Öncelikle boyu 1.75 olan Aleyna yaşlarında bir kızı göstereceğim size bu Kaia Gerber 16 yaşında ve boyu 1.75 Buda boyunun 1.75 olduğunu iddia eden Aleyna Tilki! Bacaklarına dikkat ederseniz Kaia'nın bacakları Aleyna'nın bacaklarına göre baya uzun yani burdanda anlaşılıyor ki Aleyna bize yine yalan söylemiş :D Şurdanda anlayabiliriz aslında Emrah Karaduman'ın boyu 1.77 (doğruysa tabi) eğer Aleyna Tilki gerçekten 1.75 olsaydı arasında en az 5 cm fark olmazdı :D Göz var nizam var ama tabiki de 1.65 kadar da kısa değil yine de 1.70 olduğunu düşünüyorum..
1.75 sanıyordum
1.75 olmadığını biliyordum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gerçek ortaya çıktı! Aleyna Tilki'nin boyu dediği gibi gerçekten 1.75 mi?
iki kızı karşılaştırman çok gereksiz çünkü boyu her aynı olanın bacak boyları eşit olucak diye bişey yok. Ve ben aleynayı reelde gördüm düz taban giymişti 175 vardı. Şıklar da çok saçma sadece kendi düşünceni desteklicek şıklar koymamalısın herkes senin düşüncende olucak diye bişey yok çünkü
12
3 Yorumla
Soran
aleyna'nın boyu 1.75 olamaz ! birşey sorabilir miyim ama dürüstçe cevapla lütfen! aleyna deseydi ki boyum 1.80 inanır mıydın?
Arkadaslar bu kızın boyu 1.60 bile yoktur resimler montaj altında 7 cm topuk eserin omzunda kalıyo bide tek ayağının üstüne çıkıyo not ismail yk da 177 yazmış omzumda kalıyordu yahu yalan para ile telif almış boyu uzun olsa babet ayakkabı bez ayakkabı giysin görelim hep topuklu spor ayakkabı
oralar çok da sağlıklı veriler değil. Mesela bak Mahmut Orhan daha 18 değilken yurtdışında çokça dinlenen bir kardeşimdi. Siz yeni yeni duyuyorsunuz ben onu yabancı arkadaşlarımdan çok duydum. Bu işler yetenek işi öncelikle sonra da para işi. Sana önerim Aleyna ile ilgili Britney Spears ablanın hayatını araştır biraz neymiş ne olmuş falan
Beni tanımıyorsun, o yüzden yargılayamazsın. Ama ben senin hayatını şıp diye biliyorum. Aleyna Tilki'nin boyunu tartışıyor. Ben nesli tükenmiş felidae familyası hayvanlarıyla ilgili İspanyolca yazı tartışıyorum. Fark bu :D
sen allah mısın benim hayatımı bileceksin sen benim zeka seviyemi bilseydin utanırdın bunları yazmaya gerçi yok yine de utanmazdın yaa sen de utanacak kapasite yoktur
İmla hataların ve uğraştığın konular eğitimsiz olduğunu gösteriyor. Zeka seviyeni bilmek istemiyorum bunları gördükten sonra. Neyse yazma daha fazla, çevirmem gereken belgeler var.
imla hatası yapmak veya yapmamak zekayla ilgili değildir bilgiyle ilgilidir ama senin kendini allah peygamber sanman hem zekasız hemde ş*refsiz bir din düşmanı olduğun gösterir
bu kızın hiç bişeyi önemli değil işte, niye boya takıldınız bunun hiç bir şeyine takılmayacaksın bırak doktor kendi haline bırakın demiş siz de bırakın kendi haline bunu :D
zaten olamaz bende aleynayla yaşıtım ve boyum 175 onun konserinden sonra fotoğraf çekindik ve topuklu giymesine rağmen bende 4-5 cm kısaydı. en fazla 1.68 falandır.
En İyi Cevaplar