Sizce Türk'e benziyor mu?

VAllaha baktığın zaman hiç öyle efsane bir tarafı yok. Ama medyanın şişirmesiyle alleeem kadını baya baya güzel bulanlar var. Misal benim bir arkadaş var ısrarla ''Aaah ahhh keşke irina gelip yüzüme otursa'' deyip duruyor. Ben de çocuğu bu saçma fanteziden vaz geçirmek için ''Bir de sıcak sıcak fossss diye osssursa ne güzel olur de mi gardaş'' diyorum. Bazen de ''irina yüzüne doğru dömelse ve contası patlamış çeşme gibi cıvık cıvık tam yüzüne sıçççsa sen de elini yüzünü irinanın gübresiyle yıkasan ne hoş olurdu de mi gardaş'' diyorum.
Dunyada herkes her millete benzeyebilir. Biz Afrikali ya da Japon muyuz ki orijinal bir simamiz olsun? Irina Shayk profilinde, esmer, siyab sacli ve renkli gozlu 1000'lerce Turk kizi bulursun.
Benziyor, ve çok güzel bir kadın keşke Türk oyuncular içinde bunun kadar güzel, seksi oyuncumu olsa ah ah 😇
Evet keşke :)
İstemsizce Amine Gülşe'ye benzettim 🙄

Gerçekten andırıyor.
Dimi
Aynen
Cevap
60Cevap
Bizim İran melezi bir güzelimiz vardı. Ona benziyor sanki
Benziyor. Zaten tatarlar Türk dür bu ne cahillik yahu
Tatar Türklerinin görüntüsü daha farklı, o yüzden söylemiş sanırım yoksa Türk olduğunu biliyor
Bildiğin Türk bu
Ambalajında rus+tatar dese de aşağı mahalledeki hatunların tıpkısının aynısı işte 😂😂
Slav esintisi de var bence :)
Fiziği tam bir Slav fiziği, yüz yapısı özellikle o dudak yapısını hiçbir Türk'te görmedim.
Tam adı Irına shaykulislamova yani Şeyhülislamkızı yani kökleri bizden
Ee benziyor zaten. Tatar olunca ne olacakmış acaba cennetten köşk mü veriyorlarmış da Türk'e benzetilmekten rahatsız olmuş.
Yok yok rahatsız olmamış Tatarlar da Türk ya zaten onu belirtmiş :)
He pardon şukular şelale o zaman ablamıza :D
Bak Tatar Rus karışımı olunca Türk olmuş. Bizim nasıl bu hale geldiğimizin sırrı ortaya çıktı beyler. Orta asyadan geliyoruz neticede büyük büyük minilerimiz kesin Rustu demedi demeyin.
Benziyor hatta ben aynı kuzenime benzettim gerçekten 😊
O kuzeninin Ks'de hesabi vardır inşallah 😉
Hemen ve derhal ona bir hesap açıyorsun. Sonra da onu SonMuhterem ile tanışma şerefine kavuşturuyorsun. Bu bir emirdir. Mutlu ol 😜😛
Tatarlar yani Kıpçaklar türk soyunun en güzelleri ve yakışıklıları dır
Tabi ki de Türk e benziyor türk çünkü
Amine Gülşe-Taylor Hill-Irina Shayk birbirine benziyor buradan yola çıkarsak evet, olabilir :)
*Gecen bol olsun.*
Tatarlar da Türk'tür. Bunun neresi yanlış? Ben de aslen Tatar'ım. Ama sorulduğunda Tatar Türk'üyüm derim.
Ben ruslara benzetemiyordum Türke daha fazla benziyor.
Bir tek ben mi benzetemedim acep. :/ :D
Amine Gülşe'ye benziyor biraz ama o kız da Türk'e çok benzemiyor bence :). Fizik olarak asla Türk'e benzemiyor zaten ve yüz tipi de daha farklı geliyor bana da Türk gibi değil :).
Amine'de tam Türk değil diye biliyorum. Sonuç olarak bana görede benzemiyorlar aynen.😁
Tatarlada Türk zaten neyin kafasını yaşıyor bu irina
Alakasi yok ya turk kizlari bunun gibi olsun havalarindan gezdikleri caddelerde yurunmez ya..
