Bir sosyal medya anket platformunda yapılan oylamaya göre Survivor tarihinin en güzel ve başarılı kadını Damla Can oldu.54bin kişinin oy kullandığı ankette yüzde 37 oy aldı
İkinci sırada yüzde 12.1 ile Serenay Aktaş
Üçücü sırada ise yüzde 12 ile Almeda Abazi yer aldı
Şu serenayı sıralamaya koyanın dıtdıtdııııtt Serenay kadar itici bir kadın görmedim hayatımda. Hem kişilik hem erkeksi hareketler hem de yüz hatları olsun. Damla tabiki birinci olacaktı. Hatta Almeda bence damlaya yakın bir ortalama almalıydı ya bence Almedaya haksızlık yapılmış. Çiçek gibi kız
Damla hem başarılı hem güzel. Anneme beni mi Damlayi mi daha çok seviyorsun demeye korkuyorum. İzmirli diye fena tutuyor ve güzelmiş ve hanimmis ve basariliymis. Hiçbiri bende yok sanırım 😏
Nagihan ın karakteri bir parça naif olsaydı, başarı konusunda, kimse eline su dökemezdi. En son izlediğimde, Sema ya karşı, insanüstü bir performans sergilediğine şahit oldum. Bence gelmiş, geçmiş en başarılı yarışmacı.
Sıkı takipcisi degilim programın ama ne zaman denk gelsem kız hakkını veriyor. Ayrica gercekten o paspal haliylee bile kızın güzelligi kızlari kiskandiriyor, erkeklere parmak ısirtıyor. :)
Saçmalamayın Merve Oflaz gelmiş geçmiş ilk kadın survivor şampiyonu ve Damla Can dan daha güzel ve başarılı Damla da güzel ama gidin Merve'nin hesabını takip edin anlarsınız
İllaki ataput propagandası yapacaksınız Zübeyde hanıma lafım Yok Fakat doğurduğu kişi Osmanlıyı İngilizlerle anlaşıp sürdüren yıkan şapka takmadığı için müslümanları katleden ezanimizi harflerimizi Kur'an i yasaklayan camileri yıkan ve satan bir diktatör oldu. Gerçekler acıdır
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Survivor tarihinin en güzel ve başarılı kadını Damla Can seçildi. Peki size göre hem güzel hem başarılı olan yarışmacı hangisiydi?
En İyi Cevaplar