Bedir: Bence tası tarağı toplayıp gitme vakti geldi Pala: Senin bu dediğine kaçmak kralın bu dediğine de enayilik denir
Bedir: o kadar paramız var bize yedirdiklerine bak Pala: orada keklik, burada domates yokluk görmemiş gibi konuşma lan
Kral: O şimdi yasını tutsun Bedir: ağa o yas tutup ağlayacak adam değil en son yas tuttuğu gece Altı babayı öldürmüş Pala: Akıllı adam meydanı boşaltıyor sonra hüküm sürüyor ama akıl akıldan üstündür
Pala: Polat alemdar kim Abdülhey: Tanımıyorum ama çok mert biri Pala: Geç bunları babacan arkasında kim var Abdülhey: Bilmiyorum ama orta yaşlı birisi Pala: Rıfkı ya bildiğini söylemişsin
Bedir: Ağa dedik bir bildiği vardır dedik emir almadan iş yapmaz dedik bizi rezil etmez dedik sen bizi kepaze ettin Kral: ayıp oluyor ağalar Pala: mitoya gittiğini anlamadım mı sibob, yazık lan sana verdiğim emeğe lan Lan bu kadar mermiden kurtardım seni yazıklar olsun sana
Birisi ıslık çalıyordu sonra eüzü çekiyordu sonra yine ıslık çalup eüzu çekiyordu sonra bir adam geldi ve ne yaptığını sordu adam da dedi ki şeytanla oyun oynuyorum. Önce çağırıyorum sonra kovuyorum. Kurtlar vadisini izlemezdim ama bu sahneyi hatırlıyorum ve hep aklımda kaldı 😂
Sonunu düşünen kahraman olamaz var benim rahat etmediğim yerde kimse istirahat edemez kılııççç daha fazlası da var kurtlar vadisini defalarca izlemişliğim var
Hayatında da izleyemezsin türkiyenin gelmiş geçmiş en pahalı ve geriye dönük senaryosu yazılmış her bir oyuncunun kendi üstüne yapışmış seneryasu olan dizi
Hayır dizi efsaneydi yani şu karedeki adamların olduğu zamanlar ekran başına kitleniyorduk her hafta sonra tabi iyice uzadı günümüzde diyorum takip eden kalmamıştır herhalde hele senin profil resmin her gördüğümde 10 yıl geriye gidiyorum.😂
En İyi Cevaplar