Türk veya değil ben bunun kemiklerini kütürdetirim 😁
Zaten turksun tatarlarda turk. birileri benzemiyorsun dicekse ici rahat edecek Heralde... bnce benzeme anana benze sen :)
Kendisi tatar ama , turke de benzemez tatara da ,
Daha cok hintlilere benziyor
İlginç..
sen farklı bır guzelsın gercekten bence benzıyosun bıraz evet
Tabi ya hergün sokakta rastladığımız tiplerden, yav neresi benziyor
Amina gülşeye benziyor zaten
alakası yok kendisi bu gezegenden ve zaman diliminden değil böyle birşey olamaz son nokta
Gider ayak küfür etmek istemem ruslar az mkti sizi bozuldu ne türkü lan
Güzel ve zarif bir kız, ben benzetemedim
Çok hoş kadın. Benzemiyor.
Tatar Rusların asimile ettiği Türkere verdikleri lakap.
Bence benzemiyor.
Koy cennet mahallesine oynasın.
Çok güzel kadındır aslında şaşırdım şimdi
Evet. Türk mankenlerden zannetim
Arkadaşıma benziyor.. Olabilir
Tatarlar Türk değil mi zaten :/
Türkler ama Türk denince Türkiye Cumhuriyeti akla geldiği için öyle söyledi muhtemelen.
Ne üzücü bir durum, diğer Türk devletleri bizden daha Türkken...
Benziyor tabi
Daş gibi garı maşallah 😃
Araplara benziyor bence.
Aynı ben ya bu asdf
Aynı sen mi?🤤🤤🤤 😄😄😂😂😂 ahagashahhahahahhags
Hayır. Benzese bile asil bir Türk e benzeyemez.
Evet benziyor hatta ta kendisi. :)
Yani ten rengi benziyor evet
Benziyor
doğululara benziyor..
Hic benzemiyor
Tatar da Türk değil mi zaten 🙄🤔
Öyle ama bir boyu Türk'ün.
Benzemiyo
benzemiyor. kezban değil bir sefer.
Türkmenler tatarlar kazaklar kezban mı oluyor faşist?
Evvet çok benziyor. Çok seviyorum İnna yı ☺😊
Az bucuk evet.
Bizimkiler bu kızın yanından bile geçemezler 😃😃
Benzemiyor. Latinlere benziyor
Benziyor gerçekten çok tatlı ya
Hafif benziyor
Sen buna bin basarsın kanka
Evet Türke benziyor
Benziyor bence de
he benziyor
Sen yandan yemisi gibisin
Bunu yine esmer birine söylesen belki bir nebze mantıklı bulurum ama şimdi zerre kadar mantık yok :D
Ben senle karşılastirdim
Kuşla kediyi, denizle karı karşılaştırmak gibi.
Hmm
benziyor
Iyide guzelim tatarlar turk zaten :)
Evet ama Türklerin bir boyu. :)
Eee sonucta bir turk. Turk dedigin sadece 1 boymu sacmaladin simdi 😂😂
Saçmalamıyorum, Türklerin bir boyu dedim, Türklerin bir boyu var demedim. Babasının ana dili Türkçe değil. Muhtemelen bilmiyor da. Yani Tatar birine nerelisin diye sorduğu zaman Tatarım der bir Türk boyu olmasına rağmen eğer Türkiye'de yaşamıyorsa.
Iste turk demek turkiyeli demek degil. Ben balikesrliyim ama istanbuldayim. Balikesrliyim diyede bu benim balikesrde yasadigim anlamina gelmezki.
Evet ama mesela Kumuk Türkleri var, onlar da kendini çok ayrı tutar. Her bakımdan farklılaşmışlar bizden, Tatar görüntüsü de çok ayırt edilebilir farklara sahip. O şekilde bakarsak, Macarların da Türk kökenli olduğu söyleniyor ama kendini tanımlamak için herkes bulunduğu yeri söylüyor. Anlatmak istediğim bu.
Tıpkı Ukraynalıların da Rusların da Slav olması gibi bir şey bu benim görüşüme göre.
Soyleniyor degil macar ve bulgarlar turk soyundandir. Pecenek turkleri denilirdi eskiden avrupa hun turklerindendrler
Yani sonuç olarak Macar diye adlandırıyoruz, Türk diye Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşları geliyor akla çünkü ilk.
Hakki var
Zaten Tatarlar da Türk
Ya gece gece uyandiriyorsun ya
amine gulse benziyor
Benziyo evet
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar