lafı asla kullanmazdım ml mı bu karı ne mantıksız bir düşünce
Yakinda bende olucam mk Siz turk kizlarinin gereksiz egosu fazla kendinizi begenmeniz yok su kdr parasi olsun yok kasi olsun yok su bu gtunuzun yagiyla bunlari isteyip kendinizi birsey saniyosunuz escinsel olmak daha mantikli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne tercihi be , hayatımı karartan bir şeyi neden tercih edeyim ben. Ağzı olan konuşuyor. Karşıdakinin ne çektiğini bilmeden. Bazı durumlar da empati kifayetsiz kalır.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Yonca Evcimik: Erkekler, kadınlarla başa çıkamayınca eşcinsel oluyor! Sizce erkeklerin tercih değiştirmesi kadınlardan dolayı mı?
En İyi Cevaplar