Haberi gördüğümden beri bir insan nasıl bu kadar iğrençleşir diyerek sinir küpü oldum; Tus'un Toyrkales isimli şarkısının çevirisini yazmaya yüreğim dayanmadı.
Yunan'lı rap şarkıcısı Tus'un Türkiye ve Türk kadınlarına hakaretler yağdırdığı şarkıya tepkiniz nedir?
Bırakın İstediğini Yapsın. SAKİN OLUN Bu Onun Kendi Terbiyesizliği. Bu Fırtınaya Kapılıp Gitmeyelim. Laf Atması Ona Bir Şey Kazandıramaz. Bizim De Ona Karşılık Vermemiz Bir Şey Kazandıramaz. Ammaaaaaaa Bu Andavalın Bizlerle Derdi Varsa Ve Bunu Çözmek İstiyorsa Buyursun Türkiye'ye Gelsin. Misafirimiz Olsun. Birde Burada Söylesin Türkiye'ye Ve Türk Kadınlarına Söylediklerini Bakalım.
Sanırım birileri ege denizinin soğuk sularını özlemiş. O değil de çok saçma be, yani kültürler neredeyse aynı insanlar sıcakkanlı.. yani politikacılar ve bu beynine soktuklarım olmasa gül gibi geçinip gideceğiz
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok haklısın, biz sınırda karşıdan karşıya gayet iyi anlaşıyoruz.
Merak edenler bakabilir. Tam bir o... ç Muş Osmanlı ya değindiğine göre kuyruk acısı belli olmuş. Acuna da giydirmiş daha gidip bunların ülkesinde survivor çeksin 😂
Hocam dinlemedim şu an senden duydum. Belli ki kötü şeyler söylüyor, ramazan ramazan dinlemeyeyim hiç. Bizim tepkimizden çok yetkisi olanların tepki göstermesi daha etkili olur düşüncesindeyim.
O*ruspçu çocuğu türk erkeklerinin tüm s*kini popona koduğumun şerefsizi türk kadına erkeklerine müslümanlara kurban bile olamaz o*ruspunun evladı gavur dölü...
Sakinim sadece siz türk erkeklerinin tüm s*klerini ona armağan ediyorum şerefsizin önde gideni... bunlara canımlı cicimli süslü laflara edemiyorum tabiatıma ters
Şahsiyetsiz işte o videoyu tıklamasınlar egosunu s*çtığımın g*tünü kalkmasın güzel kardeşim işte... Gelde sakin ol böyle yapıyorlar sonra gelde delirme
Ben onun taaa gelmişini geçmişini karısını yok sevgilisinin çiçeğine oturtturuyum pezevengin ks bayanları sizden özür dilerim ama sizeve türkiye ye hakaret etmişse bende soverimo ite
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
tekrar mı denize dökmemiz bu or ospu evlatlarını anlamıyorum
En İyi Cevaplar